trudnički apetit

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Kolovoz 2014. 10:14

Antonio ti si zakon! :-) Ma nek si se ti najela, kao da si znala da ce ti trebati snage :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

MarijaŠ
    07. Kolovoz 2014. 11:08

Ja sam zadnjih mjesec dana kao termit. Ne znam što mi je, sve mi se jede. I to uglavnom nezdravo - čolodada, čips, pereci... Pa bi na pizzu, pa na čevape... Valjda sam se nekako oslobodila pressinga zbog kilaže i sad udri. Darija,i kod mene je nedavno nestala teglica Lino lade - sa žlicom...  Valjda tako sad mora biti... A nije ni da se bunim, papam i uživam...

Krešimir 19.08.2014. <3

Lilica
    07. Kolovoz 2014. 11:16

mmm lino lada, dobro si me podsjetila da si ju kupim

krafnica
    07. Kolovoz 2014. 18:21

Meni ovisi o danu, prva 3 mjeseca sam pojela milijun jabuka. Nakon toga me uhvatila zelja za pudingom, al samo onaj choco loco, bijelo crni. Onda poslije gumeni bomboni, al samo oni lidlovi, haribo mi smrde da gumu jako. A sad nista posebno, al nekako mi se najvise papa povrce iz vrta na salatu, mesa mi ne treba...

ninika11
    07. Kolovoz 2014. 19:40

haha cure znam da je još uvijek ljeto (kao) al mene drži i dalje sarma. velim ja zimsko dijete

MalaMuca
    07. Kolovoz 2014. 20:11

joj i ja bi sarmu jela :P
    ja njupam stvarno sve i svakaj, ne jedem ništ puno više nego kaj sam i prije jela, al obožavam pudinge i nektarine. mogla bi se udaviti u tome :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.