Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Rujan 2020. 15:49

Dame napravila sam testic dakle ništa 
    Jedna crtica toliko jaka da ne može jača bit 
    No očekujem sad glupacu pa u nove pobjede 

Pupa
    22. Rujan 2020. 15:55

Ivyyyy

Pupa a kako se ovako osjecas? Psihicki i to?

Dobro sam. Bila sam razočarana, ali čim se bliži novi pokušaj već sam bolje i jedva čekam. 🤞🏻💪

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Ivyyyy
    22. Rujan 2020. 16:06

Pupa bas mozemo nauciti od tebe, tolko si pozitivna osoba i hrabra, stvarno svaka cast.. 
    Ja kad pomislim da sam imala biokemijsku sve mi se slomi nesto, jer je to prvi put da sam uopce pokusala za bebu 😏 ali ima nade i vremena sljedecih mjeseci 🤞🤗

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Pupa
    22. Rujan 2020. 16:16

Hvala vam na ovim riječima. Moram priznati da prije nisam tako pozitivno razmišljala, ali nakon operacije kralježnice i saznanja da mi život više neće biti isti, počela sam drukčije razmišljati. Tako sad i s bebom, moram ići težim putem, ali znam da će biti na kraju sve dobro.
    I vi ćete ugledati plusićeee ❤️😘

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

Pupa
    22. Rujan 2020. 16:19

Andela111

Bravo Pupa, puno mozemo naučiti od tebe, a ne kao ja, pravi ritardić!🥴Samo cmizdrim i slinim jebote….

Nije to ništa loše. Moraš izbaciti iz sebe. Pokaži kako se osjećaš, imaš pravo na to. 😘

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

zg123
    22. Rujan 2020. 16:27

Bok svima,
    Nova sam na forumu :)
    Muž i ja radimo na djetetu godinu i pol.
    Zadnju menstruaciju sam dobila 28.8. i ginekolog mi je rekao 8.9. da mi je ovulacija 9.9. Muž i ja smo radili vrijedno :)
    Cice me bole zadnjih tjedan dana dosta iako me inače ne bole u pms-u i imam žilice po njima.
    Jučer sam ujutro radila clearblue test koji trudnoću pokaže sa okomitom crtom, i meni se prvo napravila neka čudna vodoravna, više kosa pri dnu i nakon 2 sata kada sam pogledala test, vidio se svijetli plus.
    Maloprije sam u wc imala sluz koja mi inače bude za vrijeme ovulacije, ona koja visi 🤣 
    Molim Vas sve za mišljenja, luda sam od razmišljanja, sutra ću raditi novi test, danas nisam.
    Hvala svima na pomoći 🤗
    I da, ne mogu sliku staviti, piše mi ups dogodila se pogreška, smanjivala sam ju isto al ne želi, može pomoć?

zg123
    22. Rujan 2020. 16:35

zg123
    22. Rujan 2020. 16:53

zg123
    22. Rujan 2020. 16:54

zg123
    22. Rujan 2020. 16:54

zg123

Ne želi mi nikako sliku zalijepiti, može pomoć? Hvala puno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.