to za malu torbu, jel to svuda preporučljivo ponjeti...ili samo za vinogradsku?
I mene je to zanimalo pa sam se raspitala, npr.u Vž-u nosiš jednu torbu tak da ja nemam posebnu za rađaonu.
Boba
:) vodu ću svakako uzet... a nešto za pojest.. meni su u ovom trenutku pali čevapi ili lignje na pamet, al mislim da je to neizvedivo
Ja pod tu malu torbu mislim na svoju torbu kaj nosim svaki dan..ono, novcanik, mobitel, dokumenti.. Ne vjerujem da ce mi trebati vise od toga, osim vode....
Ja sam u tu manju torbu pripremila spavaćicu, papuče, paket ulozaka, gaćice, maramice, labelo, a jos ubacim mobitel, novčanik, punjač i trudničku dokumentaciju, te vodu i nešto za prigristi...
Krešimir 19.08.2014. <3
ja sam si danas uzela mali neseser, na snizenju 70 kn, a vec si ga dugo zelim opcenito za putovanja jer se kaci za kofer, a ovako cu ga iskorisitit i za bolnicu za te nuzne stvari.. a ovo je stvarno bila prilika..
a u sto cete ostalo pakirati, neku manju putnu torbu ili kofer?
ProudMommy, kak si ti u Merkuru, koliko tamo ima mjesta u sobi, ormaricu za stvari??
E sad ja imam jedno pitanje. U petak cu biti 35tt. Torba jos nije spremna :)
kada ste ju vi spremile?
Ja sam sve spakirala u manji kofer, onako, taman mi je stalo sve sto sam planirala... Spakirala sam ga negdje u 36. tjednu, i jos uvijek svako malo provjerim jel mi sve tamo..,
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji