Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • snelly
    08. Travanj 2017. 13:21

Hej curke,evo danas sam 7+1tt :-)
    U zadnjih par dana sam skuzila da navecer oko 22h mi dode muka,ne povracam ali osjetim taman toliko da me nazivcira.
    Cicke mi se malo napuhuju pa ispuhuju....
    Ali muci me zatvor,a do prije par dana je bilo sve super..pijem i magnezij 300mg i jedem juhe....imam 6 malih oborka dnevno ali ne pomaze.
    Pretpostavljam da je od silnog utrogestana tj. progesterona.
    Jel ima koja slican problem?

ja:'85-epi,hipo-bez stitnjace,hidrocefalus,amh 4.5
    mm:'85-varicocela grd.II,varirajuci sgram,sada astheno
    11/15 VG 1.ivf/icsi prirodni-ET 4 stan-beta 0.1
    11/16 VG 1.ivf/icsi stim.(Puregon+Orgalutran,Ovetrill)
    ET-4 i 6 stan-beta 0.6
    2/17 Škvorc 2.ivf icsi stim.(Elonva+Orgalutran+Ovetrill) ET-4 i 6 stan-12.dnt-154.10 ß 14.dnt-465.20 ß 16.dnt-1052.0 ß 31.3 uzv 6+0 curka
    17.11.2017 Lucija
    11/2022 prirodno iznenađenje

Nina2512
    08. Travanj 2017. 13:49

snelly

Hej curke,evo danas sam 7+1tt :-)
    U zadnjih par dana sam skuzila da navecer oko 22h mi dode muka,ne povracam ali osjetim taman toliko da me nazivcira.
    Cicke mi se malo napuhuju pa ispuhuju….
    Ali muci me zatvor,a do prije par dana je bilo sve super..pijem i magnezij 300mg i jedem juhe….imam 6 malih oborka dnevno ali ne pomaze.
    Pretpostavljam da je od silnog utrogestana tj. progesterona.
    Jel ima koja slican problem?

I meni su najjace mucnine bile navecer,i kad sam povrcala to je bila uvijek kasno navecer..a sto se tice zatvora,i ja imam taj problem,mada isto dosta pazim na prehranu..uz to mi je stalno neka tezina u zelucu,podrigava mi se stalno,vjetrovi..ma uzas :/

zelimobebu2701
    08. Travanj 2017. 14:24

Ana2711

zelimobebu2701

Ana2711

Curke kako ste?meni su mucnine zadnjih dana samo mrvicu,vise me muci napuhnost trbuha,podrigivanje,plinovi..ima li koja od vas takve probleme?za 2 dana ulazim u 12.tt,trbuh mi se jos uopce ne vidi,je li to normalno?hehe

Meni su žgaravica još uvijek jake, a ostalo je ok…meni su neki rekli tek ovaj tjedan da mi se počeo kužit trbuh 😊 čitala sam da se nekim ženama počne tek u 16.tjednu vidjet, tako da stigneš. A jel osjetiš promjene kod odjeće? 😊

Pa i ne bas,tj trbuh mi je vec neko vrijeme napuhnuti,ali mislim da to jos nije to..hehe..sad sam bas pricala sa sogoricom,ona je rodila trece prije mj dana,i veli da u prvoj tr se trbuh dosta kasnije vidi i da je u prvoj trudnoci dosta manji nek u drugima

Meni su drugi prije mene primijetili. 😆 grudnjak mi više ni jedan ne paše kolko su mi prsa narasla. 
    Vidim da pišeš da imaš problem sa zatvorom. Ja sam imala isto, ali sam uzela od Biorele Prenatal one kao cokoladice kad sam prestala s Folacinom jer su ujedno i probiotik i super mi je otkad njih uzimam.

10. Travanj 2017. 14:36

Dolores...kako prosao ultrazvuk??

waithing

• Dolores123
    10. Travanj 2017. 14:48

waithing

Dolores…kako prosao ultrazvuk??

Sve ok.Za 2 tjedna jos jedan uzv kod njih, a dalje kako hocu, k njima ili kod svojeg dr.
    Sto si ti obavila? 

10. Travanj 2017. 14:53

Dolores123

waithing

Sve ok.Za 2 tjedna jos jedan uzv kod njih, a dalje kako hocu, k njima ili kod svojeg dr.
    Sto si ti obavila?

Suuper...cestitam😚😚
    Ja sutra idem...

waithing

Sophie
    10. Travanj 2017. 15:10

Bok cure 😊
    Evo da prijavim kucanje jednog ❤ 😊☀️
    U subotu smo bili na drugom ultrazvuku nakon transfera. Za tri tjedna novi ultrazvuk, iznenadila sam se kad mi je Lucinger rekao da dođem obzirom da sam mislila da je ovo zadnji kod njega. Imam svakakve nekakve preglede napravit do tada! Koje ste vi preglede radile ili planirate u ovoj fazi? 6.,7.tjedan..

• Dolores123
    10. Travanj 2017. 15:24

waithing

Dolores123

waithing

Sto si ti obavila?

Suuper…cestitam😚😚
    Ja sutra idem…

Hvala.sretno tebi sutra.

• Dolores123
    10. Travanj 2017. 16:01

Sophie

Bok cure 😊
    Evo da prijavim kucanje jednog ❤ 😊☀️
    U subotu smo bili na drugom ultrazvuku nakon transfera. Za tri tjedna novi ultrazvuk, iznenadila sam se kad mi je Lucinger rekao da dođem obzirom da sam mislila da je ovo zadnji kod njega. Imam svakakve nekakve preglede napravit do tada! Koje ste vi preglede radile ili planirate u ovoj fazi? 6.,7.tjedan..

Ja nemam nikakve preglede za raditi jedino mi je dr uvela folnu i postepeno ukidanje estrofema.Ostalo nista.

• Dolores123
    10. Travanj 2017. 16:19

Cure sto mislite da je bolje Folacin ili Elevit?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.