Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida2
    11. Kolovoz 2014. 09:10

Kaj se tice Purelan kreme ja pak savjetujem da ju ne kupujete dok ne vidite u kakvom ce vam stanju biti bradavice. Ja kupila, koristila dvaput i bacila hrpu novaca. Meni je obican Melem radio ista cuda kao i ta krema. AL eto...vidite same cure
    Kaj se pak gacica tice ja sam uzela prvi dan te jednokratne i vec pri prvom odlasku na wc sam ih bacila i obukla svoje i preporodila se. E tu sad jedino preporucam crne jer krvaris jako pa sa bijelih bas krv i ne ide lako dole. Eto moje crne gace cekaju da ih stavim u torbu

Tina0208
    11. Kolovoz 2014. 09:12

Darija u mojoj torbi ti se jos nalazi nekoliko onih jednokratnih podloga za presvlacenje bebe da stavim ispod sebe kod vizite posto sam na mnogo mjesta cula da ne mijenjaju bas plahte... neznam dal si spomenula rucnike..stavila sam dva velika i dva manja,vlazni toaletni papir... obavezno vodu i neke slane kekse poslje za pojesti ako rodis tocno negdje iza obroka pa ga propustis... plasticne vrecice za prljavi ves...izdajalica za svaki slucaj... krema za ruke...pretpostavljam da cemo ih morat stalno dezinficirat pa za svaki slucaj... ako se sjetim jos neceg javim ti...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    11. Kolovoz 2014. 09:29

kad smo kod torbe... u kojem ste ju vi tjednu/mjesecu pripremile... jer neki dan pričam s mamom, i ona mi cijelo vrijeme tupi da mi je rano kupovat robicu za bebu i tako te pripreme odrađivat da bi rekla da si pripremim torbu za bolnicu... ja ono... helou... rano mi je za šoping al mi nije rano za torbu ?

Tina0208
    11. Kolovoz 2014. 09:34

ja sam svoju slozila negdje u 36tt... ali sam negdje od 34tt imala vec sve potrebno za nju...samo je sve bilo razbacano po kuci...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    11. Kolovoz 2014. 09:39

:) tak sam i ja to mislila odradit... negdje početkom 12. mj da imam spremno... kažem mama me zbunila s tim... rano mi je sad imat torbu spakiranu u 17. tjednu... koji će mi to sad vrag samo smetat po kući... ok da mi dr kaže da moram u bolnicu, može mi i dragi to spremit... ali sad da se pakiram mi je puno prerano

11. Kolovoz 2014. 09:43

Kod mene je sve bilo spremno u 36. tt, i torba za bolnicu i sve ostalo slozeno, robica speglana itd. Copila me panika kad mi je frendica kojoj je termin bio 10 prije mene, rodila mj dana ranije. Tada sam sve u jednom danu pripremila. :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

11. Kolovoz 2014. 09:59

Eto, ja kupila spavacice (kupila u ktc centru po 50 i 70kn, kratki rukav, do koljena) i uloske (vir) u petak, i jos neke sitnice, sad jos obiđem dm i mueller i mogu spakirati torbu! To sam mislila poslje 15.kad mm dobi placu...tada cu biti u 34tt tako da se polako i ja spremim!
    Kaj se tice robice to svaki dan operem jednu masinu i opeglam (dobila sam BRDOOOO toga) a i sve ostalo rjesavam, slazem i tako! Jos maloooo....

Boška2
    11. Kolovoz 2014. 11:49

Bok,evo ja nova i imam pitanjce! Da li tko zna treba li se za Petrovu nositi stvari za bebu,tipa pelene,bodici kremica…..?

<3<3<3 Karl <3<3<3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.