Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    11. Travanj 2017. 09:14

Waithing, kako je prosao uzv?

• Dolores123
    12. Travanj 2017. 10:48

Da li koja od vas ima problema sa znojenjem noću? 

zelimobebu2701
    12. Travanj 2017. 18:34

Dolores123

Da li koja od vas ima problema sa znojenjem noću?

Ja, općenito me znojenja muči jako u trudnoći, sad sam kupila kristalni kamen pa mi je ipak lakše. 

• Dolores123
    12. Travanj 2017. 20:16

Meni je kroz dan ok, ali nocu se budim mokra tako da se moram presvlaciti.

zelimobebu2701
    13. Travanj 2017. 09:44

Dolores123

Meni je kroz dan ok, ali nocu se budim mokra tako da se moram presvlaciti.

Meni nije bas tako, ali se konstantno puno vise znojim, zato mi je valjda i kosa sva nikakva...

zelimobebu2701
    13. Travanj 2017. 10:47

Anna2711 Kako je prošao ultrazvuk? 

Nina2512
    13. Travanj 2017. 13:22

Ejj curke..nikak da vam stignem napisati,cijeli dan po gradu obavljam u vezi komplikacija,doznake i sve to..ugl uzv je prosao super😊😊..bebica je sad 6 cm, mahala je,hehe..,i za 4 dana vise je pokazao uzv,znaci sad je 12+1 dan,a ne 11+4..veli dr da se vidi svi organi i da je sve skolski..n. nabor je 1,6 sto je super,dr nas je pitao da li hocemo napraviti double test i da je po njemu to glupost jer zapravo nist ne pokazuje,ali mi smo ga svejedno napravili odmah danas kad sam vec bila tamo,rezultati budu za dva tj..iduci pregled imam za 5 tj😊bas sam sretna sad,sad budem malo mirna..hehe

zelimobebu2701
    13. Travanj 2017. 15:11

Ana2711

Ejj curke..nikak da vam stignem napisati,cijeli dan po gradu obavljam u vezi komplikacija,doznake i sve to..ugl uzv je prosao super😊😊..bebica je sad 6 cm, mahala je,hehe..,i za 4 dana vise je pokazao uzv,znaci sad je 12+1 dan,a ne 11+4..veli dr da se vidi svi organi i da je sve skolski..n. nabor je 1,6 sto je super,dr nas je pitao da li hocemo napraviti double test i da je po njemu to glupost jer zapravo nist ne pokazuje,ali mi smo ga svejedno napravili odmah danas kad sam vec bila tamo,rezultati budu za dva tj..iduci pregled imam za 5 tj😊bas sam sretna sad,sad budem malo mirna..hehe

Odlično. Onda smo razlika tri dana. 😊 drago mi je da je sve super.❤  daj mi reci taj test sto si radila, samo su ti krv izvadili ili? Moj pregled je odgođen za 25.danas su me zvali da ovaj tjedan nema doktorice pa je tako rekla da dođem. 

Nina2512
    13. Travanj 2017. 17:15

zelimobebu2701

Ana2711

Odlično. Onda smo razlika tri dana. 😊 drago mi je da je sve super.❤ daj mi reci taj test sto si radila, samo su ti krv izvadili ili? Moj pregled je odgođen za 25.danas su me zvali da ovaj tjedan nema doktorice pa je tako rekla da dođem.

Hvala😍
    Da,izvadis krv..ali kad sam u lab vadila jev,rekla mi je sestra da moram jos na uzv i donjeti joj nalaz,ali ja sam joj rekla da sam upravo sad bila na uzv kod svog mpo dr i pokazala joj papire i sva sreca prihvatila je te papire,samo je nesto prepisala sa mojih nalaza uzv na neki svoj obrazac..

zelimobebu2701
    13. Travanj 2017. 23:58

Ana2711

zelimobebu2701

Ana2711

Odlično. Onda smo razlika tri dana. 😊 drago mi je da je sve super.❤ daj mi reci taj test sto si radila, samo su ti krv izvadili ili? Moj pregled je odgođen za 25.danas su me zvali da ovaj tjedan nema doktorice pa je tako rekla da dođem.

Hvala😍
    Da,izvadis krv..ali kad sam u lab vadila jev,rekla mi je sestra da moram jos na uzv i donjeti joj nalaz,ali ja sam joj rekla da sam upravo sad bila na uzv kod svog mpo dr i pokazala joj papire i sva sreca prihvatila je te papire,samo je nesto prepisala sa mojih nalaza uzv na neki svoj obrazac..

A dobro bitno da nije nešto komplicirano, ako me slučajno pošalje na to doktorica. Čitala sam danas malo da se to radi u 12.tjednu pa tako da sumnjam da hoće, ali opet da znam kako ide hehe. Ja sam bila bas uzbuđena zbog ultrazvuka i danas kad su me nazvali bilo mi je žao, ali dobro nije tako dugo. Daj mi reci kako se osjećaš inače? 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.