hehe...ovo sa slatkim i slanim je totalna zabluda... od prvog dana bi samo cipse jela i kokice i nesto tipa toga...cokoladu nisam do nedavno vidjeti mogla,a kamoli jesti...a nosim curicu...
Laura 21.08.2014 :-*
Sladoled. Više ni ne biram ni okuse ni išta. Mogla bih vagon pojesti.
Iako ja nešto zadnjih dana nemam apetita. Ne znam zašto, možda zbog ovih vrućina. Samo sam stalno žedna, a ovako se tjeram nešto konkretno pojesti.
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja sam na pocetku trudnoce, prvih par mjeseci jela grozdja na tone....znala sam ga pojesti min. kilu- dve dnevno...onda me to pustilo, sad nemam nekih trudnickih prohtjeva.... Slatko nisam ni prije jela, vise sam bila za čipseve i takve gluposti od junk fooda....i da, pasala mi je ful ljuta hrana....
Kaj ja znam, jedem sve isto kak i prije, samo po ovim vrucinama i nemam neki apetit...klopam puno voca i pijem puno vode, jedino mi to trenutacno pase...
Meni se za sada jede samo slano. Čokoladu i kolače uopće ne doživljavam a inače sam za slatkim luda a slano nikako..
Nemam neki poseban apetit ali vidjet ćemo kako će bit do kraja trudnoće, sad ulazim u 15.tj.
Ja sve tamanim...najvise svjeze voce...al nade se tu i pokoja čokolada, cips, kokice, hamburger itd...sjecam se jedino da sam u pocetku imala jako velike potrebe za mesom i ak nebi u danu potamanila 3-4 postena komada mesa bilo bi mi uzasno zlo i vrtilo mi se i nisam imala nimalo snage
Ja sam 16 tjedana trudna, svakih 4 sata sam gladna i jedem apsolutno sve i nista mi ne smeta niti posebno fali. jedino kaj moram pazit na kolicinu slatkisa koju jedem zbog trudnickog secera koji mi je malo povisen i to me ubija jer obozavam slatko
16.12.2014 <3 Lena <3
Kad su trajale mucnine cca do 15, 16tt slatko nisam mogla vidjeti ali sam zato pojela pofrita s majonezom na toneee!
A sad mi pase sve, slatko, slano, ljuto...ali nesmijem jer moram bit na dijeti mada se tu i tamo malo pocastim kojim sladacem! Hehehehe
ja imam stalno polu-mučnine i žgaravice i moram jesti svaka 3-4 sata. Inače nema ništa baš što mi se posebno jede, osim što mi jaaaakoooo paše lubenica.. ali i drugo voće općeniti. i salatni krastavci su mi mrak... a junk food ne jer mi se odmah žgaravica digne - i od jako slatkog i od jako slanog. Sladoled mi paše (to mi je i inače ovisnost), ali najviše rumenko ili kon-tiki jer me fino osvježe. A ako mi se jede "teži" sladoled, onda onaj novi macho-jaffa...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji