Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida2
    13. Kolovoz 2014. 09:59

Nemam pojma. I za prvi sam bila van sebe i sad kad se sjetim opet....ista frka ko i prije 3 god

• AK2008
    13. Kolovoz 2014. 10:36

Drage sve,

ima li koja najfriškije informacije vezano za porod u Sv. Duhu? Treba li za bebu uzeti stvari dok smo u bolnici ili tamo koristi njihove pelene, kremice i slično? Kakva je procedura oko prisustva tate na porodu?

Hvala svima :)))

Tejuska♡
    13. Kolovoz 2014. 10:53

lidijak jel ti bio tezak prvi porod pa te zato strah? Ili opcenito?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

14. Kolovoz 2014. 23:57

Ne znam kud bih ovo stavila, pa cu tu iako ne ide bas u torbu za rodiliste. Ne znam jesmo li igdje spominjale ona jednokratna odjelca za tate u radjaoni?

Ugl. neke bolnice to imaju i daju tatama, a za neke morate kupiti sami i bez toga tatek nemre u radjaonu, pa se svakak raspitajte u rodilistu za to, da ne bi u onoj frci jos to morali ici traziti.
    Info za Merkur morate sami kupiti, oni nemaju i odijelo mora biti kompletno, znaci i gornji dio i hlace i kapica :-)

Ako se vec o tome pisalo, sorry, ne sjecam se :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pčelica9
    15. Kolovoz 2014. 08:53

To si se super sjetila ProudMomy, za Merkur sam čula da to traže, ali za druge bolnice ne znam. Ja kad sam rađala na Sv.duhu oni su dali svoje odjelce mom mužu, ali ne znam da li se tu kaj promijenilo. Budu nam se cure javile koje su friško rodile...

cloudy
    15. Kolovoz 2014. 09:12

Hvala na infu za odijelo... mi smo tek na pola puta skoro, ali svejedno, dobro će mi doć info da se sjetim pitat kad budemo na tečaj išli... mislim da bi moj doživio slom živaca da mora još to ić tražiti... a poznavajući ljekarne u sk, pitanje jel ih ima koja :)

MarijaŠ
    15. Kolovoz 2014. 11:16

Da, da, super si se toga sjetila ProudMomy. Ja baš provjerila za naše rodilište - daju očevima njihovo na korištenje. Čisto me iznenadilo. 

Krešimir 19.08.2014. <3

Lida2
    15. Kolovoz 2014. 12:25

Na Sv Duhu imaju svoja odjela. Tako da ne treba kupovati. A i kaj se tecaja za tate tice neko inzistira neko ne. Mi nismo imali. Muz uletio taman kad sam ja smjestena u box i reko je da je zaboravio doma. Pustili ga. A i da ga nisu mislim da bi preko njih do mene dosao :)
    A sad isto nismo isli na tecaj i ne mislimo al on misli biti na porodu. Uostalom koji ce im to drek ionak samo sjede pored nas i ne rade nista. Ja ne vidim zakaj bi to morali prolaziti???
    U svijetu nitko ne ide na nikakav tecaj a cijela familija je s njima u sobi dok radjaju. Gluposti.

Kokolina
    15. Kolovoz 2014. 12:42

Evo ja sad sam baš pitala frendicu koja je rodila prošlo ljeto u vinogradskoj. Ona kaže da tamo tatama daju odijelo,.. ako netko možda ima friškiju informaciju za vinogradsku neka javi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.