Cestitke na novim trudnocama i srcekim :♧
Ja sam se par stranica prije zalila kak jedem ko sumanuta....
E,sada cu se zalit kako minje mucno....jucer sam pojela ujutro 2 lisnata sunka sir,u 18h krusku i oko 21h krosan....
Nakon svakog obroka ko da sam se kamenja najela....
I digla se oko 1h u noci povracat :-(
Ujutro sam se probudila sa mucninom,ko da mi zadnji zalogaj stoji u grlu....i zeludac napuhan da se jasno vidi razlika izmedu zeluca i trbuha....
I naravno povracanje sline :-(
Evo sad lezim i cekam da me pusti ta mucnina i napuhnutost :-(
Oprostite na dugom postu,morala sam se izjadat😢
ja:'85-epi,hipo-bez stitnjace,hidrocefalus,amh 4.5
mm:'85-varicocela grd.II,varirajuci sgram,sada astheno
11/15 VG 1.ivf/icsi prirodni-ET 4 stan-beta 0.1
11/16 VG 1.ivf/icsi stim.(Puregon+Orgalutran,Ovetrill)
ET-4 i 6 stan-beta 0.6
2/17 Škvorc 2.ivf icsi stim.(Elonva+Orgalutran+Ovetrill) ET-4 i 6 stan-12.dnt-154.10 ß 14.dnt-465.20 ß 16.dnt-1052.0 ß 31.3 uzv 6+0 curka
17.11.2017 Lucija
11/2022 prirodno iznenađenje
Ja sam za sad samo radila double test/kombinirani probir i evo maloprije stigao uredan nalaz- da je vjerojatnost jako niska
Ostalo cu vidjeti sto ce mi dr reci da napravim
Meni je dr rekla da taj double i tiple test po njezinom bas nema smisla raditi ali ako hocu mogu.Tak da sam se ja odlucila samo za onaj za down sindrom, ali neznam kak se zove i navodno on nije 100% tocan, a ako hocu siguran test onda samo privat i kosta 4000 kn.
Meni je dr rekla da taj double i tiple test po njezinom bas nema smisla raditi ali ako hocu mogu.Tak da sam se ja odlucila samo za onaj za down sindrom, ali neznam kak se zove i navodno on nije 100% tocan, a ako hocu siguran test onda samo privat i kosta 4000 kn.
Double test jest za downom sindrom..i moj dr je rekao da je to bezveze,ali posto sam vec taj dan bila u bolnici i vadila krv za kks,odmah sam i taj test napravila..imaju ti neki testovi za cca 4-5 tisuca kuna koji ti daju tocan rezultat,ali to bih isla samo da mi ovaj nalaz ili nuhalni nabor nisu bili dobri..
Ja sam za sad samo radila double test/kombinirani probir i evo maloprije stigao uredan nalaz- da je vjerojatnost jako niska
Odlicno Ana sad se mozes malo bar opustiti. 😃 ja sam bila neki dan kod svoje doktorice, bebac skace samo tako, moram utrice i dalje koristiti, ali je dozvolila odnose.
Double test jest za downom sindrom..i moj dr je rekao da je to bezveze,ali posto sam vec taj dan bila u bolnici i vadila krv za kks,odmah sam i taj test napravila..imaju ti neki testovi za cca 4-5 tisuca kuna koji ti daju tocan rezultat,ali to bih isla samo da mi ovaj nalaz ili nuhalni nabor nisu bili dobri..
Meni pise ovak kombinirani probir na kromosomopatije
Meni pise ovak kombinirani probir na kromosomopatije
To ti je taj double test za downov sindrom
Odlicno Ana sad se mozes malo bar opustiti. 😃 ja sam bila neki dan kod svoje doktorice, bebac skace samo tako, moram utrice i dalje koristiti, ali je dozvolila odnose.
Je,sad mi je odmah lakse😊😊
Kako si ti?ja vec sad drugi tj imam uzasne mucnine opet,prije sam ugl povracala samo slinu a sad sve izlazi..nikak da mi se to sve ustabili,poludjet cu,ne mogu izaci iz stana jer se bojim da mi ne pozlije..samo lezim doma,jako malo jedem jer mi nista ne pase,uzas
Sortiraj odgovore
Najstariji