Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    27. Studeni 2014. 12:23

Ne radi se o tome hoće li netko nešto reći,nego neću trpati bespotrebno

kimito
    27. Studeni 2014. 13:30

Nalah, meni je isto muž svaki dan donosio nešto jer mi je falilo, nisam uzela jer nisam imala spremno..ali preporuka za uloške, uzmi barem deset jer nikad ne znaš u koje vrijeme ćeš rodit, ja sam rodila ujutro i taj prvi dan sam potrošila najviše uložaka, da sam imala samo pet ne bi mi bilo dosta do popodnevnih posjeta.

Nalah
    27. Studeni 2014. 13:33

Ok draga,tenks...kako si ti,kako ti je malena?

kimito
    27. Studeni 2014. 14:23

Mi smo super! Mrvica raste, cica ko velika, po noći nas ne budi prečesto.. zasad sve pet! I ti ćeš nam još malo bit sva u tome, koliko je pojela, koliko spavala.. slatke brige 

Nalah
    27. Studeni 2014. 14:32

Aaaa supač...Istina,jedva čekam

Luli2
    27. Studeni 2014. 14:50

Super, hvala cure. Ipak cu ja stvari prebacit u malo vecu putnu torbu pa ponijet cijeli paket ulosaka ;)

MalaMuca
    27. Studeni 2014. 15:20

Ja volim imati sve kod sebe, nemreš reć ženi uzmi što manju torbu ak ide nekam na 4 i više dana :P

MalaMuca
    27. Studeni 2014. 15:31

ahahah, da da, ovaj moj ne zna niti di njegove gaće stoje xD a kamoli moje stvari xD
    ja sam mu pripremila bebinu odjeću koju mora donjeti dok idemo iz bolnice i dekicu i sve sve kaj treba uzeti + jednu vrećicu sa mojim stvarima i napisala mu na papirć + uzmi mi tenisice :D jer već vidim da dolazi bez njih xD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.