Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Rujan 2020. 09:26

Kod mene glupace još nema, ja evo ne znam sto bi rekla 
    Vise mi je muka, pa valjda će doći danas je dc 35 
    Ne znam sto da radim 

24. Rujan 2020. 09:36

Držim vam fige za testice 🤞🏼🥰

Sanjarka88
    24. Rujan 2020. 09:39

valentina_23

Sanjarka88 onda okej, citaka sam da kad ce m doci da padne skroz temperatura i da se ne dize vise, jel sam dobro skuzila ili? 🤷🏻‍♀️
    Andela ti ga komotno mozes vec sad napraviti 🤞 tako je i meni, nisu to oni pravi grcevi kao pred m nego puno slabiji, i sluzavi iscjedak,nekad bude i mlijecan i tako svaki dan od O 😬

Padne da i ne digne se vise na tu razinu do sljedece o
    Ta temp recimo meni padne na 1. dan m
    Nekome padne i dan prije m  a nekome i drugi dan m djelomično 
    Tako da je to individualno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Tonka55
    24. Rujan 2020. 11:19

Pozdrav cure, nova sam... 🙂 Radimo na bebi malo više od pola godine i ništa... U subotu bi trebala ovulacija, no međutim trakice još ništa ne pokazuju. Držim fige svima za + 🙂

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

24. Rujan 2020. 11:29

Anđela hej, da imam sve al eto i test od jutros je negativan. Kad je već negativan htjela bih da mi glupača dođe da se mogu u nove pobjede bacati 😢😭😢😭 zaista me to živcira 

Bella🌟
    24. Rujan 2020. 11:39

anci00

Anđela hej, da imam sve al eto i test od jutros je negativan. Kad je već negativan htjela bih da mi glupača dođe da se mogu u nove pobjede bacati 😢😭😢😭 zaista me to živcira

Jooj ancioo mogu misliti kako to frustrira😬😬 baš mi je zao, da bar onda stigne već kako kažeš da možeš nastaviti dalje.

Tonka dobrodošla🤗

24. Rujan 2020. 11:39

Ovo je toliko zakon citati koliko ste ste sve uzbuđene 😃😃 Jedva cekam da budem u fazi "pišati danas ili sutra" , za sada samo hopsanje do vikenda 😂😂

nikkas
    24. Rujan 2020. 11:47

Ivyyyy jako mi je žao šaljem puno zagrljaja! Ne daj da te to obeshrabri, krenite u nove pobjede, volite se i budite opušteni. Mrvica će pogoditi pravi trenutak <3

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Mokosh
    24. Rujan 2020. 11:58

Bella🍁

Mokosh

Sad kad se zaredaju plusici. 😁

Ajhaj🤭🤭🤭

I ti uskoro radiš test?

Trebala bi se strpiti do nedjelje. Ja bi iskreno najradije sutra ujutro pisnila. 🤭

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Bella🌟
    24. Rujan 2020. 12:13

Mokosh

Bella🍁

Mokosh

Sad kad se zaredaju plusici. 😁

Ajhaj🤭🤭🤭

I ti uskoro radiš test?

Trebala bi se strpiti do nedjelje. Ja bi iskreno najradije sutra ujutro pisnila. 🤭

Haha znam , jedva čekam te testiće sve♥️😂🤭 meni treba doći 3.10.( ako gledam po ciklusima koji su mi inače po 30 dana). Al po subjektivnom osjećaju O je bila ranije,13. DC kaj znači da bi M i prije ne trebala doći. Iako to ništa nije potvrđeno. I test bi radila već sad😂 al moram se isto strpiti bar do srijede slijedeći tjedan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.