Andela111 drzim velike 🤞🤞🤞🤞
Kad ces raditi test?
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Andela nemoj se toliko stresirat, opusti se i ne razmisljaj nista lose.. ako bude + (nadam se🤞) slavit cemo i veselit se, ako ne bude idemo dalje u novi mjesec i nove pobjede.. stres nikome nista dobro ne donese, normalno da si uzbudjena ali razmisljaj pozitivno❤️
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Andela, bit će!!! 🙂 Ja sam se bome ove godine nakupovala testova. Krenuli smo sad oboje uzimati kapsule Macu.. Ja još kapi Agnocasto, on kapsule cink. Nadam se da će pomoć 🙂 još mi žena pokloni nekakav čaj no stress... Reko kaj tak streano zagledam?! 😂
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Kaj tak stresno izgledam*
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Curke, pitanje. Ovo vrijeme kad cekate plusic, piskanje stapica i sl, jel ste skroz izbacile sportske aktivnosti? Ja bi i nebi 🤷
Mene isto bas vuče, imam griznju savjesti ako ne napravim nista... A s druge strane ne znam hmmm
Pozdrav svima. Ja sam procurila prije 2 dana, pa sam se malo izolirala. Vise srece drugi put.
Andjela draga, ti si sigurno trudna. Cuvam 🤞🏻 za sutrasnji test.
Sanjarka, molim te upisi me za 17.10. na cekanje.
🙋♀️ 33 g.
🙋♂️ 38 g.
💑 8 g.
👰🤵 2 g.
Pokušavamo ostati🤰 od 8/20
Anđela iskreno se nadam da ću ja procurit a ti da ces ugledat plusic!
Meneeee ovo frustriraaaaaa luda sam luuuuda
Andela baš se veselim sutra tvom testu🤞🤞😁
Ancioo 😤😤😬
Mene malo počeo boliti trbuh, kao pred M i imam mali grudasti iscjedak, skroz sitno, smeđo-crveno-roskaste boje i nekako više ne vjerujem da je to implantacija. 😏😑 Nisam optimistična kao jučer i prekjučer tako da ništa mi ne preostaje osim pričekati pa vidjeti što bude. Do tad prestajem toliko pažnje pridodavati simptomima.
Sortiraj odgovore
Najstariji