Trudničke muke

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anchy111
    16. Srpanj 2016. 15:05

Pozz svima 😊
    Ja sam 9+2 tjedana trudna 😊
    Zabrinjava me samo jedna stvar a to je bolovi u trbuhu. Svako malo me zaboli u donjem dijelu trbuha,bolovi nisu jaki osim jucer kada me zabolio ko da mi je netko noz zabio u njega... ovo mi je prva trudnoca i neznam sto je normalno sto nije 😕 na pregled idem u cetvrtak,pa ako je imala koja slicna iskustva da mi malo pomogne. Malo sam zabrinuta...

mono1111
    16. Srpanj 2016. 20:53

Ja imam povremene bolove, a u 8 tt sam.
    U 4 i dio 5 tj.imala sam jake bolove, budila sam se po noći od grceva, i to mi je prošlo.
    A sad me povremeno isto nesto probode i boli. Mislim da je to zato jer ti se širi maternica, ako nemaš krvarenja mislim da je sve to normalno. Za svaki slucaj pitaj ginekologa, ja sam pitala i nije nista odgovorio na to, tako da mislim da nije nista zabrinjavajuce.

Mom2besoon
    17. Srpanj 2016. 13:37

Kako si mono, jel bolje?

mono1111
    17. Srpanj 2016. 14:20

Isto kao i prije 10 dana :/
    Znaći još uvijek imam smeđi iscjedak, zadnjih par dana mi je mrvicu manje, ali i dalje je tu.
    Više ne znam što da napravim, ležim skoro stalno ali mi to ne pomaže, bolova i dalje nemam, mislim imam tu i tamo neka probadanja ali znam da to nije opasno...
    Narucena sam tek pocetkom8 mj ali mislim da cu prije otici negdje privatno, ne mogu docekati...
    Ne znam koliko ce mi dugo to trajati...koliko je tebi trajalo?

Mom2besoon
    17. Srpanj 2016. 15:08

Meni je prestalo nakon 10ak dana duphastona i mirovanja. nemoj gledat kome koliko traje bitno da nije prava krv. Nemoj se nervirat s tim samo pogorsavas, moras bit mirna i polako to izdrzat

Mom2besoon
    17. Srpanj 2016. 15:09

Samo ti lezi dok ne prode, to je najvaznije vjeruj

mono1111
    17. Srpanj 2016. 15:58

Hoću, hvala, kako si ti ?

malazvjezdica
    17. Srpanj 2016. 18:52

Evo da vas pozdravim friske mamice,mirujte sto vise,grcevi koje osjecate su normalni i traju tako mjesec dana ovisi. Ima nas svakakvih,one kojima nije mucno jedva cekaju da dodu a nije nimalo ugodno. Ja jos uvijek osjecam navecer no hvala bogu jedem normalno

Zabica29
    17. Srpanj 2016. 21:28

Bok cure, i ja sam jedna friška trudnica, negdje između 5.i 6. tjedna, premda po zadnjoj m 6+6. U početku me uopće nisu nešto držale mučnine, ali sam u srijedu bila kod doktora, vidio je 2 gest.vrecice pa mi je odmah propisao 3x2 duphaston. Dan nakon što sam ga počela piti krenule su mi užasne mučnine. Jučer nisam mogla doć k sebi, baš kako je Catlady opisala u prvom postu. Da sam se doslovno pitala kak ću preživjet porod ako toliko cendram oko mučnina. Mislila sam da mi je lakše dok ležim i ništa ne jedem, ali sam danas skužila da je bolje dok svako malo stavim samo griz/guc nečega u usta, a nikako veći obrok. Npr. guc kefira. I pomaže kad sam zaokupljena nečim, peglanje, tv i sl... Kad samo ležim i čekam da prođe onda je najgore.
    Što se tiče smeđeg iscjetka imala sam ga malo prošli tjedan. Doktor mi je rekao da bolovi i taj iscjedak su od jajnika koji se trude da održe plod... Nije mi baš sve jasno, al recimo da sam bila zadovoljna objašnjenjem. Zatim sam u petak u noći prokrvarila i bila na hitnoj. Bilo je nekakvo krvarenje iz maternice ali obje gest.vrecice su još na mjestu, i u jednoj sam vidjela plod i srceko, a druga je još uvijek prazna. Već sam mislila da je sve gotovo, ali vidjeti srceko me nekako razveselilo i utjesilo.
    Sad nemam nikakav iscjedak ni krvarenje, ali me svaki put strah ići na wc. Još uvijek me povremeno probada i zaboli,  no pokušavam biti pozitivna. A i tješe me babske priče da su mučnine znak da je sve u redu. 

[/url

• Anchy111
    17. Srpanj 2016. 22:05

Eto ja nemam nikakvih mucnina jos uvijek. Prokrvarila nisam hvala Bogu,i nadam se da je onda sve ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.