sjedim vec 10 minuta i nesto mi tuce u stomaku 🤨 i uplasila sam se sta je sada, ne umisljam znaci stvarno je 😟
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Pozdrav cure. Imam 30 god i muz i ja planiramo poceti raditi na bebi. Prije toga, voljela bih obaviti pretrage (ziheras sam iako znam da to ne mora bas nista znaciti :)). Obavila sam pretrage stitnjace i hormoni su okej, antitijela su povisena. Planiram se jos naruciti na papa test i uzv.
Je li koja od vas radila pretrage prije planirane trudnoce i koje ste sve pretrage obavile? Imate li koji savjet?
Pozz damajelen dobrodošla nam ;)
Ja sam samo napravila uzv, papu i normalan pregled i to je bilo to :)
Pozz damajelen dobrodošla nam ;)
Ja sam samo napravila uzv, papu i normalan pregled i to je bilo to :)
Takodjer i ja 🌺
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Hahaha evo i test sam napravila da ga bar jednom napravim i naravno negativan ko kuća!!!!😂😂😂😂
😩😩 Ja sam bila uvjerena da je to kod tebe +😬 baš mi je zao Andela.
Ne znam šta da kažem. Glavu gore i u novi mjesec♥️
Anđela zao mi je, ne odustaj i pozitivno naprijed
Meni se također znalo desiti, zadnji put u Junu, da sam imala apsolutno sve simptome trudnoce, od povišene bazalne , mučnine, cice bolile, umor, cest odlazak na wc, kasnilo 9 dana! I test negativan
Zato, iskreno vise ne vjerujem u svoju procjenu simptoma 😅
+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022
Pozdrav cure. Imam 30 god i muz i ja planiramo poceti raditi na bebi. Prije toga, voljela bih obaviti pretrage (ziheras sam iako znam da to ne mora bas nista znaciti :)). Obavila sam pretrage stitnjace i hormoni su okej, antitijela su povisena. Planiram se jos naruciti na papa test i uzv.
Je li koja od vas radila pretrage prije planirane trudnoce i koje ste sve pretrage obavile? Imate li koji savjet?
Pozdrav 😊 Ja sam radila dosta pretraga, ali sam na MPO pa zato. Radila sam: PAPA, brisevi, hormoni, prohodnost jajovoda, markeri (HIV, hepatitis). Muž je radio spermiogram.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Ali sam ok, uopste nisam razocarana vise sam besna na sebe i samokaznicu se …. mesec dana bez kupovine. 🤓
Idemo u novi mjesec ❤️
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Anđela zao mi je, ne odustaj i pozitivno naprijed
Meni se također znalo desiti, zadnji put u Junu, da sam imala apsolutno sve simptome trudnoce, od povišene bazalne , mučnine, cice bolile, umor, cest odlazak na wc, kasnilo 9 dana! I test negativan
Zato, iskreno vise ne vjerujem u svoju procjenu simptoma 😅
Ja sam rekla da ću tek početi vjerovati kad mi doktor kaže da vidi na UZV 🤣
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji