Kod mene glupace još nema, ja evo ne znam sto bi rekla
Vise mi je muka, pa valjda će doći danas je dc 35
Ne znam sto da radim
Sanjarka88 onda okej, citaka sam da kad ce m doci da padne skroz temperatura i da se ne dize vise, jel sam dobro skuzila ili? 🤷🏻♀️
Andela ti ga komotno mozes vec sad napraviti 🤞 tako je i meni, nisu to oni pravi grcevi kao pred m nego puno slabiji, i sluzavi iscjedak,nekad bude i mlijecan i tako svaki dan od O 😬
Padne da i ne digne se vise na tu razinu do sljedece o
Ta temp recimo meni padne na 1. dan m
Nekome padne i dan prije m a nekome i drugi dan m djelomično
Tako da je to individualno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav cure, nova sam... 🙂 Radimo na bebi malo više od pola godine i ništa... U subotu bi trebala ovulacija, no međutim trakice još ništa ne pokazuju. Držim fige svima za + 🙂
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Anđela hej, da imam sve al eto i test od jutros je negativan. Kad je već negativan htjela bih da mi glupača dođe da se mogu u nove pobjede bacati 😢😭😢😭 zaista me to živcira
Anđela hej, da imam sve al eto i test od jutros je negativan. Kad je već negativan htjela bih da mi glupača dođe da se mogu u nove pobjede bacati 😢😭😢😭 zaista me to živcira
Jooj ancioo mogu misliti kako to frustrira😬😬 baš mi je zao, da bar onda stigne već kako kažeš da možeš nastaviti dalje.
Tonka dobrodošla🤗
Ovo je toliko zakon citati koliko ste ste sve uzbuđene 😃😃 Jedva cekam da budem u fazi "pišati danas ili sutra" , za sada samo hopsanje do vikenda 😂😂
Ivyyyy jako mi je žao šaljem puno zagrljaja! Ne daj da te to obeshrabri, krenite u nove pobjede, volite se i budite opušteni. Mrvica će pogoditi pravi trenutak <3
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Sad kad se zaredaju plusici. 😁
Ajhaj🤭🤭🤭
I ti uskoro radiš test?
Trebala bi se strpiti do nedjelje. Ja bi iskreno najradije sutra ujutro pisnila. 🤭
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sad kad se zaredaju plusici. 😁
Ajhaj🤭🤭🤭
I ti uskoro radiš test?
Trebala bi se strpiti do nedjelje. Ja bi iskreno najradije sutra ujutro pisnila. 🤭
Haha znam , jedva čekam te testiće sve♥️😂🤭 meni treba doći 3.10.( ako gledam po ciklusima koji su mi inače po 30 dana). Al po subjektivnom osjećaju O je bila ranije,13. DC kaj znači da bi M i prije ne trebala doći. Iako to ništa nije potvrđeno. I test bi radila već sad😂 al moram se isto strpiti bar do srijede slijedeći tjedan.
Sortiraj odgovore
Najstariji