Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pčelica9
    15. Kolovoz 2014. 12:56

Mi isto nismo išli na tečaj, kad sam rađala pitali su me da li smo bili i ja rekla da jesmo i odmah su ga pustili unutra. Isto sam mu rekla ako njega dođu kaj ispitivati da jednostavno kaže da ju je ostavio doma, ja sam iovak ionak dosta toga zaboravila tak da im ovo ne bi bilo ni čudno. U svakom slučaju isto kao i kod tebe Lidijak moj bi vrata razvalio i ušao unutra svejedno da mu netko kaže da ne može zbog jednog papira. Ja sam znala da on može tamo biti jer nije gadljiv, nije ni paničar i nikome se ne mješa u posao, a mame same znaju kakvi su im muževi i uglavnom i same im kažu da ne idu s njima u rađaonu.

ninika11
    15. Kolovoz 2014. 12:58

mi ćemo ići na tečaj u 11. mjesecu. i dobro da je Proudmomy ovo spomenula da pitam za odjelca za tate. nisam na to ni mislila

Dada32
    15. Kolovoz 2014. 21:52

Ma besplatan je i u Kc, ali onda doživiš da ti bez pardona spiče muža van i ne puštaju ga s tobom ni na prijavu, bez objašnjenja (a imaš tečaj), ili ti ufuraju muža unutra nakon kaj ga obuku ( a nemaš tečaj).

I tko je sad tu lud?

Ja se slažem s Lidijom, ako ćemo na eci-peci-pec onda ti ne treba tečaj, besplatan ili ne.

Nalah
    18. Kolovoz 2014. 10:00

U mulleru su one jednokratne gaće oko 21 kn,podloge za prematanje bebe su jeftinije od dm-a,netko je spominjao da ih je dobro uzeti za krevet,ako krvarimo,a grudnjaci za dojenje oko 69 kn,javite ako je negdje jeftinije

pčelica9
    18. Kolovoz 2014. 11:35

Nalah ja sam zadnji put u Mulleru ko kreten tražila te podloge i nisam mogla naći. Gdje točno stoje? Stvarno se nekad bedasto osjećam.

Nalah
    18. Kolovoz 2014. 11:45

Ja sam u Avenue Mallu našla,desno od blagajne su im one baby police,potraži penaten kozmetiku,odmah desno od nje,a gaće su kod uložaka,tražila sam ih lagano 10 min

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.