Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zelimobebu2701
    20. Travanj 2017. 23:49

Ana2711

zelimobebu2701

Ana2711

zelimobebu2701

Nalaz je super za sve mi je ispalo 1:10000 😊

Suuper😍😍hvala bogu,sad si mirna..hehe..nadam se da ce i meni biti tak dobar nalaz😊😊..
    Ja sam se sva prehladila,ali nemam temp,jos..bila sam sad u ljekarni i zenska nije znala kaj bi mi dala,kao za trudnicu..joj koma..

Ma hoće draga samo treba vjerovat 😊 meni je rekao doktor da se već po ultrazvuku može vidjet ako nešto nije kako treba. ❤
    Smijes Lupocet, šumeće ništa nemoj uzimat. Probaj među biljnim sirupima vidjet što smiješ… Kad je vrijeme loše

Istina,ja iskreno uopce ne pomisljam da bi nalaz mogao biti los,i zato vjerujem da ni nece😊..dala mi je na kraju lupocet i pastile za grlo..sva sreca da ne moram na posao tak da cu samo lezati doma da mi cim prije prode😊

Ma samo pozitiva 😊 brz oporavak ti želim 😊

Nina2512
    22. Travanj 2017. 22:22

Dolores123

Neznam da li ste već pisale o tome,al da pitam da li i vas povremeno probada i boli u meternici?

Dolores..ja sam to imala napocetku,a i sad me tu i tam primi..al to je sve normalno,maternica se siri i zato su ti bolovi..tako je meni dr objasnio..
    Kako si ti inace?jesu ti pocele mucnine?jesi isla na drugi uzv,tj cula srceko?

• Dolores123
    23. Travanj 2017. 10:34

Ana2711

Dolores123

Neznam da li ste već pisale o tome,al da pitam da li i vas povremeno probada i boli u meternici?

Dolores..ja sam to imala napocetku,a i sad me tu i tam primi..al to je sve normalno,maternica se siri i zato su ti bolovi..tako je meni dr objasnio..
    Kako si ti inace?jesu ti pocele mucnine?jesi isla na drugi uzv,tj cula srceko?

Pa da u biti pocelo mi je lagano biti malo mucno ali skroz malo pretezno navecer, onak bas cudan osjecaj i ko da me to tjera na podrigivanje i onda mi je lakse.Nije da mi se povraca ali imam tu neku tezinu u zelucu.Od hrane mi se nista ne gadi.sutra idem na drugi uzv.Vec prvi put mi je dr napisala KČS pozitivno.Nadam se da ce i sutra biti tako.

Juje
    23. Travanj 2017. 11:29

Ajme sutra 1.uzv,toliki je strah u meni da ne znam kako ću dočekati jutro. Simptoma nemam apsolutno nikakvih😱

Nina2512
    23. Travanj 2017. 13:02

Sretno cure sutra na uzv,biti ce sve super😍
    Javite se

• snelly
    23. Travanj 2017. 13:43

Juje kako je prosao uzv?

ja:'85-epi,hipo-bez stitnjace,hidrocefalus,amh 4.5
    mm:'85-varicocela grd.II,varirajuci sgram,sada astheno
    11/15 VG 1.ivf/icsi prirodni-ET 4 stan-beta 0.1
    11/16 VG 1.ivf/icsi stim.(Puregon+Orgalutran,Ovetrill)
    ET-4 i 6 stan-beta 0.6
    2/17 Škvorc 2.ivf icsi stim.(Elonva+Orgalutran+Ovetrill) ET-4 i 6 stan-12.dnt-154.10 ß 14.dnt-465.20 ß 16.dnt-1052.0 ß 31.3 uzv 6+0 curka
    17.11.2017 Lucija
    11/2022 prirodno iznenađenje

Juje
    23. Travanj 2017. 18:35

snelly

Juje kako je prosao uzv?

Sutra je uzv

Juje
    24. Travanj 2017. 10:01

1 uzv vidljiva žv i gv  ali bez otkucaja trudna sam 5+3 kaže dr da je zadovoljna 

• Dolores123
    24. Travanj 2017. 14:30

Naše srčeko kuca na veliko.Sve je u redu,doktorica jako zadovoljna.Napisala mi je da sam trudna 8 tjedana.Neznam prema kojoj računici, ali ok ako ona tako veli.Za 4 tjedna idem natrag na uzv i onda na testiranje.

Nina2512
    24. Travanj 2017. 15:47

Super cure❤❤

Juje tako je i meni na prvom uzv vidio samo to,a na drugom smo culi srceko❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.