Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    12. Kolovoz 2014. 12:15

Da ponesem odmah gore u bolnicu sa sobom veliku torbu sa stvarima kad budem išla u rodilište ili da ostavim u autu, pa suprug donese? Pa neće mi valjda nista zafaliti... Ili?

Krešimir 19.08.2014. <3

12. Kolovoz 2014. 12:44

Ne znam ti MarijaS da li i to ovisi o rodilistu, ali ja kad sam ostala u radjaoni rekli su mi da odmah nazovem muza da mi donese stvari. Ja sam onda na vratima muzu dala svoju odjecu (vec sam bila u njihovoj spavacici) i preuzela torbe. Babica ih je spremila u neku prostoriju sa strane i kad su me vozili u sobu, torbu su skupa sa mnom na krevetu dopeljali i sestre mi stavile kraj kreveta. Tak da sam ja imala odmah sve sa sobom.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

MarijaŠ
    12. Kolovoz 2014. 12:58

Mhm... Ma ok, jasno mi je da to nije od presudne važnosti, ali ipak-tko pita ne skita! Budem ja sve ponijela gore, pa će se valjda naći mjesto za sve...

Krešimir 19.08.2014. <3

Mum of four
    12. Kolovoz 2014. 13:02

Tako sam i ja u riječkom rodilištu,presvukla se u njihovu spavaćicu,mužu dala robu, sestra je napisala prezime na torbu i kad sam došla u sobu su mi donjeli..

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

DarijaZ
    12. Kolovoz 2014. 13:06

...ja sam mislila uzet neku malu torbu u rodiliste sa dokumentima, trudnickim papirima, mobitel, mp3, spavacica, gacice neke ..i kaj ja znam kaj jos....rekli su nam da nema  klope i vode u radjaoni, tak da to ne planiram uzimat...
    A ovu drugu torbu cu reci R-u da dofura kasnije...ili odmah, vidjet cu kak to funkcionira u bolnici...

MarijaŠ
    12. Kolovoz 2014. 13:09

Pa to i pitam-tu manju torbu nosim sa sobom, ali me zanimalo kakva je praksa sa onom većom... Budem ja ponijela obje, pa neće biti na odmet...

Krešimir 19.08.2014. <3

ninika11
    12. Kolovoz 2014. 13:11

i mene zanima koja je praksa sa većom u petrovoj? onu malu bi imala sa sobom ali tu veću ne znam di ću s njom pošto planiram manji kofer uzeti

ninika11
    12. Kolovoz 2014. 13:28

Tea pa ti ćeš mene spasiti sa svojim iskustvima. hvala ti puno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.