Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninach1903
    19. Studeni 2014. 12:51

napokon sam i ja spakirala torbu  jos mi fali par sitnica koje danas moram ic kupit. dragi mi se smijao jucer jer od pocetka trudnoce kukakm kak moram polako kupovat stvari i pakirat torbu za bolnicu, a evo spakirala sam ju jucer, 17 dana prije termina 
    ja sam za vinogradsku spakirala:
    2 manja rucnika + 1 veći
    4 spavaćice (makar razmisljam jednu izbacit i ubacit tajice i od dragog neku vecu majcu koju mogu spustit prek cice radi dojenja)
    2 kom carapa
    japanke za tusiranje i papuce
    1 vir uloske (10 kom) + 1 jessa nocne (20 kom)
    vlazne maramice
    wc papir 1 kom
    vrecice za zmazani ves
    2 pamucnih gaca + danas jos idem kupit 10 jednokratnih 
    gel za tusiranje, cetkica za zube, pasta za zube, krema za bradavice

danas idem u potragu za nekim grudnjakom u koji ce stat moje cice nakon poroda a da bude praktican za dojenje (cak mozda ne onaj orginal za dojenje neg sam misla uzet neki obicni pamucni bez onih spuzvastih pojacanja koji mogu samo spustit ispod cice skupa s majcom/potkosuljom) i one jastucice za dojilje u slucaju da ce i mljeko curit da nebudem cjela flekava )

valjda bu to ok, ak ne bude dragi doneso kaj ce falit 

16.12.2014 <3 Lena <3

ninach1903
    19. Studeni 2014. 12:52

i octenosept sam uzela makar se iskreno nadam da mi nece bit potreban 

16.12.2014 <3 Lena <3

Nalah
    19. Studeni 2014. 13:00

kad je tebi termin?

renata6
    19. Studeni 2014. 13:14

Da, najbolji su ti grudnjaci bez ikakvih dodataka, ne znam kako je sad ali u moje vrijeme imali su malu kopćicu na ramenu koja se otkopća da se ne moraš sva skidati, super je funkcioniralo, a jastučići su obavezni jer kad dođe mlijeko začas je sve puno, ja sam morala stavljati po više njih a tek kad smo došli doma morala sam tetre koristiti jer je curilo na sve strane.

Nalah
    19. Studeni 2014. 13:34

Onda si i ti prije mene

tena123
    19. Studeni 2014. 14:42

ja sam kupila top umjesto grudnjaka, onakav kakav reklamiraju na tv-u, kao grudnjak za sve, bez žica i naramenica, uzela sam dva bež, bijeli i crni, naravno kupila sam u BiH, kom košta 28 kn, i za sad su mi odlični, jako su rastezljivi pa bez problema se mogu podignut iznad ili ispod dojke, čak spavam u njima jer nemaju "oštre" rubove niti naramenice pa se ne urezuju, imaju tanku podlogu koja super priranja na jastučiće za dojenje, ja ih stavim zbog kolostruma, vidjet ćemo nakon silnih pranja kavi će biti ali za te novce se isplati..

Dea23
    19. Studeni 2014. 17:55

Ja isto nemam to 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.