Dame napravila sam testic dakle ništa
Jedna crtica toliko jaka da ne može jača bit
No očekujem sad glupacu pa u nove pobjede
Pupa a kako se ovako osjecas? Psihicki i to?
Dobro sam. Bila sam razočarana, ali čim se bliži novi pokušaj već sam bolje i jedva čekam. 🤞🏻💪
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Pupa bas mozemo nauciti od tebe, tolko si pozitivna osoba i hrabra, stvarno svaka cast..
Ja kad pomislim da sam imala biokemijsku sve mi se slomi nesto, jer je to prvi put da sam uopce pokusala za bebu 😏 ali ima nade i vremena sljedecih mjeseci 🤞🤗
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Hvala vam na ovim riječima. Moram priznati da prije nisam tako pozitivno razmišljala, ali nakon operacije kralježnice i saznanja da mi život više neće biti isti, počela sam drukčije razmišljati. Tako sad i s bebom, moram ići težim putem, ali znam da će biti na kraju sve dobro.
I vi ćete ugledati plusićeee ❤️😘
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Bravo Pupa, puno mozemo naučiti od tebe, a ne kao ja, pravi ritardić!🥴Samo cmizdrim i slinim jebote….
Nije to ništa loše. Moraš izbaciti iz sebe. Pokaži kako se osjećaš, imaš pravo na to. 😘
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Bok svima,
Nova sam na forumu :)
Muž i ja radimo na djetetu godinu i pol.
Zadnju menstruaciju sam dobila 28.8. i ginekolog mi je rekao 8.9. da mi je ovulacija 9.9. Muž i ja smo radili vrijedno :)
Cice me bole zadnjih tjedan dana dosta iako me inače ne bole u pms-u i imam žilice po njima.
Jučer sam ujutro radila clearblue test koji trudnoću pokaže sa okomitom crtom, i meni se prvo napravila neka čudna vodoravna, više kosa pri dnu i nakon 2 sata kada sam pogledala test, vidio se svijetli plus.
Maloprije sam u wc imala sluz koja mi inače bude za vrijeme ovulacije, ona koja visi 🤣
Molim Vas sve za mišljenja, luda sam od razmišljanja, sutra ću raditi novi test, danas nisam.
Hvala svima na pomoći 🤗
I da, ne mogu sliku staviti, piše mi ups dogodila se pogreška, smanjivala sam ju isto al ne želi, može pomoć?
Sortiraj odgovore
Najstariji