Ne treba vam tecaj u Petrovoj da bi muz mogao biti s vama. Na vas zahtjev on ostaje uz vas samo im morate dati potvrdu o polozenom tecaju. Rodila sam u 11 mjesecunu Petrovoj i muz je bio samnom bez problema na tecaju smo bili u domu zdravlja besplatno
Znaci netreba se imati tecaj iz Petrove da muž bude sa mnom na porodu ,jel sam čula da treba biti bas tecaj iz Petrove ako želiš da muž bude s tobom u toj bolnici?
Muž i ja bili u Vinogradskoj i zadovoljni smo. Svakako smatram da je korisno proći tečaj, svakako s mužem, bolje se psihički pripremiš i možeš apsolutno sve pitati na licu mjesta. Ako se polazi tečaj u bolnici u kojoj se namjerava roditi, odmah usput imaš prilike doživjeti i atmosferu i osoblje bolnica, tako da je i to dio pripreme!
Muž i ja bili u Vinogradskoj i zadovoljni smo. Svakako smatram da je korisno proći tečaj, svakako s mužem, bolje se psihički pripremiš i možeš apsolutno sve pitati na licu mjesta. Ako se polazi tečaj u bolnici u kojoj se namjerava roditi, odmah usput imaš prilike doživjeti i atmosferu i osoblje bolnica, tako da je i to dio pripreme!
Zanima me koliko dana traje tečaj i da li se takodjer plaća? Ja planiram ići sad uskoro..ako će biti u 4. mjesecu..
U Vinogradskoj traje 5 radnih dana, po 2 sata (od 18-20h), košta 300 kn. Obično se tečaj održava prvi tjedan u mjesecu. Potrebno se unaprijed prijaviti, bolje što prije, da sigurno bude mjesta! :)
U Vinogradskoj traje 5 radnih dana, po 2 sata (od 18-20h), košta 300 kn. Obično se tečaj održava prvi tjedan u mjesecu. Potrebno se unaprijed prijaviti, bolje što prije, da sigurno bude mjesta! :)
http://www.kbcsm.hr/hr/novosti/tecaj-za-trudnice-u-klinici-za-zenske-bolesti-i-porodnistvo,27.html
Draga bellisima, sada sam skužila da sam već pitala za termin poroda u drugoj temi (stolčić i kada)
Draga bellisima, sada sam skužila da sam već pitala za termin poroda u drugoj temi (stolčić i kada)
Hehehe, ma nema frke ;)
Nekako se jako bliži taj termin, i ne znam za tebe, ali mene nekad malo hvata panika!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji