Trudničke muke

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leader
    20. Srpanj 2016. 05:55

Jesam radila sam briseve imala ureaplasmu...10na 5 visoko ali lazu da ona ne steti djetetu na samom pocetku..a sad...bila kod tri dokt..jedan kaze da je to u pitanju..drugi da je neprokrvljena maternica (imala sam tri carska dosad) a treca dokt.mi rekla da je kromosomska greska jer sto je trudnica starija to se  cesto desava..a ja imam 33 godine?!?!?!?!??!?!sad cu jos malo 34 i imam 3 cure vec nije mi prva trudnoca...radila sam Tsh i hormon 3ili 4 i to je sve..niko te vise nesalje nigdje jer kao pa gospodjo vec imate 3djece budite sretni...je imam al et ja bas zelim jos jedno...jedna dokt.mi kaze nemoj vise ni pokusavat druga da neodustajem...ja sam slusala sebe...i zakljucila da mogu..nekako od pocetka te dvije trud.nisam imala neki osjecaj da sam trudna...falio mi taj neki majcin instikt a sad mi muka od onog dana od samog zaceca...

• leader
    20. Srpanj 2016. 06:03

No htjela sam reci jos da mi kolegicazivi u kanadi i ima sina i sad je imala 7 pobacaja. Ali njoj su svaki put radili kompletnu obradu na patologiji ploda..i zakljucili da nemoze rodit curicu jer je u svih 7slucajeva bilo zensko..sad je trudna i nosi sina i sve ok...jeste culi da se to desava ..menenzanima dali ja nemogu iznjet sina..

mono1111
    20. Srpanj 2016. 08:56

Leader, imala si pravo oko spontanog, tj.ja nemam nikakve bolove i imam samo smeđi iscjedak i imala sam spontani, opet.
    Meni nisu radili ni te briseve, ma ne znam više ništa.
    Slušala sam recimo doktore, rekli su mi da dođem ako ću imati jače krvarenje ili bolove, a ja to nisam nista imala...srećom sam išla privatno radi neke trombofilije i uzv jucer i tamo sam saznala.

mono1111
    20. Srpanj 2016. 08:57

A ovo što se tiće muškog djeteta nisam čula nikad za to.

Mom2besoon
    20. Srpanj 2016. 11:53

Bok mono kako si, jel mozes i ti trazit tu obradu ploda da vide zasto se to dogada, da se ne desi opet

Mom2besoon
    20. Srpanj 2016. 11:56

I da, mono trazi obavezno i briseve sve da ti naprave.To je jako bitno, Sve trazi da ti naprave kompletnu obradu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.