Cure, beta mi je na nuli, ali nešto drugo je na nalazu šta me šokiralo. Antitijela za štitnjaču su mi u nebesima u odnosu na referentne vrijednosti. Ja sam prije mjesec dana u Mazalinke radila UZV štitnjače usprkos njenom naputku da nikako ne trebam kontrolirati hormone obzirom da su mi ciklusi super uredni i nemam problema s jajnicima.
Na UZV mi je rečeno da mi je štitnjače grublje teksture, ali da je možda takva oduvijek. Da jednom kad mi bude usput napravim nalaz krvi.
Sad čitam to i totalni sam laik Al nešto šta je referentno ispod 5 ja imam 295!!! Sok totalni
Uh!
A tsh i slobodni hormoni?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ajme anabelaaaa, pa ovo je vrlo moguce implantacija 😍😍😍😍😍 sutra moguci porast temp 😁😁😁😁
Joj bilo bi super ❤️
❤❤ Kako je lijepo osjetiti svu tu podrsku vasu….Ma sta god da se desi,uz vas je lakse…I to je to sto se tice iscjedka..Jeli ok da se vise ne javi…🙄
OK je naravno 👍
Cure, beta mi je na nuli, ali nešto drugo je na nalazu šta me šokiralo. Antitijela za štitnjaču su mi u nebesima u odnosu na referentne vrijednosti. Ja sam prije mjesec dana u Mazalinke radila UZV štitnjače usprkos njenom naputku da nikako ne trebam kontrolirati hormone obzirom da su mi ciklusi super uredni i nemam problema s jajnicima.
Na UZV mi je rečeno da mi je štitnjače grublje teksture, ali da je možda takva oduvijek. Da jednom kad mi bude usput napravim nalaz krvi.
Sad čitam to i totalni sam laik Al nešto šta je referentno ispod 5 ja imam 295!!! Sok totalni
Uh!
A tsh i slobodni hormoni?
Hormoni su mi super, sve u nekim srednjim vrijednosti. Ali antitijela, užas. Anti TG 28.66 (referentno ispod 4.11). ANTI TPO 295.5 (referentno ispod 5.61)
Sta kaze Google?
Ja stvarno ne znam o tome puno
Nitko me nije slao to vadit, a par puta sam Vadila tsh i naravno ako je to dobro oni smatraju da je stitnjaca super 🙄
Ne znam koliki ti je tsh al za trudnocu bi trebao biti ispod 2.5
Evo mene s pregleda...
Naime, kod nas se vise cervikalni brisevi ne rade na mjestu nego se sve moze vidjeti iz mokrace. Prvi jutarnji i drugi dnevni urin moram odnjeti na mikrobiologiju kod nas . Ukljucene su sve pretrage kao i na brisevima. Sad mi je to zeznuto jer ja radim stalno ujutro :/
Nadalje, dobila sam uputnicu za vadjenje svih spolnih hormona od 2-5 dc, a testosteron 22 dc .
E sad to sve moram ukomponirati uz posao ajme majko sta me snadjeeeeee.....
Malo do vikenda pauze mozda da se nakupi dobrih i brzih plivaca a petak subota nedjelja showtime
Ne znam koliki ti je tsh al za trudnocu bi trebao biti ispod 2.5
3.9 mi je ali piše da je to unutar ref.vrijednosti
Unutar je. Ali za trudnocu bi trebalo biti ispod 2.5
Vidit ces to sve sa endokrinologom
Da li je neka od vas imala M a bila trudna
I ja mislim da ne možeš imati menstruaciju a biti trudna ali moja mama je s prvim bratom imala 3 redovne mjesečnice da joj četvrta nije došla, otišla dr i rekli da je u 4 mj trudnoće tako da neznam.. ja sam imala 2 biokemijske i u obje došla menstruacija, te nakon par dana opet imala lagano krvarenje i išla ginekologu i imala hormone trudnoće u sebi ali se sama očistila i otišlo pod dg biokemijska. Ljudsko tijelo je čudo.
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Ja trebam napraviti uzv stitnjace. Tj kontrolu ciste
Mislila sam je onda pitat da napravim bar tsh iako mi je uvik bia 1 i nesto, iako bi ja na svoju ruku radila i ostale hormone i antitijela
A sad bas vise i nebi. Pa svima je nesto. Sta je to?
Ima li itko zdrav 100%?
Sad eto kad vidim kako to iznenadi, dođe mi da se manem doktora i odem na trudnocu zdrave glave pa sta bude 😐🤨 ovako samo sebi dodatni stres
Sortiraj odgovore
Najstariji