Pozdrav cure, nova sam… 🙂 Radimo na bebi malo više od pola godine i ništa… U subotu bi trebala ovulacija, no međutim trakice još ništa ne pokazuju. Držim fige svima za + 🙂
Dobro dosla ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav cure moje drage...
Pisala sam prije 2-3 dana... Uglavnom, meni još uvijek traje taj smeđi iscjedak... To je sad sigurno već 4-5 dan...
Sad više neznam što da mislim... Dali je to možda menstruacija? Ovako mi nikad nije bilo...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Pozdrav cure moje drage…
Pisala sam prije 2-3 dana… Uglavnom, meni još uvijek traje taj smeđi iscjedak… To je sad sigurno već 4-5 dan…
Sad više neznam što da mislim… Dali je to možda menstruacija? Ovako mi nikad nije bilo…
Meni je tako bilo ovaj mjesec i dobila sam M. Bila je biokemijska trudnoća.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Samoja6 meni takodjer, dva dana obilnije i onda 4 dana samo smedji iscjedak i isto biokemijska..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Bok curke evo ja samo da se javim malo sa mojim “simptomima” ako dam trudna 😂
Danas smo išli ujutro oko 9 u grad po neki namjestaj, vratili se oko 12 . Ja sam bila tolikooo umorna da sam do sada malo prije spavala ( inace nikad nikad nikad ne spavam popodne)
Od jucer svako toliko osjetim neki mali grč u trbuhu sto iskreno nikad jos do sada nisam osjetila al me malo strah i da umišljam 😂
Danas je 9DPO , vene i dalje jako izražene ali grudi me ne bole baš ni malo. Dali je itkooo bio trudan a da ga nisu bolile grudi??? 😂😂😳😳😂😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
U prvoj i drugoj trudnoci su mi pravi simptomi krenili tek kad mi je vec dobrano kasnila...plus taj osnecaj da cu svaki cas procurit, a ono nista...
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Bok curke evo ja samo da se javim malo sa mojim “simptomima” ako dam trudna 😂
Danas smo išli ujutro oko 9 u grad po neki namjestaj, vratili se oko 12 . Ja sam bila tolikooo umorna da sam do sada malo prije spavala ( inace nikad nikad nikad ne spavam popodne)
Od jucer svako toliko osjetim neki mali grč u trbuhu sto iskreno nikad jos do sada nisam osjetila al me malo strah i da umišljam 😂
Danas je 9DPO , vene i dalje jako izražene ali grudi me ne bole baš ni malo. Dali je itkooo bio trudan a da ga nisu bolile grudi??? 😂😂😳😳😂😂
Mene su u prošloj krenule boljeti tek kasnije,poslije nakon što sam dobila +.
Sad me ne bole, ali osjećam žarenje povremeno, slabo. I imam dojam da su punije. Ne veće ne teže nego sa strane malo punije.
https://ibb.co/dtv2vYH Nista ni ovaj mjesec 😔 grcevi kao pred m su prisutni samo slabiji, ali imam onaj osjecaj kao da sam procurila pa odem na wc i ono samo nekakav prozirni sluzavi iscjedak 🤔
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Zao mi je, valentina_23 😔
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Andela111, svu srecu ti zelim! ❤
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji