Zelimobebu..kako je proslo na pregledu?
Nuhalni nabor 1.5mm, a ostatak ću znati ujutro dok mi doktor pošalje nalaz na mail. Nadamo se da je i ostatak dobar. Sto se tice ultrazvuka rekao je da mu sve izgleda ok. 😊
Nuhalni nabor 1.5mm, a ostatak ću znati ujutro dok mi doktor pošalje nalaz na mail. Nadamo se da je i ostatak dobar. Sto se tice ultrazvuka rekao je da mu sve izgleda ok. 😊
Ma super,sigurno je sve dobro😊
Ma super,sigurno je sve dobro😊
I da zaboravila sam ti napisati ultrazvuk je pokazao da je trudnoca barem za dva ili koji dan vise 😊
Beta danas 16.dnt 1349.6 a 11.dnt bila 119.9 jeli to ok?
Ja neznam kakve vrijednosti moraju biti,ja sam vadila samo jednom i kad sam zvala u laboratorij humane rekli su da više ne trebam.Ja mislim da je ok.
Neznam da li ste već pisale o tome,al da pitam da li i vas povremeno probada i boli u meternici?
Nalaz je super za sve mi je ispalo 1:10000 😊
Suuper😍😍hvala bogu,sad si mirna..hehe..nadam se da ce i meni biti tak dobar nalaz😊😊..
Ja sam se sva prehladila,ali nemam temp,jos..bila sam sad u ljekarni i zenska nije znala kaj bi mi dala,kao za trudnicu..joj koma..
Suuper😍😍hvala bogu,sad si mirna..hehe..nadam se da ce i meni biti tak dobar nalaz😊😊..
Ja sam se sva prehladila,ali nemam temp,jos..bila sam sad u ljekarni i zenska nije znala kaj bi mi dala,kao za trudnicu..joj koma..
Ma hoće draga samo treba vjerovat 😊 meni je rekao doktor da se već po ultrazvuku može vidjet ako nešto nije kako treba. ❤
Smijes Lupocet, šumeće ništa nemoj uzimat. Probaj među biljnim sirupima vidjet što smiješ... Kad je vrijeme loše
Ma hoće draga samo treba vjerovat 😊 meni je rekao doktor da se već po ultrazvuku može vidjet ako nešto nije kako treba. ❤
Smijes Lupocet, šumeće ništa nemoj uzimat. Probaj među biljnim sirupima vidjet što smiješ… Kad je vrijeme loše
Istina,ja iskreno uopce ne pomisljam da bi nalaz mogao biti los,i zato vjerujem da ni nece😊..dala mi je na kraju lupocet i pastile za grlo..sva sreca da ne moram na posao tak da cu samo lezati doma da mi cim prije prode😊
Dakle, danas sam bila na uzv, 7+4. Kaze u nalazu retrouterino stupac slobodne tekucine 10 mm. Nisam pitala sto to znaci. Zna li netko? Hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji