Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    12. Kolovoz 2014. 20:31

to za malu torbu, jel to svuda preporučljivo ponjeti...ili samo za vinogradsku?

Boba10
    12. Kolovoz 2014. 20:35

I mene je to zanimalo pa sam se raspitala, npr.u Vž-u nosiš jednu torbu tak da ja nemam posebnu za rađaonu.

Boba

cloudy
    12. Kolovoz 2014. 20:39

:) vodu ću svakako uzet... a nešto za pojest.. meni su u ovom trenutku pali čevapi ili lignje na pamet, al mislim da je to neizvedivo 

DarijaZ
    12. Kolovoz 2014. 20:39

Ja pod tu malu torbu mislim na svoju torbu kaj nosim svaki dan..ono, novcanik, mobitel, dokumenti.. Ne vjerujem da ce mi trebati vise od toga, osim vode....

MarijaŠ
    12. Kolovoz 2014. 20:44

Ja sam u tu manju torbu pripremila spavaćicu, papuče, paket ulozaka, gaćice, maramice, labelo, a jos ubacim mobitel, novčanik, punjač i trudničku dokumentaciju, te vodu i nešto za prigristi...

Krešimir 19.08.2014. <3

beag
    12. Kolovoz 2014. 20:52

ja sam si danas uzela mali neseser, na snizenju 70 kn, a vec si ga dugo zelim opcenito za putovanja jer se kaci za kofer, a ovako cu ga iskorisitit i za bolnicu za te nuzne stvari.. a ovo je stvarno bila prilika..

a u sto cete ostalo pakirati, neku manju putnu torbu ili kofer?

ProudMommy, kak si ti u Merkuru, koliko tamo ima mjesta u sobi, ormaricu za stvari??

Lida2
    12. Kolovoz 2014. 20:54

E sad ja imam jedno pitanje. U petak cu biti 35tt. Torba jos nije spremna :)
    kada ste ju vi spremile?

MarijaŠ
    12. Kolovoz 2014. 21:00

Ja sam sve spakirala u manji kofer, onako, taman mi je stalo sve sto sam planirala... Spakirala sam ga negdje u 36. tjednu, i jos uvijek svako malo provjerim jel mi sve tamo..,

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.