Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    25. Rujan 2020. 13:35

Leoni 🌸

Bella🍁

Leoni 🌸

Zdravo cure, vidim da ima minusa i onih koji cekaju svesno M 😟 zao mi je… Ugledacemo i mi jednom nase plusice i dve crtice 🤗🤞🏻💜
    Meni je 10dpo, grudi tek danas pocele da boluckaju na dodir, temp sam prestala da merim nakon potvrde O. Imam zatvor zadnjih nekoliko dana i bubuljice me bas nas napale i imam pojacane gasove… Ne znam da li da cekam u miru M ili da se ipak nadam necemu.
    Na nekih 6dpo me boleo stomak nekih 5 min kao da cu dobiti, i onda je stalo i povremeno me presece onako mucno (juce popodne).
    Plasim se da radim test 🤦🏻‍♀️😬

Vjerujem. Ti svi simptomi zvuče obećavajuće i najgore je onda kad i misliš da bi pa ništa na kraju.
    Kad ćeš raditi test?
    I ja bi trebala biti nekih 10 dpo pa nisam namjeravala prije srijede raditi.

Nama je spermiogram ovaj mesec (bas dan pre O) bio malo losiji. 2% samo dobrih formi je bilo, dok je minimum 4% i ne nadam se bas tom logikom kad se vodim. Ali podsvesno mi svi simptomi cudni… Nisam tip koji se mnogo nada inace 😅
    Mene cak i prehlada ovaj mesec stigla bila, pa i ne znam bas. Test cu raditi u nedelju ako se ne promeni nesto do tada, ako ne izgubim neki od simptoma. Ne zelim da gledam minus.

Razumijem te. Sretno Leoni♥️♥️

Mokosh
    25. Rujan 2020. 13:41

Bella🍁

Mokosh kakokod tebe danas?

Ujutro sam imala grceve i bolove u donjem dijelu leda. Sad vec neko vrijeme nista. Uzasno sam emotivna i placljiva. Imala sam uzasan san gdje mi je otac umirao na rukama, pa sam jos pod dojmom, i samo me uhvati plakanje. Ludim lagano, voljela bih sto prije znati na cemu sam pa da krenem dalje...

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Ivo& Ivana💙♥️
    25. Rujan 2020. 13:53

Andela111

Chlio draga, potpuno si u pravu!!! Moramo ici dalje sruge nema! Bice sigurno, sto posto! Samo simptomima vise ne verujem, jer definitivno to nisu nikakvi znakovi.

Slazem se s tobom, ja prvi put kad sam ostala trudna a nismo planirali od simptoma sam imala samo bolne grudi. A test sam napravila tek nakon 12 dana kasnjenja!!! Znaci nikakvi simptomi drugaciji od PMSa

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

freya_444
    25. Rujan 2020. 14:46

Cure drage,

Nisam dugo s vama, ali vidim da ste sve žene zmajevi, borci i da ne odustajete! Dajete mi inspiraciju :)
    Dobiti dijete je velika stvar i eto neke od nas se trebaju boriti malo više za to, ali vjerujem da ćete sve ugledati plusiće kao i ja :D i onda to dijete obasipati ljubavlju i srećom što i sva djeca zaslužuju.
    Puno sam naučila od Vas ovdje, o lh trakicama, temperaturu, pretragama i ostalim stvarima i vjerujem da će se i nama uhvatiti kad tad, samo jedan je dovoljan da dođe do cilja  želja biti majkom je kod svih nas jaka i treba tako i biti, ponekad dođu neki teški trenuci, ali treba samo pozitivno usmjeriti energiju i ne odustajati! Mi ne radimo dugo na bebi, ali i u ovo malo vrijeme dogodili su mi se trenuci suza, ali moj partner je tu uz mene i zajedno smo u tome, utjeha i podrška <3
    Možda ne komentiram puno, ali Vas pratim, čitam, i proživljavam ovo sve s vama i želim da znate da vam zaista svima želim plusiće! 

Lucija 16.12.2021.💗

Pupa
    25. Rujan 2020. 15:05

freya_444

Cure drage,

Nisam dugo s vama, ali vidim da ste sve žene zmajevi, borci i da ne odustajete! Dajete mi inspiraciju :)
    Dobiti dijete je velika stvar i eto neke od nas se trebaju boriti malo više za to, ali vjerujem da ćete sve ugledati plusiće kao i ja :D i onda to dijete obasipati ljubavlju i srećom što i sva djeca zaslužuju.
    Puno sam naučila od Vas ovdje, o lh trakicama, temperaturu, pretragama i ostalim stvarima i vjerujem da će se i nama uhvatiti kad tad, samo jedan je dovoljan da dođe do ciljaželja biti majkom je kod svih nas jaka i treba tako i biti, ponekad dođu neki teški trenuci, ali treba samo pozitivno usmjeriti energiju i ne odustajati! Mi ne radimo dugo na bebi, ali i u ovo malo vrijeme dogodili su mi se trenuci suza, ali moj partner je tu uz mene i zajedno smo u tome, utjeha i podrška &lt;3
    Možda ne komentiram puno, ali Vas pratim, čitam, i proživljavam ovo sve s vama i želim da znate da vam zaista svima želim plusiće!

😍😍😍😍😍😍

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Bella🌟
    25. Rujan 2020. 15:34

Mokosh

Bella🍁

Mokosh kakokod tebe danas?

Ujutro sam imala grceve i bolove u donjem dijelu leda. Sad vec neko vrijeme nista. Uzasno sam emotivna i placljiva. Imala sam uzasan san gdje mi je otac umirao na rukama, pa sam jos pod dojmom, i samo me uhvati plakanje. Ludim lagano, voljela bih sto prije znati na cemu sam pa da krenem dalje…

Još malo imaš, dva dana i onda ćeš vidjeti. Držim fige🤞🤞♥️

25. Rujan 2020. 15:47

freya_444

Cure drage,

Puno sam naučila od Vas ovdje, o lh trakicama, temperaturu, pretragama i ostalim stvarima i vjerujem da će se i nama uhvatiti kad tad, samo jedan je dovoljan da dođe do ciljaželja biti majkom je kod svih nas jaka i treba tako i biti, ponekad dođu neki teški trenuci, ali treba samo pozitivno usmjeriti energiju i ne odustajati! Mi ne radimo dugo na bebi, ali i u ovo malo vrijeme dogodili su mi se trenuci suza, ali moj partner je tu uz mene i zajedno smo u tome, utjeha i podrška &lt;3

🤗🤗
    Leoni 🤞🤞

Bella🌟
    25. Rujan 2020. 16:22

freya_444

Cure drage,

♥️♥️♥️

Bella🌟
    25. Rujan 2020. 16:41

Pupa kako je tvoje smeđarenje izgledalo prije biokemijske i kad je to počelo?

Pupa
    25. Rujan 2020. 16:45

Bella🍁

Pupa kako je tvoje smeđarenje izgledalo prije biokemijske i kad je to počelo?

Počelo je 3 dana prije očekivane M. Bilo je možda 2 kapi prvi dan pa se pojačavalo. Najviše je bilo na papiru nakon brisanja, a na ulošku samo ako bi više hodala. Meni je to izgledalo kao kad mi M završava jer inace imam takav iscjedak zadnji dan M. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.