Ne radi se o tome hoće li netko nešto reći,nego neću trpati bespotrebno
Nalah, meni je isto muž svaki dan donosio nešto jer mi je falilo, nisam uzela jer nisam imala spremno..ali preporuka za uloške, uzmi barem deset jer nikad ne znaš u koje vrijeme ćeš rodit, ja sam rodila ujutro i taj prvi dan sam potrošila najviše uložaka, da sam imala samo pet ne bi mi bilo dosta do popodnevnih posjeta.
Mi smo super! Mrvica raste, cica ko velika, po noći nas ne budi prečesto.. zasad sve pet! I ti ćeš nam još malo bit sva u tome, koliko je pojela, koliko spavala.. slatke brige
Super, hvala cure. Ipak cu ja stvari prebacit u malo vecu putnu torbu pa ponijet cijeli paket ulosaka ;)
Ja volim imati sve kod sebe, nemreš reć ženi uzmi što manju torbu ak ide nekam na 4 i više dana :P
ahahah, da da, ovaj moj ne zna niti di njegove gaće stoje xD a kamoli moje stvari xD
ja sam mu pripremila bebinu odjeću koju mora donjeti dok idemo iz bolnice i dekicu i sve sve kaj treba uzeti + jednu vrećicu sa mojim stvarima i napisala mu na papirć + uzmi mi tenisice :D jer već vidim da dolazi bez njih xD
Sortiraj odgovore
Najstariji