Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zelimobebu2701
    19. Travanj 2017. 22:43

Ana2711

Zelimobebu..kako je proslo na pregledu?

Nuhalni nabor 1.5mm, a ostatak ću znati ujutro dok mi doktor pošalje nalaz na mail. Nadamo se da je i ostatak dobar. Sto se tice ultrazvuka rekao je da mu sve izgleda ok. 😊

Nina2512
    19. Travanj 2017. 23:17

zelimobebu2701

Ana2711

Nuhalni nabor 1.5mm, a ostatak ću znati ujutro dok mi doktor pošalje nalaz na mail. Nadamo se da je i ostatak dobar. Sto se tice ultrazvuka rekao je da mu sve izgleda ok. 😊

Ma super,sigurno je sve dobro😊

zelimobebu2701
    19. Travanj 2017. 23:26

Ana2711

zelimobebu2701

Ana2711

Ma super,sigurno je sve dobro😊

I da zaboravila sam ti napisati ultrazvuk je pokazao da je trudnoca barem za dva ili koji dan vise 😊

• Dolores123
    20. Travanj 2017. 08:58

Juje

Beta danas 16.dnt 1349.6 a 11.dnt bila 119.9 jeli to ok?

Ja neznam kakve vrijednosti moraju biti,ja sam vadila samo jednom i kad sam zvala u laboratorij humane rekli su da više ne trebam.Ja mislim da je ok.

• Dolores123
    20. Travanj 2017. 09:03

Neznam da li ste već pisale o tome,al da pitam da li i vas povremeno probada i boli u meternici? 

zelimobebu2701
    20. Travanj 2017. 09:27

Nalaz je super za sve mi je ispalo 1:10000 😊

Nina2512
    20. Travanj 2017. 13:39

zelimobebu2701

Suuper😍😍hvala bogu,sad si mirna..hehe..nadam se da ce i meni biti tak dobar nalaz😊😊..
    Ja sam se sva prehladila,ali nemam temp,jos..bila sam sad u ljekarni i zenska nije znala kaj bi mi dala,kao za trudnicu..joj koma..

zelimobebu2701
    20. Travanj 2017. 14:34

Ana2711

zelimobebu2701

Suuper😍😍hvala bogu,sad si mirna..hehe..nadam se da ce i meni biti tak dobar nalaz😊😊..
    Ja sam se sva prehladila,ali nemam temp,jos..bila sam sad u ljekarni i zenska nije znala kaj bi mi dala,kao za trudnicu..joj koma..

Ma hoće draga samo treba vjerovat 😊 meni je rekao doktor da se već po ultrazvuku može vidjet ako nešto nije kako treba. ❤ 
    Smijes Lupocet, šumeće ništa nemoj uzimat. Probaj među biljnim sirupima vidjet što smiješ... Kad je vrijeme loše

Nina2512
    20. Travanj 2017. 16:24

zelimobebu2701

Ana2711

zelimobebu2701

Ma hoće draga samo treba vjerovat 😊 meni je rekao doktor da se već po ultrazvuku može vidjet ako nešto nije kako treba. ❤
    Smijes Lupocet, šumeće ništa nemoj uzimat. Probaj među biljnim sirupima vidjet što smiješ… Kad je vrijeme loše

Istina,ja iskreno uopce ne pomisljam da bi nalaz mogao biti los,i zato vjerujem da ni nece😊..dala mi je na kraju lupocet i pastile za grlo..sva sreca da ne moram na posao tak da cu samo lezati doma da mi cim prije prode😊

Nina Leonita
    20. Travanj 2017. 20:10

Dakle, danas sam bila na uzv, 7+4. Kaze u nalazu retrouterino stupac slobodne tekucine 10 mm. Nisam pitala sto to znaci. Zna li netko? Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.