Žabica, Možda ti je pukao neki hematom ako si ga imala pa je zato nastalo takvo krvarenje, glavno da ga vise nema.
Glavno da je sada sve ok, nadamo se da ce i drugo srceko prokucati.
A što se tiće onog da jajnici pokušavaju održati plod, pa se zato javlja iscjedal, smeđi u tvom slucaju, to mi nije uopće jasno. No dobro...
Glavno da sve bude ok :)
Ma da, pitala sam ja doktoricu na hitnoj dal je to bio neki hematom, pa je rekla da je, ali je onda još dodala neku hrpu stvari što nisam ništa shvatila... Nešto kao da se od same implantacije napravi hematom i da ga oni ni ne računaju, ne uzimaju u obzir... Ma htjela me se riješiti jer je bilo 2 u noći... A ja bi sad filozofirala... Valjda će mi moj ginekolog objasniti... Ili prodati opet neku izjavu koju ću prihvatit zdravo za gotovo. Malo sam poglupila od svih tih ženskih hormona.
[/url
Drage moje..citam dugo sve ali nikada nisam komentirala...Nisam mlada trudnica i iza sebe imam pet trudnoca...tri prekrasne cure i zadnja dva puta missed ab...ako vam pomaze nisam imala nikakve simptome da je bebi prestalo kucat srce samo lagano probadanje u krizima i osjecaj da nisam trudna..u tim dvjema trudnocama nisam imala ni mucnine..jutros sam napravila test i skroz blijeda crtica jer bi po pravilu danas trebala dobiti...znam da necu jer vec tjedan dana imam mucnine pa se nadam da ce sve bit ok...nemaju pojma zasto sam izgubila bebe...u 9 tj.teudnoce...sad vjerujem da ce sve bit ok..al sam rekla nek bljujem cijelu trudnocu nebitno je...babe mi kazu da je sigurno dva puta bilo musko dijete i da ja nemogu roditi musku djecu...heh a volila bi sad deckica...a sad jos jedna pisulja hahaha bice veselo kad nas sve pocne pms vatat...a tata na palete kupovat uloske 😂😂 uglavnom...probajte slusat instikt i ako vam ista govori da nesto nije uredu doktoru..briga vas ako si i umislite jer oni su tu da nas smire...
Ja sam se ipak dns naručila kod dokt.Đelmiša jer sam jucer slucajno pročitala da bi osobe koje imaju mutirane na MTHFR heterozigot trebale uzimati terapiju heparinom u trudnoći.
Naime, ja imam te dvije mutacije, heterozigot na PAI1 I MTHFR.
Rečeno mi je da ne trebam nista uzimati, ali sam pročitala na nalazu od hematologa da su mi krivo napisali, za nekakav LEIDEN da ne utjece na koagulaciju, makar mi taj leiden je normalan tip.
Ugl.nadam se da nije kasno s terapijom pošto sam skoro već 9 tj.
Da li se netko susreo s takvom situacijom?
Mono, ajme dr Đelmiša, ja ti nisam u Zg pa ni nisam bila kod njega ali kako su mi pričali mama i tata, on je bio na maminom porodu samnom, kao tad mladi doktor. Inace je bio tatin kolega. :))
Jel on jos radi u Petrovoj bolnici? Meni je super dr Zekan, kod njega sam bila par puta kad sam bila u Zg studirala i znam curu kojoj je spasio maternicu. Super doktor.
On radi u Petrovoj, ali ja sam se narucila privatno u Pronatal.
On je navodno super za takve stvari, patološke trudnoće, ta trombofilija i sl.
Nisam cula za drZekana, ali ima ih puno dobrih.
Jojjj, ne mogu dočekati 17 h kad sam naručena kod njega...iako je to još samp dva sata :)
Javim što mi je rekao :))
Nadam se da ce sve biti ok, jako me strah......:/
Leader, jesi radila kakve pretrage nakon ta dva spontana?
A neki put se ti spontani dogode slucajno da nitko ni ne zna razlog.
Držim fige da ovaj put bude sve ok. :)
Curke,dali je je imala ili ima koja od vas problema sa stitnjacom? Meni je nalaz THS 3,2 rekla mi je doktorica da to nije dobro da mi je poviseno. Pitala sam sto to znaci rekla je da moram kod interniste. To je sav odgovor koji sam dobila tako da neznam sto to zapravo znaci. Dala mi je uputnicu za internistu i to je sve te kad dobim nalaz da dodem...
Da, tsh prije trudnoće i u trudnoći mora biti ispod 2.5, to bi bilo idealno
Ja sam pila i još uvijek pijem eutirox, koji snizava taj tsh.
Ides na endokrinologiju, oni se bave time.
Sortiraj odgovore
Najstariji