Bas mi je zao zbog vasih spontanih pobacaja.. Ja sam zbog silnog naprezanja tijekom povracanja naposlijetku u 12.tjednu takoder imala smedi iscjedak sto se tretira kao prijeteci pobacaj jer to je zapravo vec sasusena krv,znaci prije je negdje krvarilo, i dobila sam utrogestan.. Slicno kao i taj duphastone..ali zbog mucnina koje bi mi utrogestan dodatno pojacao uzimala sam ga vaginalno po preporuci ginica.. Netko je rekao da mu izaziva duph.mucnine..mozda se i on moze uzimat vaginalno pa pitaj dr.,zasto ne ak ce ti bit bolje..
Meni je kod spontanog išla friška krv.
Oba puta kod implantacijskog krvarenja je bila smeđa krv.
Ja sam isto imala spontani u 2. mj. sa 14 tj., ali uopce nisam krvarila. Bila sam tjedan dana prije na Sv. Duhu na uzv i bilo je sve u redu, a onda je srce prestalo kucati. Prije 8 god. sam isto imala dva spontana sa 9 i 12 tj. i uvijek je srce prestalo kucati. Nakon toga sam rodila dva decka koji su sad 7 i 5 god. Htjela bi imati jos jednu bebu, ali imam 37 god. i malo me strah da se to ne bi ponovilo. Nalazi su uvijek bili uredni, doktor je rekao da se nekad jednostavno to desi bez razloga.
url=http://lilypie.com]
Anchy, ja mislim da ga možeš raditi u bilo kojoj bolnici, ista ti je mislim cijena i privatno ako ides u neki labos, košta oko 300 kn, s tog da ti tvog gin.treba dati uputnicu za uzv, kojeg radis u bolnici, pretpostavljam da se moras naruciti i usput jos vadis krv i sliku uzv prilažeš uz to.
Najbolje da nazoves neku bolnicu. Ne znam gdje si, ali znam da ti to rade i u Vinogradskoj pa ce ti oni više reći. Ako ti u međuvremenu nitko ne odgovori tko ga je bas radio.
Iz zagreba sam da,rekli su mi da mogu i u petrovoj al to mi je predaleko za putovat posto sam pokraj zapresica. Hvala ti na informaciji. 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji