Eto, bas si radim spisak za torbu pa da krenem u shoping! Sve popise sam prosla tako da...
Bas sam nesto uzbuđena, sve mi je to odmah nekak stvarnije!
Sad sam 32 puna tjedna i hocu do kraja mjeseca imati sve spremno tako da onda u miru cekam polazak!!
...ja se sad evo naumila spakirat torbu...
Potrpala sam u nju 2 rucnika, uloske, one blazinice za grudi, kozmetiku ( kupila sam ona mala " putna" pakiranja da ne nosim ona velika kaj inace imam doma), 3 donjih djelova pidjama, nekoliko majica na biritelice ( one kaj izgledaju kao potkosulja), jednokratne gacice.....i kaj mi jos treba?
Ne zelim se pretrpavati stvarima....one sitnice tipa punjac , mob , cetkicu i pastu itd. cu se valjda sjetiti potrpat prije nego odem u bolnicu...
Bravo draga uskoro spremna znaci :)
Ako nisi spremila ili zaboravila napisat trebace ti koje carapice i slape/japanke :) ja imala oboje japanke su mi sluzile da izadem malo na zrak sa cimericama (al sam se skoro onesvjestila pa su dosli po mene) etoo :D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Darija, što misliš jel i ja imam ta mini pakiranja?
Ja sam stavila još i 2 grudnjaka za dojenje, čarape (stopalice), japanke, papuče.
Ostalo ti nemam što pričati jer spada u domenu kozmetike (četka za kosu, šnalice, gumica za kosu...).
I također imam pelene za bebu, kremu za guzu i vlažne maramice.
Osim toga još i toalet papir i maramice. (Ne znam kakvi su uvjeti u bolnici gdje ćeš ići, ali u mojoj nisu bogznašto, pa zato sve to). Stavila sam i par baš pravih gaćica, jer nisam nikad nosila jednokratne, pa nek se nađu. Ako se sjetim još nečeg, javim...
Krešimir 19.08.2014. <3
Ohh da Marija ima pravo.. Super su mi bili vlazni toalet papir (olaksanje da se dolje obrises da ne ide krv na ranu i ne susi se) i obavezno wc papir osobno mi u sobi smo 4 kom moja potrosili jer dok se cistacice sjete donjet ...
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Marija, nisam ni sumnjala
...grudnjake za dojenje ja jos nisam kupila...nemam pojma kolike ce mi cice bit poslje poroda, a sve koje sam do sad vidjela su ooogromni... Mislila sam za pocetak kupiti par komada onih kao sportskih topica, nebi trebalo biti problem izvaditi cicu iz toga, a da nista ne smeta
Toaletni papir i vlazni papir racunam pod kozmetiku, tak da sam to stavila..
A ovo sa obicnim gacicama uopce nije losa ideja, stavit cu i njih...ove jednokratne izgledaju kao da nist ne drze....rekla mi je sestra da je ona koristila nekakve jednokratne mrezaste gacice i da je to super ...moram ju samo pitat di ih je kupila...
U principu, mislim da je to to.... Moram jos stavit neke slape i japanke i one sitnice ,tipa punjac za mob itd. sto korisitim svakodnevno...mislim da cu si na papiric napisat sta jos moram spakirati i staviti u torbu, pa kad dodje dan D samo potrpam jos to sta sam zapisala...inace cu sigurno zaboravit nesto
Hvala cure!
Sad mogu dici sve 4 u zrak i cekati
Sortiraj odgovore
Najstariji