Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    14. Travanj 2017. 11:27

zelimobebu2701

Ana2711

zelimobebu2701

Ana2711

Ejj curke..nikak da vam stignem napisati,cijeli dan po gradu obavljam u vezi komplikacija,doznake i sve to..ugl uzv je prosao super😊😊..bebica je sad 6 cm, mahala je,hehe..,i za 4 dana vise je pokazao uzv,znaci sad je 12+1 dan,a ne 11+4..veli dr da se vidi svi organi i da je sve skolski..n. nabor je 1,6 sto je super,dr nas je pitao da li hocemo napraviti double test i da je po njemu to glupost jer zapravo nist ne pokazuje,ali mi smo ga svejedno napravili odmah danas kad sam vec bila tamo,rezultati budu za dva tj..iduci pregled imam za 5 tj😊bas sam sretna sad,sad budem malo mirna..hehe

Odlično. Onda smo razlika tri dana. 😊 drago mi je da je sve super.❤ daj mi reci taj test sto si radila, samo su ti krv izvadili ili? Moj pregled je odgođen za 25.danas su me zvali da ovaj tjedan nema doktorice pa je tako rekla da dođem.

Hvala😍
    Da,izvadis krv..ali kad sam u lab vadila jev,rekla mi je sestra da moram jos na uzv i donjeti joj nalaz,ali ja sam joj rekla da sam upravo sad bila na uzv kod svog mpo dr i pokazala joj papire i sva sreca prihvatila je te papire,samo je nesto prepisala sa mojih nalaza uzv na neki svoj obrazac..

A dobro bitno da nije nešto komplicirano, ako me slučajno pošalje na to doktorica. Čitala sam danas malo da se to radi u 12.tjednu pa tako da sumnjam da hoće, ali opet da znam kako ide hehe. Ja sam bila bas uzbuđena zbog ultrazvuka i danas kad su me nazvali bilo mi je žao, ali dobro nije tako dugo. Daj mi reci kako se osjećaš inače? 😊

Meni su rekli da se to radi izmedu 11. i 14. tj,zato i jesam odmah to sve obavila da ne moram opet ici tamo..pa dobro sam,samo stalno me nesto muci,ili mi je zlo ili zgaravice ili imam bolove kod maternice..veli dr da je to sve normalno,al meni je to uzasno jer nrmam volje za nista,nikam mi se neda ici ni nista..isla sam neki dan u grad i uzasno mi je bilo zlo..vec me i depresija hvata od toga svega, ne mogu normalno uzivati u nicemu :/..
    Kako si ti?jesi se vagala mozda?ja nisam, ali po odjeci vidim da nisam dobila puno kila,jos mogu obuci hlace vel 36😃..e da, ukinuo mi je dr utrogestane hvala bogu😊😊

zelimobebu2701
    14. Travanj 2017. 15:47

Vidjet ću što kaže doktorica, hoće mi uopće predložiti to. Ja isto imam žgaravice jako često i muka mi je svako malo. Imam tocno prag do kojeg mogu jest i ako pojedem zalogaj više odmah mi se diže želudac. 😆 kilaza mi je sad ista kao u vrijeme transfera, a na početku sam izgubila dvije kile. Mene isto tak zna nekako oko maternice probadat, bas sam mislila sad doktoricu pitat je to ok. Mene i kukovi onako znaju bolit valjda kako se šire. Meni su za sad sise jedino jako narasle. A utrogestane jedva čekam da kaže da ih prestanem, blago tebi. 😊😊

Nina2512
    14. Travanj 2017. 18:09

zelimobebu2701

Vidjet ću što kaže doktorica, hoće mi uopće predložiti to. Ja isto imam žgaravice jako često i muka mi je svako malo. Imam tocno prag do kojeg mogu jest i ako pojedem zalogaj više odmah mi se diže želudac. 😆 kilaza mi je sad ista kao u vrijeme transfera, a na početku sam izgubila dvije kile. Mene isto tak zna nekako oko maternice probadat, bas sam mislila sad doktoricu pitat je to ok. Mene i kukovi onako znaju bolit valjda kako se šire. Meni su za sad sise jedino jako narasle. A utrogestane jedva čekam da kaže da ih prestanem, blago tebi. 😊😊

Sigurno ce i tebi sad ukinuti😊..joj meni se zeludac dize na skoro svu hranu,zacine ne mogu smisliti..samo mi voce pase..e a jeste vi vec svima rekli za trudnocu?mi smo samo svojima,sad si razmisljam da bi rekli nekim frendovima,ali nezz jos bas,bojim se nekako..hehe

zelimobebu2701
    14. Travanj 2017. 18:30

Ana2711

zelimobebu2701

Sigurno ce i tebi sad ukinuti😊..joj meni se zeludac dize na skoro svu hranu,zacine ne mogu smisliti..samo mi voce pase..e a jeste vi vec svima rekli za trudnocu?mi smo samo svojima,sad si razmisljam da bi rekli nekim frendovima,ali nezz jos bas,bojim se nekako..hehe

Nadam se 😊 ma meni tako ne samo mi se meso zgadilo dosta. Jedem uglavnom ribu i malo piletine.  Voće nekako ne jedem ko na početku, grožđe mi je fino iako još nije nikako zdravo. 
    Ma mi smo rekli nekima nismo još svima, muž jedva čeka da kažemo, a ja se isto nekako bojim...

• snelly
    14. Travanj 2017. 20:17

Dolores123

Da li koja od vas ima problema sa znojenjem noću?

Ja....bas sam se neku noc oznojila ko prase.
    Kosa mi je kompletno bila mokra.

ja:'85-epi,hipo-bez stitnjace,hidrocefalus,amh 4.5
    mm:'85-varicocela grd.II,varirajuci sgram,sada astheno
    11/15 VG 1.ivf/icsi prirodni-ET 4 stan-beta 0.1
    11/16 VG 1.ivf/icsi stim.(Puregon+Orgalutran,Ovetrill)
    ET-4 i 6 stan-beta 0.6
    2/17 Škvorc 2.ivf icsi stim.(Elonva+Orgalutran+Ovetrill) ET-4 i 6 stan-12.dnt-154.10 ß 14.dnt-465.20 ß 16.dnt-1052.0 ß 31.3 uzv 6+0 curka
    17.11.2017 Lucija
    11/2022 prirodno iznenađenje

• snelly
    14. Travanj 2017. 20:20

Cure jel ima tko problem sa jedenjem.Dakle jedem puno previse :'( i kaj je najgore nista pametno nego sve gluparije :-(
    Stalno sam gladna....

ja:'85-epi,hipo-bez stitnjace,hidrocefalus,amh 4.5
    mm:'85-varicocela grd.II,varirajuci sgram,sada astheno
    11/15 VG 1.ivf/icsi prirodni-ET 4 stan-beta 0.1
    11/16 VG 1.ivf/icsi stim.(Puregon+Orgalutran,Ovetrill)
    ET-4 i 6 stan-beta 0.6
    2/17 Škvorc 2.ivf icsi stim.(Elonva+Orgalutran+Ovetrill) ET-4 i 6 stan-12.dnt-154.10 ß 14.dnt-465.20 ß 16.dnt-1052.0 ß 31.3 uzv 6+0 curka
    17.11.2017 Lucija
    11/2022 prirodno iznenađenje

Juje
    14. Travanj 2017. 20:40

I ja sam danas saznala da sam trudna. 11dnt beta 119.9 

zelimobebu2701
    14. Travanj 2017. 21:40

Juje

I ja sam danas saznala da sam trudna. 11dnt beta 119.9

Čestitam! 😊

zelimobebu2701
    14. Travanj 2017. 21:41

zelimobebu2701

Ana2711

zelimobebu2701

Nadam se 😊 ma meni tako ne samo mi se meso zgadilo dosta. Jedem uglavnom ribu i malo piletine. Voće nekako ne jedem ko na početku, grožđe mi je fino iako još nije nikako zdravo.
    Ma mi smo rekli nekima nismo još svima, muž jedva čeka da kažemo, a ja se isto nekako bojim…

Zaboravih te pitat šta ti je rekao za odnose? Jel dao dozvolu 😝

Nina2512
    14. Travanj 2017. 22:02

zelimobebu2701

zelimobebu2701

Ana2711

zelimobebu2701

Nadam se 😊 ma meni tako ne samo mi se meso zgadilo dosta. Jedem uglavnom ribu i malo piletine. Voće nekako ne jedem ko na početku, grožđe mi je fino iako još nije nikako zdravo.
    Ma mi smo rekli nekima nismo još svima, muž jedva čeka da kažemo, a ja se isto nekako bojim…

Zaboravih te pitat šta ti je rekao za odnose? Jel dao dozvolu 😝

Je..hehe..suprug je samo cekao da to pita,ostalo nije valjda ni slusao😁😁..pitali smo ga dal moramo koristiti kondom jer sam to negdje procitala,rekao je da ne😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.