Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    14. Travanj 2017. 22:05

Snelly..ja sam u prvim tjednima tako,imala sam ogromu zelju za ne zdravom hranom,ali sam se suzdrzavala,sad mi se to sve gadi hvala bogu😊

Juje..suuper cestitam od srca😍😍amo se dobro sjecam,tebi je to bio sedmi pokusaj?ili sesti?

zelimobebu2701
    14. Travanj 2017. 22:09

Ana2711

zelimobebu2701

zelimobebu2701

Ana2711

zelimobebu2701

Vidjet ću što kaže doktorica, hoće mi uopće predložiti to. Ja isto imam žgaravice jako često i muka mi je svako malo. Imam tocno prag do kojeg mogu jest i ako pojedem zalogaj više odmah mi se diže želudac. 😆 kilaza mi je sad ista kao u vrijeme transfera, a na početku sam izgubila dvije kile. Mene isto tak zna nekako oko maternice probadat, bas sam mislila sad doktoricu pitat je to ok. Mene i kukovi onako znaju bolit valjda kako se šire. Meni su za sad sise jedino jako narasle. A utrogestane jedva čekam da kaže da ih prestanem, blago tebi. 😊😊

Sigurno ce i tebi sad ukinuti😊..joj meni se zeludac dize na skoro svu hranu,zacine ne mogu smisliti..samo mi voce pase..e a jeste vi vec svima rekli za trudnocu?mi smo samo svojima,sad si razmisljam da bi rekli nekim frendovima,ali nezz jos bas,bojim se nekako..hehe

Nadam se 😊 ma meni tako ne samo mi se meso zgadilo dosta. Jedem uglavnom ribu i malo piletine. Voće nekako ne jedem ko na početku, grožđe mi je fino iako još nije nikako zdravo.
    Ma mi smo rekli nekima nismo još svima, muž jedva čeka da kažemo, a ja se isto nekako bojim…

Zaboravih te pitat šta ti je rekao za odnose? Jel dao dozvolu 😝

Je..hehe..suprug je samo cekao da to pita,ostalo nije valjda ni slusao😁😁..pitali smo ga dal moramo koristiti kondom jer sam to negdje procitala,rekao je da ne😊

Ja sam to isto negdje čitala kao da sperma može otvoriti ženu...ajde super onda i mi čekamo dozvolu za utrice i za odnose. Moj je isto već totalno lud haha 😆

Juje
    15. Travanj 2017. 06:05

Ana2711

Snelly..ja sam u prvim tjednima tako,imala sam ogromu zelju za ne zdravom hranom,ali sam se suzdrzavala,sad mi se to sve gadi hvala bogu😊

Juje..suuper cestitam od srca😍😍amo se dobro sjecam,tebi je to bio sedmi pokusaj?ili sesti?

7.pokušaj 

zelimobebu2701
    18. Travanj 2017. 17:07

Ana ja sam se sutra naručila u Sunce na ultrazvuk i na taj kombinirani postupak ili kako već. Nekako bi radije to napravila da budem mirnija 😊

Nina2512
    18. Travanj 2017. 18:55

zelimobebu2701

Ana ja sam se sutra naručila u Sunce na ultrazvuk i na taj kombinirani postupak ili kako već. Nekako bi radije to napravila da budem mirnija 😊

Super,slazem se,bolje da znamo..mada ti taj test ne daje rezultat da beba sigurno ima ili nema to,vec samo koja vjerojatnost je da bude imala..tam je meni dr objasnio😊..javi kak bude proslo,mozda ces odmah isti dan dobiti rezultate,ja moram cekati dva tjedna

zelimobebu2701
    18. Travanj 2017. 21:27

Ana2711

zelimobebu2701

Super,slazem se,bolje da znamo..mada ti taj test ne daje rezultat da beba sigurno ima ili nema to,vec samo koja vjerojatnost je da bude imala..tam je meni dr objasnio😊..javi kak bude proslo,mozda ces odmah isti dan dobiti rezultate,ja moram cekati dva tjedna

Znam, ali rezultati su kolko toliko da se smiriš ako je sve ok. A kad gledaš ništa danas nije 100 posto dok ne primiš zdravu bebu. Dobit ću rezultate sutra da samo popodne nekad na mali. Jedva čekam da vidim bebaca. E kolko je tvojoj bebici nuhalni nabor doktor izmjerio? 😊

Nina2512
    18. Travanj 2017. 21:53

Bio je 1,6..rekao je da je to super..iskreno nakon toga nisam ni istrazivala po netu da li je to ok posto je dr rekao da je super,onda valjda je😊😊joj blago tebi sto ces odmah sutra znati,javi se onda da cujem kak je bilo,sad ti je bebica vec velika naspram proslog puta,vidjet ces😊😍

zelimobebu2701
    19. Travanj 2017. 06:38

Ana2711

Bio je 1,6..rekao je da je to super..iskreno nakon toga nisam ni istrazivala po netu da li je to ok posto je dr rekao da je super,onda valjda je😊😊joj blago tebi sto ces odmah sutra znati,javi se onda da cujem kak je bilo,sad ti je bebica vec velika naspram proslog puta,vidjet ces😊😍

Je, sve ispod 3 je super. Mozes bit mirna 😊 jedva čekam da vidim 😍 javim se kad saznam 😊

Juje
    19. Travanj 2017. 15:57

Beta danas 16.dnt 1349.6 a 11.dnt bila 119.9 jeli to ok? 

Nina2512
    19. Travanj 2017. 21:25

Zelimobebu..kako je proslo na pregledu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.