Trudnički tečaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    07. Ožujak 2014. 13:30

Vidim da i Merkur ima tečaj za trudnice.  
    Razmišljam da se možda prijavimo u Merkur s obzirom da ću tamo roditi, a možda je i tečaj kvalitetniji. 

Je li netko bio tamo?

beag
    07. Ožujak 2014. 17:26

Da, o tome sam i ja razmisljala, malo izviditi situaciju 

bjap
    07. Ožujak 2014. 21:15

Meni se to tak ne ide, vald su mi se za vrijeme faksa zgadila predavanje bilo kakve vrste i hrpa ljudi oko mene :( No, mislim da nije na odmet bez obzira što tata neće na porod, samo nikako da se raspitam kad počinje tečaj,a  imam još 3 mj fore :)

beag
    08. Ožujak 2014. 10:13

Na Merkurovoj web stranici pise da tečaj traje 7 dana. Evo primjer tečaja koji je sad nedavno zavrsio.

Održati će se od 24. 02. 2014. do 04.03.2014. u predavaonici bolnice u navedenim terminima od 18 sati.

Teme i sadržaj predavanja
    [ul]
    [li]Fizologija trudnoće  24.02. [/li][li]Psihofizička priprema trudnice  25.02.[/li][li]Primalja - tijekom trudnoće i dojenja 26.02. [/li][li]Porođaj, porođajna  doba, porođajne operacije i babinje 27.02. [/li][li]Bezbolni porođaj 28.02.[/li][li]Zdravo novorođenče i njega 03.03.[/li][li]Tehnika dojenja i dojenje na zahtjev 04.03.[/li][/ul]

beag
    08. Ožujak 2014. 10:15

Meni nekako bolje zvuci vise dana po manje sati, da ne moram dugo sjediti. 

Tina0208
    17. Ožujak 2014. 19:42

Mi smo isli na tecaj u Zabocku bolnicu (Bračak) i stvarno sam odusevljena njime. Iako u Zaboku nije uvjet za muzevo prisustvovanje porodu svakako bih ga svakome preporucila. Trajao je svega 2 dana po otprilike 2 sata.
    U prvom dijelu govore o cijeloj trudnoci i detaljno prolaze kroz fazu poroda,a nakon usmenog dijela isli smo u radaonu i sve su nam pokazali sto nas ceka unutra.
    U drugom dijelu govore o njezi za novorodence i puno se osvrcu na dojenje. Takodjer smo nakon usmenog dijela isli na odjel gdje su rodilje i vidjeli smo male bebice i zene koje su tek rodile.
    Preporucam tecaj svakome tko moze ici na njega. U Zaboku se ne placa nista,a mogu izdati i potvrdu da ste pohadali tecaj u slucaju da se odlucite rodit negdje gdje je uvijet kako bi ocevi bili na porodu.

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    23. Travanj 2014. 11:25

Dali je netko bio na tečaju u Petrovoj??
    zovem ih vec sat vremena, i nitko se ne javlja...a i kad se javi, onda me samo prespajaju i na kraju se opet nitko ne javlja....a stranica im je grozna i konfuzna i naravno da nema nikakvih informacija..
    jedino sto znam da košta 400 kn i da trjae oko mjesec dana? i moram li upce ici na tecaj u bolnicu u kojoj mislim rodit ili moze i iz neke druge bolnice?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.