Je li ima neka cura da je rodila carskim u petrovoj da nam napise sta je koristila sve od stvari :)?
Mene zanima koliko su vam velike te torbe?
Svi govore da ne nosimo prevelike torbe jer nece stat u ormarice. Ja sam malu putnu torbu, kao avionsku rucnu prtljagu recimo. Jos trebaju stat ulosci i ogrtac unutra a vec je skoro pa puna...
Sve mislim prebacit te stvari u malo vecu al se bojim da cu doc u rodiliste a svi s mini torbama :D
Ja u Merkuru nisam ni držala u ormariću, bila mi je pored kreveta. Onak sportska muška za trening recimo neke srednje veličine. sad mislim uzeti još manju pa nek mi muž donosi uloške i što već treba.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
i ja ću spakirat stvari u srednju sportsku torbu... imam malu putnu, al ta mi je fakat premala... možda bi roba i ulošci stali ali ogrtač - nema šanse... još imam onaj mucasti šta je sav ogroman tak da ne želim ni pokušavati... a u kofer mi je pretjerano stavljat stvari jer će biti poluprazan... tak da će biti spremljeno u srednju sportsku torbu... kod nas u sk je super jer svaka u sobi ima veliki ormar tak da nije problem :D
Ja ću uzeti kofer tipa avionske ručne prtljage i kao što rekoh,spakirati sve za porod i prvi dan,a ogrtač će mi donijeti sutradan,ionako ga nakon poroda neću trebati.Pripremit ću sve unaprijed-po danima,ulošci,gaće,spavaćice/pidžame...kad mi dođu posjete uzet će zmazano i donijeti friško.Neću trpati sve odjednom
Ja sam si spremila sve u srednju sportsku torbu, tam mi sve fino stane. Neću dragog opterećivat da mi nosi svaki dan nekaj jer već vidim da bude zaboravil i da bude zbunjen. Ovak sam si spremila sve kaj mi treba i to je to. Baš ako bude trebala neka sitnica onda oke.
Samo bude zmazani veš domeka nosil.
Sortiraj odgovore
Najstariji