Ja sam ipak na kraju otisla kod doktora jer imam slabe bolove u jajnicima.. bila sam trudna oko 4 tj al kaze doktorica da je vjv vec sve samo otislo.. izvadila mi je krv da vidi da jos nesto nije ostalo 😏😔 znala sam da me osjecaj nije varao, ali eto, Bog je za moju mrvicu ocito imao druge planove..
Šaljem ogromni zagrljaj 😘
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Hvala vam na zeljama, puno mi je srce.❤️
Želim ti da ugledaš svoj plusić ❤️🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Pupa i ja tebi🥰
Doci ce i nas + 🤞
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Jutro ☕🤗
Evo ja nemam sad više baš nikakvih simptoma. Još nekih tjedan dana pa ću napraviti test.
Ima tko da danas piški na test?🤞🤞
Jutro draga moja Bella! Meni je jutros bilo muka dobrih 10 minuta to je takva mucnina da mi je lose😔….i evo sad sam bolje popicu casu vode, jer ne mogu nista drugo. U toku noci su mi bili blagi grcevi osetila sam nekoliko puta, i bol u sisama ko da me neko zari, ali sa jutrom prodje. Uf…. a sa stolicom da izvinete isto nesto se poremetilo…..🤭 Ja cu najverovatnije sutra test…. videcu kako ce se telo ponasati.
Tebi danas ne treba doći?
Meni je isto sad par dana bilo to žarenje u sisama.
Sad opet vidjela roskasti spotting al nekako mi se čini da to ipak ne može biti implantacijsko jer malo predugo traje😐 implantacijsko obično bude par sati, jedan dan, eventualno 2.
danas je 9dpo.
Al ok nema veze. Vidjet ćemo.
Bella traje to dva sana vazno je samo da nije jako. Kao Menga, ne sekiraj se. U ostalom strpi se pa ces sve videti. Da, danas je taj dan.
Vidjet ćemo.
Sretnooo sutra🤞🤞🤞♥️😁
Sad kad se zaredaju plusici. 😁
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji