i curke spremite nesto za piti, najbolje vodu i za jesti jer nikad ne znate kada ce porod zavrsiti a mogle bi biti jako gladne i zedne poslije...ja rodila u 22 i 40 prvo dijete i nakon cijelog dana tamo bila sam i gladna i zedna tako da su me spasili keksici grancereale i vodaaaa :)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
ajme ja isto ne mogu da ne koristim dezić i mislim da se ništa neće dogoditi od male količine, i tako mislim kupiti gel za tuširanje i dezić i sve svoje preparate neke neutralne da ne smetaju bebi a i uvijek ću koristiit iste da se beba nauči na taj jedan slabi miris i super..
Ja imam biobazu roll on koji je bez svega mogućeg štetnog cijelu trudnoću,ali žudim da se vratim svojoj Rexonici ne mogu bez dezića nikako,ajde još možda doma,ali u bolnici di se nemreš ni pošteno oprati poslije poroda
neću biti stinky
Ma možeš si staviti malo kako ne, pa neće sad beba odmah osjetiti ne znam kakvu promjenu, ionako prvih dana ne cicaju baš ne znam koliko više spavaju pokraj mame, tako da bez pola frke nešto neutralno neće stvoriti nikakav problem.
Rodila sam prije tjedan dana, evo sto mo je trebalo..
3rucnika,3paketa vir uloska(poslje kupila chicco i puno su bolji chicco kao pelene su duge),dvije spavacice,jedna pidzama, 10 komada mrezastih gacica, 4komada obicnih (nisam ih koristila),vlazne maramice, dvije role wc papira, 3para carapica, cesalj,pasta za zube ,gumice za kosu,gel za tusiranje,deo sprej,labello,stapici, kad su me smjestili bila jedna zena koja izlazila i preporucila kremu za bradavice(meni nije bilo mljeka u bolnici al mi je doma dobrodoslo),tablete za bolove,puno puno vode mi je trebalo ili sokova strasno sam zedna bila, mislim da je to to, doma za ranu kad bi me peklo spricala sam sa octeniseptom super stvar :)
zebrica
Nama su u bolnici dali tablete za bolove ako smo trazile, davale su ketonale i lekadole i ako je trebalo dulcolax tablete ako ne mozete na wc tako da nista od lijekova ne treba. Jedino je dobro uzeti Octanisept da mozete pospricati po rani ako ste rezane.
Sortiraj odgovore
Najstariji