Curke trudnoca se uvijek racuna po danu zadnje menstruacije, ne morate ni u prirodnim ciklusima imati ovulaciju bas 14.dan,moze biti bilo kad unutar 8 i 16 dana, najcesce je 14.,al ima i izuzetaka. Isto tako trudnoca moze biti "veca" i onda dr to pisu jer se kasnije moze korigirati termin poroda obzirom na to, a oni odrede tjedne obzirom na velicinu ploda, nevezano na dane asporacije, et, menge... Moze biti i manja, bitno da plod nije previse van onih +/- tjedana. To cete vidit na onim slicicama od uzv sto pisu neke skracenice po tomw moze plod biti recimo po duzini da je 7 dana stariji nego sto je po nekom drugom parametru... I samo jedna opaska nije tocno da se oplodnja događa isti dan kad i aspiracija cak i kad se radi icsi moze krenut oplodnja tek kroz 24h zato i mozete imati ET recimo 5.dan a da imate embrij od morule do blastice... Sve u svemu manje vazno par dana gore dole bitno da napreduje uredno 😉, a svi ce vas pitat samo datum zadnje menge i po tome se voditi ili ako na anomaly testu vide veca odstupanja onda pomaknuti termin shodno tome. Evo za primjer meni je menga bila 19.4., ovulacija 12.dan, a FET 17.dan i termin su mi racunali po zadnjoj mengi bio je 24.1. Slucajno se dogodilo da sam ja trudove bas i dobila taj 24.1. Iako se slijedom okolnosti curka rodila 25.1., realno u dan tocnih 40 tt sam bila trudna.
Otkucaji se obicno vide oko 7 tt, znaju smatrat uredno i do ulaska u 9tt da se tek pojave. Tako da Sanja ima jos vremena uskoro ces cuti i ti malo srceko! Kad se samo sjetim tog osjecaja kad sam cula 💗, dođu mi suze u oci... Drzite se cure pozitivno i sretno... 🤞🤞🤞Da sve cujete srceka i ne samo to nego da druge godine upoznate ta mala cuda koja nosite trenutno.
Posto vidim da nas ima u grupi iz razni mjesta i drzava zanima me koje su cijene kod vas MPO?
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Natalie Hr-Split, ovisi što, kakva je dijagnoza, ima li smrzlića itd. Nama je okvirno ispadalo cca 20 000 kn (ivf/icsi+ smrzlići)
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Jučer mi je stigao Baby Watcher. No nisam bas uspjela doci do otkucaja srca. U jednom momentu na displayu je pisalo 123, ali je brzo nestalo. Ima li neka od vas iskustva s tim?
Posto vidim da nas ima u grupi iz razni mjesta i drzava zanima me koje su cijene kod vas MPO?
Ja sam isla preko HZZO-a, tako da iskreno, pojam nemam kolika je cijena postupka u Hrvatskoj.
Ja sam isla isto preko zdravstvenog ali morala sam IVF platit 823€ u to je sve bilo uracunato i pregledi i tablete i od toga mi je vracen jedan dio. A za Transfer smrzlica smo platili 232 eura. Ipak je to lijepa cifra kad sve moras sam snosit. Ali kad je uspjesno onda nema cijene
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Jučer mi je stigao Baby Watcher. No nisam bas uspjela doci do otkucaja srca. U jednom momentu na displayu je pisalo 123, ali je brzo nestalo. Ima li neka od vas iskustva s tim?
Gdje si narucila baby watcher? I koliko si ga platila?
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Gdje si narucila baby watcher? I koliko si ga platila?
Kupila sam ga od neke žene preko njuškala. Glanc novi je bio. Jest da je malo rizik, ali ispalo je dobro. Cijena je bila 350,00 kn. Dosta skupo, naročito ako se ne pokaže da mogu čuti srce.
Principesaa koji si tjedan trudnoce? Tek oko 16tt se moze uloviti u duzem trajanju otkucaje. To 123 sto si vidila to si ulovila otkucaje al bebe su male pa se micu i tesko ih detektirati. Uz to neznam gdje si probala loviti u pocetku oko 12tt treba drzati onu sondu okomito iznad pubicne kosti skroz nisko znaci, malo pritisnes i obavezno ili onaj gel ili alkohol. Ja sam tako lovila otkucaje od 12tt sve skoro do 22tt,tek kasnije sam ih nalazila malo ispod pupka.
Sortiraj odgovore
Najstariji