Pozdrav cure. Imam 30 god i muz i ja planiramo poceti raditi na bebi. Prije toga, voljela bih obaviti pretrage (ziheras sam iako znam da to ne mora bas nista znaciti :)). Obavila sam pretrage stitnjace i hormoni su okej, antitijela su povisena. Planiram se jos naruciti na papa test i uzv.
Je li koja od vas radila pretrage prije planirane trudnoce i koje ste sve pretrage obavile? Imate li koji savjet?
Pozdrav,
Ako mozes traži da napravis cervikalne briseve uz papu i spolne hormone.
Ja sam napravila papu, UZV, spolne hormone, urin cervikalne briseve i sad jos moram test za trombofiliju zbog spontanog i povijesti bolesti i TSH.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Andela, bas m je jako zao, al ajmo pricekat da vjestica iscuri 🤗🤗 Mozda si ipak u onih 1,2 ili koliko vec % netočnog nalaza a sa točkicom.
Ancio, ti sretnice, ajmo u nove pobjede. 🤞
Nego, jel netko imao takvo iskustvo?
Ma Men je nes to jutros bilo, krvava točkica i smeđi iscjedak, sad se nadam da će u toku dana doći da mi se ovo ne događa rekla bi da je nemoguce, valjd će vise procurit 🤔🤪🤔🤪🤔
Andela moja prijateljica je dvije godine pokušavala, pratila ovulaciju, sve moguće i nikako da zatrudni, odjednom je ostala trudna a sve isto je radila kao i prije tako da nema pravila, Ovaj gore ima plan za nas
Tako da nema cure odustanja idemo naprijed ❤️💙
Andela, baš mi je žao. Svejedno opet se nadam da neće vještica neće doći.
Ancioo totalno si u pravu, nema pravila. Kad dođe vrijeme primit će se.
Ja i dalje testiram sa trakicama i dalje ništa.
Sanjarka kad stigneš, stavi me na listu (10.10. treba doći)
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Sad ste me rastuzile 😭
Saljem vam puno zagrljaja! ♥
Mi pokrivamo ovaj vikend svakih sat vremena ahahhaha ( salim se naravno)
Pa kako bude...idemo dalje iz mjeseca u mjesec! 👆☁ andela draga, i ja sam probala svaki dan hopsanje oko O,pa svaki drugi,pa tempirani odnosi.
Pa mijenjaj poze, pa dubi na glavi ,pa pred spavanje da ne iscuri i svakako...nema pomaka.
Biti ce ♥ bitno da smo podrska jedni drugima i mogu reci da ta situacija samo ucvrscuje nas odnos...
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
I da,ono "opusti se" s oprostenjem nabijem...
Prosli mjesec opustena i bas me bilo briga i opet nista, ne forsiram nista ali eto,nekome ipak ne upije od prve nazalost!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
I da,ono "opusti se" s oprostenjem nabijem…
Prosli mjesec opustena i bas me bilo briga i opet nista, ne forsiram nista ali eto,nekome ipak ne upije od prve nazalost!
Baš to. Nitko tko to nije prošao ne može znati kako to je.
Zdravo cure, vidim da ima minusa i onih koji cekaju svesno M 😟 zao mi je… Ugledacemo i mi jednom nase plusice i dve crtice 🤗🤞🏻💜
Meni je 10dpo, grudi tek danas pocele da boluckaju na dodir, temp sam prestala da merim nakon potvrde O. Imam zatvor zadnjih nekoliko dana i bubuljice me bas nas napale i imam pojacane gasove… Ne znam da li da cekam u miru M ili da se ipak nadam necemu.
Na nekih 6dpo me boleo stomak nekih 5 min kao da cu dobiti, i onda je stalo i povremeno me presece onako mucno (juce popodne).
Plasim se da radim test 🤦🏻♀️😬
Vjerujem. Ti svi simptomi zvuče obećavajuće i najgore je onda kad i misliš da bi pa ništa na kraju.
Kad ćeš raditi test?
I ja bi trebala biti nekih 10 dpo pa nisam namjeravala prije srijede raditi.
Sortiraj odgovore
Najstariji