Oke, ja jedem svakih par sati, ali ne radi zgaravice ili mucnina, nego zato kaj mi se jede, i gladna sam
A voce tamanim ko blesava jer mi pase tak fino vodenasto i osvjezavajuce...;-)
Mene ne hvata neka glad, ali jedem svakih par sati, jer samo tako jela i prije, pa mi je valjda organizam već isprogramiran... Voće mi je obavezno na meniju, svaki dan. Nekako mi baš jako pašu banane, još od početka trudnoće. I svo sezonsko voće... Srećom imamo veliki voćnjak pa sam svako malo ispod neke od grana.. Zadnjih dana jedemo kajsije... Njam.
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja isto tamanim voće, ali tamanila sam ga i prije trudnoće.. :) Inače, nemam nekih posebnih želja..čak mi je apetit u trudnoći slabiji nego inače.. Jedino mi je teško pit vodu, inače sam rijetko žedna, a svi mi govore da sad moram pit puno vode, ja jedva popijem litru..
ja sam stalno gladna... i ak mogu birat ja bi slano samo jela... i kisele krastavce iz lidla :P pojela neki dan teglicu od navečer do ujutro... dragi sav u čudu kak sam postala pero ždero :P za ovo slano muško, slatko žensko nisam znala... ak je tako dragi će biti sretan :)
Marija... i ja se davim u beskvama i marelicama ovih dana... trešanja nisam imala ove godine, a preskupe su mi da bi ih kupovala... sad čekam jabuke da mi dozore pa da se krenem s njima davit... al to je to od slatkog... neki dan sam pojela napolitanke, al sve u svemu više slanog nego slatko
Meni je super što sam trudna baš sad u vrijeme kad ima svakakvog voća. Tj, sve mi smo prave sretnice...
I ja jedva čekam jabuke, zaboravila sam i na kruške... Uživam u nekoj ranoj sorti koja je već zrela kod mojih roditelja... Gušim se u njima.
I ja pijem jako puno vode. I prije sam se trudila popiti barem litru, a sad se ne moram ni truditi, sam me organizam traži. Jedino se trudim ne piti baš jako puno pred spavanje da ne šetam piškiti stalno...
Krešimir 19.08.2014. <3
meni kruške nisu baš rodile ove godine.. .ali jabuke i grožđe :) jedva čekam grožđe :) a vode i ja pijem dosta, puno više nego prije, pa se i puno više družim s gospodinom wc-om :) a isto navečer pokušavam ne piti puno, ali opet i tad me organizam traži
Daaa, grožđe, jedva čekam!!! Ja se davim i u lubenicama, ali tek su krenule pa je lutrija naći dobru.. Blago vama, mene uopće organizam ne traži tekućinu, ak nemam bocu vodu kraj sebe uopće je se ni ne sjetim..
Čini mi se da će grožđa ove godine biti puno... Baš sam gledala kod sebe i kod mame neki dan. Barem kod nas u Slaovniji... Samo da da ne bi neka vremenska neprilika pomrsila planove za berbu...
Krešimir 19.08.2014. <3
Meni sve nešto naopako,ja od kad sam trudna ništa mi se ne jede
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji