Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • paris
    10. Kolovoz 2014. 21:49

DarijaZ, s tim grudnjacima za dojenje je stvarno bolje pričekati dok vidiš kak će to izgledati  Ionako će ti u prvim danima dojenja svi savjetovati da ti grudi budu na zraku tj. da se bradavice tako suše tak da imaš vremena nabaviti i ove za dojenje - ja sam ih isto naknadno kupovala.

Ne znam kakve je tvoja sestra koristila jednokratne gaćiće - ja sam imala ove https://www.babycenter.hr/proizvod/00624/tosama-mrezaste-hlacice-toto-mama-2480  cijelo vrijeme u bolnici i bile su mi super - ne stežu, ko da ništa nemaš, ali nisu labave. 

Sretno 

Tejuska♡
    10. Kolovoz 2014. 22:13

Darija i ja sam koristila jednokratne gace iz ljekarne ali sam se sutradan preporodila kada sam obukla svoje koje inace nosim neznam nekako mi je bilo udobnije :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    10. Kolovoz 2014. 22:14

Oh da i Paris ima pravo sto se tice "susenja cica na zraku" ja sam bzvz kupila grudnjake jednom obukla jedan ..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

10. Kolovoz 2014. 22:37

Moj savijet je isto ne nositi grudnjake za dojenje u rodiliste, ja jesam ali nisam ih tamo ni jednom obukla. Tek doma sam ih pocela koristiti. Ista stvar je i sa jastucicima za dojilje, jer ak nemate grudnjak nemate ga u kaj ni stavit :-). I sestre ce vam vjerojatno reci da je bolje da to prvo vrijeme ne nosite grudnjak, da vas ne steze dok se ne uspostavi laktacija. A i bit ce va lakse luftat cice! :-D

I jos jedna bitna stvar, mene je spasila: Purelan krema za bradavice, probala sam ih nekoliko (babylove, avent, itd) ova je jedina napravila cudo. Mala tubica nemas ju kaj vidjet, i nije bas jeftina, al po meni vrijedi svake kune. Ja sam ju po preporuci jedne cure kupila kad sam dosla iz rodislita i vjerujte mi drugi put, to ce biti prva stvar koju cu staviti u torbu. :-)

Sto se tice jednokratnih gacica, ima ih i od Lole, brijem da sam vidla u Konzumu i DM-u.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

DarijaZ
    10. Kolovoz 2014. 22:48

Okej, onda grudnjaci otpadaju..moram priznat da mi je to draze 

...sto se tice ovih jednokratnih gacica, ja sam kupila one Jessine iz dm-a, al meni to zbilja izgleda nekak kilavo i kao da to nist ne drzi....mislim da mi je sestra spominjala da je ove kupila u ljekarni, pa cu uzet jedan paket tih cisto za probu...ali cu svakako uzet i svoje obicne gacice

ProudMomy,  mislis da bi tu kremicu trebala izet sa sobom u bolnicu? I gdje si je kupila?

10. Kolovoz 2014. 22:54

Po meni uzmi si ju svakako, kazem ja drugi put ne idem u rodiliste bez nje. U apoteci je imas za kupiti. Mala zuto bijela tubica, ako me sjecanje sluzi kostala je nekih 80-90 kn, ali ponavljam vrijedi svake kune. Full je gusta i ne treba je puno stavljati. Ja sam tu jednu tubicu imala mjesec dana, i poslije toga vise nisam s nicim ni mazala bradavice. A poboljsanje sam primjetila gotovo odmah kad sam ju pocela koristiti.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

DarijaZ
    10. Kolovoz 2014. 22:56

Thnx na savjetu, svakako cu je kupiti...ako mi nece trebati odmah, kasnije sigurno hoce...

MarijaŠ
    10. Kolovoz 2014. 23:55

Ok, vadim grudnjake za dojilje, a time i jastučiće... 
    Ja sam kupila jos i mrezaste gaćice, i to na prijedlog jedne frendice koja je nedavno rodila... Kupila sam ih u Komzumu, pa cu vidjeti hoću li ih uopće koristiti. 
    Nekako najviše povjerenja imam u svoje gaćice, sta ja znam, nisam neki Fan jednokratnih, ali ajd, nek se nadu. 
    I definitivno onda sutra kupujem tu kremicu sto preporucas Proudmomy.. Ja sam isto spremila torbu prije nekih 2 tjedna, ali svejedno svako malo provjeravam da mi nije sto promaklo...

Krešimir 19.08.2014. <3

• paris
    11. Kolovoz 2014. 08:21

Potpisujem kaj je ProudMomy rekla i dobro se sjetila - Purelan je zakon! :) Ak bude drugog puta bez toga ni ja ne idem u rodilište. Čak bi vam preporučila da s tim u početku mažete bradavice čak i ako ne budete imale ragade.

beag
    11. Kolovoz 2014. 08:43

profulala sam priliku za kupnju spavacica na bretele u c&a kad su bile po 60 kn i sad nema vise nikakvih...nigdje..h&m i sl. jer su svi ducani podobivali jesensku kolekciju...

je li netko vidio negdje drugdje???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.