Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    11. Kolovoz 2014. 12:05

Boška stvari za bebu trebaju samo kad izlazite iz rodilišta znaci krema,pelena,odjeca u kojem ce izaci i kosara ili autosjedalica ;)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    11. Kolovoz 2014. 12:06

Da cure Purelan krema je odlicna i ja sam je koristila ;))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

ninika11
    11. Kolovoz 2014. 12:08

znači ne treba nositi tamo pelene dok smo gore? super.

Tejuska♡
    11. Kolovoz 2014. 12:37

Di gore? U radaoni?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

ninika11
    11. Kolovoz 2014. 12:39

u petrovu. dok smo u bolnici kad rodimo. jer u neim bolnicama moraš imati svoje pelene i sve

Tejuska♡
    11. Kolovoz 2014. 12:45

Cek dok skuzim XD
    Nee oni imaju svoje pelene i kremicu a vlazne maramice ne koriste , ako se pokakaju operu ih u nasoj sobi pod pipom   treba ti samo za izlazak iz rodilista a to ti moze dragi naknadno donjet ;)
    Ak te kaj zanima jos pitaj sve mi je frisko jos :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

ninika11
    11. Kolovoz 2014. 12:49

zanima me kako izgleda u predrađaoni i dal znaš kad muž može ući? i jel ti odmah donesu bebicu kad te smjeste u sobu? možeš li tražiti da ga prvu noć odnesu (da se ipak malo odmoriš) ? jel oni kupaju bebicu i presvlače ili ti? puno pitanja si sad dobila hahah

Tejuska♡
    11. Kolovoz 2014. 13:08

Predradaona ti je doslovno metar sa metar  ima 4 stolice i umivaonik ravno ispred tebe su klizna vrata di te pregledavaju,rade ctg,upisuju podatke u komp i obave klizmu,desno od tebe su opet vrata di je wc a lijevo od tebe kreces u radaonu ali prije radaone imas par kreveta u kojoj uvijek leze trudnice(mislim neki tezi slucajevi) jer kad su mene pregledali bila sam otvorena 6cm dobila klizmu i setala dva sata u metar sa metar  potom su me odveliu boks koji su jedan do drugoga i vrata ne zatvaraju ti u predradaoni sve cujes da se razumijemo nije bas najugodnije to slusati (pogotovo jer sam ja cula kako je zena rodila mrtvu bebu i vikala da joj je vrate samo da se malo pomazi s njom UZAS) ali eto tako je..Boks ti izgleda a ono krevet pored kreveta ctg,s druge strane ono za kisik i tlak i slicno,umivaonik i eto u grubo to je to,dolazili su me obic nekoliko puta (kad su mi probusili vodenjak,kad su me 3 puta rucno sirili,kad su me prikopcali na drip,i 3 pregleda koliko sam otvorena) 
    Muz ti ude kad treba biti gotovo tako mi je barem cimerica rekla jer moj nije isao
    U predradaonu ne smije nitko uc ali bas nitko 
    Nakon poroda si cca 2h na hodniku mozes pricat sa rodbinom jer poslije tih 2h dode kao vizita di te dolje pregleda stisne trbuh da vidi da li krvaris i procita papire i stavlja pored tebe ,,vise vas je nas je bilo 5
    Bebica mi je dosla nakon 2h ,, mozes trazit da ti odnesu prvu noc bebu a neke sestre te pitaju i same,ja osobno nisam htjela da ga odnesu jer nekako nisam mogla spavat od uzbudenja ali i boli...Daju ti i tablete protiv bolova :)
    Oni kupaju bebice i presvlace ih mame ne smiju to radit samo oni
    I pazi svaku vecer oko cca 22:30 ih odnose na kupanje i vracaju oko ponoci taj trenutak iskoristi za odspavat jer su od 0-24 sa tobom i odnesu ih oko 5-6 ujutro na vadenje krvi i vrate nakon pola sata i to je sve kad ih nose,jedino ako nemas mlijeka da ih malo nahrane i slicno inace su s vama non stop 
    U jutarnjoj viziti ti je stalno Blajic izmedu 7-pola 8 sve zavisi u kojoj si sobi
    Preko vikenda je druga vizita:)
    Uh sori raspisala sam se pisi ako te jos sta zanima

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

ninika11
    11. Kolovoz 2014. 13:15

ajme super hvala ti puno. detaljno si ti to napisala. ne sviđa mi se ovo da sve čuješ kaj se dešava dok čekaš. to mi je malo traumatično..

Tejuska♡
    11. Kolovoz 2014. 13:19

Daa sve cujes i kako vriste psuju ma svasta i mislis ajme pa daj se stisajte ali draga moja kad su mene prikopcali na drip ja  nisam vristala ja sam "stenjala" i nije me bilo briga dali ikome to smeta ili ne jer je to meni olaksavalo situaciju kako je njima mozda bilo lakse vristat,,ali to ne shvatis dok te ne krenu sorat trudovi svaku minutu,,jedino mi je toliko bilo zao te mame da smo se ja i jos jedna cura rasplakale...

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.