Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    05. Kolovoz 2014. 09:03

jupiiii znaci iz bolnice odmah u mueller

Tina0208
    05. Kolovoz 2014. 14:00

kuponi iz njihove knjizice za trudnice...

Laura 21.08.2014 :-*

05. Kolovoz 2014. 14:53

Eto, bas si radim spisak za torbu pa da krenem u shoping! Sve popise sam prosla tako da...  
    Bas sam nesto uzbuđena, sve mi je to odmah nekak stvarnije!
    Sad sam 32 puna tjedna i hocu do kraja mjeseca imati sve spremno tako da onda u miru cekam polazak!!

DarijaZ
    10. Kolovoz 2014. 19:28

...ja se sad evo naumila spakirat torbu... 
    Potrpala sam u nju 2 rucnika, uloske, one blazinice za grudi, kozmetiku ( kupila sam ona mala " putna" pakiranja da ne nosim ona velika kaj inace imam doma), 3 donjih djelova pidjama, nekoliko majica na biritelice ( one kaj izgledaju kao potkosulja), jednokratne gacice.....i kaj mi jos treba? 
    Ne zelim se pretrpavati stvarima....one sitnice tipa punjac , mob , cetkicu i pastu itd. cu se valjda sjetiti potrpat prije nego odem u bolnicu...

Tejuska♡
    10. Kolovoz 2014. 19:41

Bravo draga uskoro spremna znaci :)
    Ako nisi spremila ili zaboravila napisat trebace ti koje carapice i slape/japanke :) ja imala oboje japanke su mi sluzile da izadem malo na zrak sa cimericama (al sam se skoro onesvjestila pa su dosli po mene) etoo :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MarijaŠ
    10. Kolovoz 2014. 19:52

Darija, što misliš jel i ja imam ta mini pakiranja?  
    Ja sam stavila još i 2 grudnjaka za dojenje, čarape (stopalice), japanke, papuče.
    Ostalo ti nemam što pričati jer spada u domenu kozmetike (četka za kosu, šnalice, gumica za kosu...).
    I također imam pelene za bebu, kremu za guzu i vlažne maramice.
    Osim toga još i toalet papir i maramice. (Ne znam kakvi su uvjeti u bolnici gdje ćeš ići, ali u mojoj nisu bogznašto, pa zato sve to). Stavila sam i par baš pravih gaćica, jer nisam nikad nosila jednokratne, pa nek se nađu. Ako se sjetim još nečeg, javim...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    10. Kolovoz 2014. 19:56

Ohh da Marija ima pravo.. Super su mi bili vlazni toalet papir (olaksanje da se dolje obrises da ne ide krv na ranu i ne susi se) i obavezno wc papir osobno mi u sobi smo 4 kom moja potrosili jer dok se cistacice sjete donjet ...

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DarijaZ
    10. Kolovoz 2014. 21:38

Marija, nisam ni sumnjala 

...grudnjake za dojenje ja jos nisam kupila...nemam pojma kolike ce mi cice bit poslje poroda, a sve koje sam do sad vidjela su ooogromni... Mislila sam za pocetak kupiti par komada onih kao sportskih topica, nebi trebalo biti problem izvaditi cicu iz toga, a da nista ne smeta 

Toaletni papir i vlazni papir racunam pod kozmetiku, tak da sam to stavila..
    A ovo sa obicnim gacicama uopce nije losa ideja, stavit cu i njih...ove jednokratne izgledaju kao da nist ne drze....rekla mi je sestra da je ona koristila nekakve jednokratne mrezaste gacice i da je to super ...moram  ju samo pitat di ih je kupila...

U principu, mislim da je to to.... Moram jos stavit neke slape i japanke i one sitnice ,tipa punjac za mob itd. sto korisitim svakodnevno...mislim da cu si na papiric napisat sta jos moram spakirati i staviti u torbu, pa kad dodje dan D samo potrpam jos to sta sam zapisala...inace cu sigurno zaboravit nesto 

Hvala cure! 
    Sad mogu dici sve 4 u zrak i cekati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.