Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    25. Rujan 2020. 10:12

damajelen

Pozdrav cure. Imam 30 god i muz i ja planiramo poceti raditi na bebi. Prije toga, voljela bih obaviti pretrage (ziheras sam iako znam da to ne mora bas nista znaciti :)). Obavila sam pretrage stitnjace i hormoni su okej, antitijela su povisena. Planiram se jos naruciti na papa test i uzv.
    Je li koja od vas radila pretrage prije planirane trudnoce i koje ste sve pretrage obavile? Imate li koji savjet?

Pozdrav,
    Ako mozes traži da napravis cervikalne briseve uz papu i spolne hormone. 
    Ja sam napravila papu, UZV, spolne hormone, urin cervikalne briseve i sad jos moram test za trombofiliju zbog spontanog i povijesti bolesti i TSH. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

25. Rujan 2020. 10:36

Andela, bas m je jako zao, al ajmo pricekat da vjestica iscuri 🤗🤗 Mozda si ipak u onih 1,2 ili koliko vec % netočnog nalaza a sa točkicom. 
    Ancio, ti sretnice, ajmo u nove pobjede. 🤞
    Nego, jel netko imao takvo iskustvo? 

25. Rujan 2020. 11:16

Ma Men je nes to jutros bilo, krvava točkica i smeđi iscjedak, sad se nadam da će u toku dana doći da mi se ovo ne događa rekla bi da je nemoguce, valjd će vise procurit 🤔🤪🤔🤪🤔 
    Andela moja prijateljica je dvije godine pokušavala, pratila ovulaciju, sve moguće i nikako da zatrudni, odjednom je ostala trudna a sve isto je radila kao i prije tako da nema pravila, Ovaj gore ima plan za nas  
    Tako da nema cure odustanja idemo naprijed ❤️💙

• Tonka55
    25. Rujan 2020. 12:16

Andela, baš mi je žao. Svejedno opet se nadam da neće vještica neće doći.
    Ancioo totalno si u pravu, nema pravila. Kad dođe vrijeme primit će se. 
    Ja i dalje testiram sa trakicama i dalje ništa. 
    Sanjarka kad stigneš, stavi me na listu (10.10. treba doći)

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

Bella🌟
    25. Rujan 2020. 13:01

Tissa tebi bi danas ne trebala doći..budeš test radila?

watson009
    25. Rujan 2020. 13:10

Sad ste me rastuzile 😭
    Saljem vam puno zagrljaja! ♥
    Mi pokrivamo ovaj vikend svakih sat vremena ahahhaha ( salim se naravno) 
    Pa kako bude...idemo dalje iz mjeseca u mjesec! 👆☁ andela  draga, i ja sam probala svaki dan hopsanje oko O,pa svaki drugi,pa tempirani odnosi.
    Pa mijenjaj poze, pa dubi na glavi ,pa pred spavanje da ne iscuri i svakako...nema pomaka.
    Biti ce ♥ bitno da smo podrska jedni drugima i mogu reci da ta situacija samo ucvrscuje nas odnos...

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    25. Rujan 2020. 13:12

I da,ono "opusti se" s oprostenjem nabijem...
    Prosli mjesec opustena i bas me bilo briga i opet nista, ne forsiram nista ali eto,nekome ipak ne upije od prve nazalost! 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Bella🌟
    25. Rujan 2020. 13:21

watson009

I da,ono "opusti se" s oprostenjem nabijem…
    Prosli mjesec opustena i bas me bilo briga i opet nista, ne forsiram nista ali eto,nekome ipak ne upije od prve nazalost!

Baš to. Nitko tko to nije prošao ne može znati kako to je. 

Bella🌟
    25. Rujan 2020. 13:28

Leoni 🌸

Zdravo cure, vidim da ima minusa i onih koji cekaju svesno M 😟 zao mi je… Ugledacemo i mi jednom nase plusice i dve crtice 🤗🤞🏻💜
    Meni je 10dpo, grudi tek danas pocele da boluckaju na dodir, temp sam prestala da merim nakon potvrde O. Imam zatvor zadnjih nekoliko dana i bubuljice me bas nas napale i imam pojacane gasove… Ne znam da li da cekam u miru M ili da se ipak nadam necemu.
    Na nekih 6dpo me boleo stomak nekih 5 min kao da cu dobiti, i onda je stalo i povremeno me presece onako mucno (juce popodne).
    Plasim se da radim test 🤦🏻‍♀️😬

Vjerujem. Ti svi simptomi zvuče obećavajuće i najgore je onda kad i misliš da bi pa ništa na kraju.
    Kad ćeš raditi test?
    I ja bi trebala biti nekih 10 dpo pa nisam namjeravala prije srijede raditi.

Bella🌟
    25. Rujan 2020. 13:29

Mokosh kako kod tebe danas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.