Tea,hvala puno na detaljima. Kada si ti rodila? Kako je beba? Znaci bebac je pored tebe u sobi,a kaj je za vrijeme posjeta? Kaj ih onda odnesu?
<3<3<3 Karl <3<3<3
Boška, što se tiče muža ako hoće biti na porodu u Petrovoj njega ti zovu čim te smjeste u boks i može biti tamo dok ne rodiš i ostane s tobom sve dok ne odnesu bebu u sobu za bebače! Tak je moj bio.
Za vrijeme posjeta beba je s tobom ali su posjete (bar su u 12.mj. bile) strogo ograničene na 1 osobu i na pola sata.
Boska rodila sam prije 6 tjedana,moj J je super jede,spava,kaki,place ko i svaka beba :D
Je bebe su stalno s vama i za vrijeme posjeta sto znaci da se i vasi muzevi mogu maziti sa svojim bebicama :)
Posjete su samo pola sata i kao smije samo jedna osoba uci ali svi su se svercali i ulazilo je vise osoba ;)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ovaj popis je dobar, ali iz mog iskustva, mislim da je dobro imati malu torbicu s osnovnim stvarima za rodilište - dokumentacija, wc papir (pri prvom porodu mi se desilo da mi je to sve bilo u jednoj torbi, da sam otišla na wc nakon klistira i shvatila da nema nigdje papirića, a torba kod sestre na hodniku...), vlažne maramice, maramice za dezinfekciju wc-a, papirnate podloge za dasku za wc, bočicu vode, bočicu limunade (jer okrepljuje i smanjuje žeđ), labelo, spavačicu (negdje moraš imati svoju i za porod), neki časopis ili križaljku, mobitel, neku opuštajuću muziku i slušalice (mene je oba puta izbacivala iz takta rodilja do mene koja je vikala i kukala pa se nisam uspjevala opuštati)
i jednu torbu za sobu u kojoj su ostale potrebne stvari (ovo što ste naveli) i torbu za bebe
- osim navedenih stvari meni je falilo što nisam ponijela za bebu neke bodiće jer joj joj je prošlo ljeto bilo jako vruće u onim jastucima, a kad bi ju razmotala, ostajala je u benkici pa sam ju motala tetra pelenama da nije skroz gola
- ugodnija varijanta što se uložaka tiče - je da ponesete i noće uloške pa na njih mijenjate ove pamučne (jer oni nemaju krilca i brzo se napune pa lakše procuri; ovako imate dodatnu zaštitu a ne iritirate ranu, ako ste šivane
- prvi put sam imala velikih problema sa stolicom, danima nisam mogla na wc, pa sam si drugi put ponijela probiotik (linex) i počela ga piti nakon poroda, sve se puno brže ustabililo
volite svoju bebu i bit će sve u redu :)
lola ulošci -meni bili naugodniji, najmekši. kremica za bradavice - u dm-u za 10-15 kuna, sasvim dobra i prirodna, mala tubica. gaće - svoje - samo ugodne bokserice bez stegnutih rubova
spavačice - najbolje s gumbima i to dovoljno njih da je izrez dovoljno velik i da na miru možeš podojiti dijete
volite svoju bebu i bit će sve u redu :)
Ma super je sto mozemo biti puno sa bebom! Hvala cure!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Imas u dm-u, konzumu, apoteci...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji