Pozz.. Može savjet od vas koje ste imale spontani pobačaj, koliko ste čekale na ponovni pokušaj? Imala sam i kiretažu
♀️ 36 ♂️ 37
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰baby N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Hvala vam.. 😘 Koliko je vama trebalo da ponovo ostanete trudna? Mi smo se sad na prvoj bebi mučili 16 ciklusa.. Dogurala sam do 9 tjedna, ali nažalost došlo je do spontanog.. Ima koja kakav savjet kako čim prije doći do svog cilja .. Mislim piti folnu kiselinu, čaj od vrkute te pratiti ovulacije LH trakama i mjeriti bazalnu toplomjerom.. Ima još koja kakav savjet? Čak razmišljam i o MPO..
♀️ 36 ♂️ 37
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰baby N
Hvala vam.. 😘 Koliko je vama trebalo da ponovo ostanete trudna? Mi smo se sad na prvoj bebi mučili 16 ciklusa.. Dogurala sam do 9 tjedna, ali nažalost došlo je do spontanog.. Ima koja kakav savjet kako čim prije doći do svog cilja.. Mislim piti folnu kiselinu, čaj od vrkute te pratiti ovulacije LH trakama i mjeriti bazalnu toplomjerom.. Ima još koja kakav savjet? Čak razmišljam i o MPO..
Hej🤗 baš mi je zao si to morala proći, drži se💛
Ja nisam imala kiretazu nego sam se očistila tabletama i pričekala sam tri ciklusa, početkom šestog je ili čišćenje a evo u osmom smo krenuli ponovo iako smo taj mjesec čekali da dođu nalazi cervikalnih briseva pa nismo ni pratili O ni ništa, tako da službeno smo počeli kako se spada u 9. Mjesecu i nadam se da ćemo uskoro opet ugledati + i ovaj put doći do kraja bez problema. Prvi put sam ostala trudna u trećem ciklusu pokušavanja. Poslije spontanog sam pila SiderAl folic prašak i prebacila se sad na premama duo. Pijem isto vrkutu ,ali sad sam dobila i progesteron poslije O 2 tjedna pa napraviti test i ako je + nastaviti, ako je - prestajem progesteron i čekam M.
Nisam još radila pretrage.. Imala sam endometriozu na početku kad smo krenuli.. Povukla sa nakon otp. 9mj. kako smo krenuli i ginekologoca je smatrala da je sve u redu i dali smo si vreme sve do 9mj. da još pokušamo a onda idemo u Zagreb na uputnicu radit sve pretrage.. Ostala sam trudna u 8mj. 🥰 Na početku u 5 tj. sam prokrvarila. Od onda sam bila na duphastonu 3x1.. Imala sam hematom. U 9tj. trudnoće sam prokrvarila (sad 3.10.) i imala spontani i kiretažu. 😢Sad čekam prvi pregled nakon kiretaže.. Nebih htjela samo dugo čekati
♀️ 36 ♂️ 37
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰baby N
Pozdrav zene, ko se sjeca mene 😂
Javljam vam se iz bolnice, jucer sam operisana. Radila sam histeroskopiju i laparoskopiju. Histeroskopski mi uklonili 2 polipa. A laparoskopija mi je bila vise dijagnosticka, provjerili mi prohodnost jajovoda i radili malo drilling jajnika. Kazu sve u najboljem redu, jajovodi prohodni 👏👏
Na bebici mozemo raditi vec od sljedeceg ciklusa 🥰🥰
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Nisam još radila pretrage.. Imala sam endometriozu na početku kad smo krenuli.. Povukla sa nakon otp. 9mj. kako smo krenuli i ginekologoca je smatrala da je sve u redu i dali smo si vreme sve do 9mj. da još pokušamo a onda idemo u Zagreb na uputnicu radit sve pretrage.. Ostala sam trudna u 8mj. 🥰 Na početku u 5 tj. sam prokrvarila. Od onda sam bila na duphastonu 3x1.. Imala sam hematom. U 9tj. trudnoće sam prokrvarila (sad 3.10.) i imala spontani i kiretažu. 😢Sad čekam prvi pregled nakon kiretaže.. Nebih htjela samo dugo čekati
Najbolje vidi s doktorom kad možete krenuti. Znam da želiš što prije, i ja sam jedva dočekala, ali obzirom na kiretazu ne znam kakva je procedura poslije. A dok čekaš uzmi vitamine i jačaju sebe i organizam i onda ćete ponovo krenuti.
Pozdrav zene, ko se sjeca mene 😂
Javljam vam se iz bolnice, jucer sam operisana. Radila sam histeroskopiju i laparoskopiju. Histeroskopski mi uklonili 2 polipa. A laparoskopija mi je bila vise dijagnosticka, provjerili mi prohodnost jajovoda i radili malo drilling jajnika. Kazu sve u najboljem redu, jajovodi prohodni 👏👏
Na bebici mozemo raditi vec od sljedeceg ciklusa 🥰🥰
Oooo pa super da si to riješila😁 sve checkirano sad, prohodno i poslije ovog ciklusa u napad💪😁🤗
Evo i moje stvari dosle, mamicu im.🤯 Drzim testove za trudnocu u ladici vec odavno i kontam bar ce zakasnit koji dan da koji iskoristim, ali gospodja dodje odmah po rasporedu za dobro jutro. 🙈 Nista, idemo dalje.
U svakom slucaju, vjerujem da mozemo prirodno doci do zaceca (a i nismo bili svaki mjesec toliko dosljedni), sad bi za svaki slucaj isla na opciju nekih vitamina. Je li sigurno ici na svoju ruku pa uzeti nesto za sebe i za muza? Jer vidim da po internetu ima mnostvo toga, ali ne znam koliko je to sve zdravo.🤔
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Curke jel probala koja one "prirodne" testove za trudnocu...sa secerom, sodom ili pastom...presmijesno mi zvuci, bas me zanima sljaka li to😅😅😂🤦♀️🙈
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Evo i moje stvari dosle, mamicu im.🤯 Drzim testove za trudnocu u ladici vec odavno i kontam bar ce zakasnit koji dan da koji iskoristim, ali gospodja dodje odmah po rasporedu za dobro jutro. 🙈 Nista, idemo dalje.
U svakom slucaju, vjerujem da mozemo prirodno doci do zaceca (a i nismo bili svaki mjesec toliko dosljedni), sad bi za svaki slucaj isla na opciju nekih vitamina. Je li sigurno ici na svoju ruku pa uzeti nesto za sebe i za muza? Jer vidim da po internetu ima mnostvo toga, ali ne znam koliko je to sve zdravo.🤔
Od vitamina, mislim da su ti prenatalni najsigurniji jer su baš za trudnice- PremamaDuo, Novalac, Prenatal solgar i sl...
Sortiraj odgovore
Najstariji