Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    24. Studeni 2014. 21:07

Ili to da

Lea6
    26. Studeni 2014. 19:48

Je li ima neka cura da je rodila carskim u petrovoj da nam napise sta je koristila sve od stvari :)?

Luli2
    26. Studeni 2014. 20:54

Mene zanima koliko su vam velike te torbe?
    Svi govore da ne nosimo prevelike torbe jer nece stat u ormarice. Ja sam malu putnu torbu, kao avionsku rucnu prtljagu recimo. Jos trebaju stat ulosci i ogrtac unutra a vec je skoro pa puna...
    Sve mislim prebacit te stvari u malo vecu al se bojim da cu doc u rodiliste a svi s mini torbama :D

kleaiva
    27. Studeni 2014. 09:12

Ja u Merkuru nisam ni držala u ormariću, bila mi je pored kreveta. Onak sportska muška za trening recimo neke srednje veličine. sad mislim uzeti još manju pa nek mi muž donosi uloške i što već treba.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

ena2203
    27. Studeni 2014. 09:25

Ja planiram uzeti svoju torbu za teretanu. Mislim da će sve stat.

cloudy
    27. Studeni 2014. 10:23

i ja ću spakirat stvari u srednju sportsku torbu... imam malu putnu, al ta mi je fakat premala... možda bi roba i ulošci stali ali ogrtač - nema šanse... još imam onaj mucasti šta je sav ogroman tak da ne želim ni pokušavati... a u kofer mi je pretjerano stavljat stvari jer će biti poluprazan... tak da će biti spremljeno u srednju sportsku torbu... kod nas u sk je super jer svaka u sobi ima veliki ormar tak da nije problem :D

Nalah
    27. Studeni 2014. 10:36

Ja ću uzeti kofer tipa avionske ručne prtljage i kao što rekoh,spakirati sve za porod i prvi dan,a ogrtač će mi donijeti sutradan,ionako ga nakon poroda neću trebati.Pripremit ću sve unaprijed-po danima,ulošci,gaće,spavaćice/pidžame...kad mi dođu posjete uzet će zmazano i donijeti friško.Neću trpati sve odjednom

MalaMuca
    27. Studeni 2014. 12:10

Ja sam si spremila sve u srednju sportsku torbu, tam mi sve fino stane. Neću dragog opterećivat da mi nosi svaki dan nekaj jer već vidim da bude zaboravil i da bude zbunjen. Ovak sam si spremila sve kaj mi treba i to je to. Baš ako bude trebala neka sitnica onda oke. 
    Samo bude zmazani veš domeka nosil.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.