Da tako mi je rekao, ako mi doktorica to napravi da ne moram dolazit kod njh, ako ne da bi bilo jako dobro da to napravim. 😊 razumijem te i ja svaki put uzivam u pogledu 😍
Ee cure..evo i mene..ja sam danas po doktorovom 8tj..u utorak imam uzv kod svog ginekologa..sta vi imate od terapije?ja duphaston,folacin i andol 100..do kad se to pije?jel pijete one vitamine za trudnice?
Mina0709
Cure,jucer sam bila na uzv u 10.tt ....doktorica je vidjela omfalokelu (to ke kad se crijeva jos uvijek nalaze u pupcanoj vrpci).
Rekla je da je za taj tjedan gestacije normalno ali se mora povuc do 12.tt.
Jel koja imala taj slucaj?
Obicno se vidi od 9.-12.tt....tu smo svi podjednako trudni pa ako je koja imala isti slucaj?
ja:'85-epi,hipo-bez stitnjace,hidrocefalus,amh 4.5
mm:'85-varicocela grd.II,varirajuci sgram,sada astheno
11/15 VG 1.ivf/icsi prirodni-ET 4 stan-beta 0.1
11/16 VG 1.ivf/icsi stim.(Puregon+Orgalutran,Ovetrill)
ET-4 i 6 stan-beta 0.6
2/17 Škvorc 2.ivf icsi stim.(Elonva+Orgalutran+Ovetrill) ET-4 i 6 stan-12.dnt-154.10 ß 14.dnt-465.20 ß 16.dnt-1052.0 ß 31.3 uzv 6+0 curka
17.11.2017 Lucija
11/2022 prirodno iznenađenje
Mina..ja pijem folacin i eutirox..vitamine nikakve ne pijem jos,dr mi je rekao da ce mi on reci koje i kad da ih pocnem piti
Snelly prvi put cujem za to..
Ja pijem Euthyrox, Andol 100 i Penatal od vitamina, a Utrogestan stavljam...
Ej cure, ja sam 2 dana zaboravila popiti folacin.Bila sam 2 dana na izletu i skroz zaboravila, nisam ih stavila u torbu nego u vrecicu i eto sad se sjetila kad sam ih ugledala.Nadam se da to nece nista smetati mojoj bebici.
Danas 7 tjedana i na uzv srce kuca kao singerica
Super.i meni je tako bilo.danas sam vadila krv i mokracu i mokraca je pokazala bakterije i upalu.Sutra moram na urinokulturu.Nadam se da ce s mojom bebom biti sve u redu i dalje.😞
Jel ste vi sve dobro? Niko ništa ne piše... da čujemo ima li kakvih promjena, novosti,itd...
Jel ste vi sve dobro? Niko ništa ne piše… da čujemo ima li kakvih promjena, novosti,itd…
Ja sam dobro,imam jos mucnine,povracam kak koji dan,cekam pregled za dva tj😊
Nista se ne dogada,pa nista ni ne pisem..hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji