Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    22. Rujan 2020. 21:22

Divna_Sa

Ja sam danas krenula sa uputnicama za prikupljanje svih nalaza za bolnicko lijecenje. Trebalo je da radim samo histeroskopiju radi uklanjanja polipa ali doktor je predlozio i laparaskopiju kad cu vec biti pod anestezijom. On kaze da cemo time zaokruziti pretrage vezane za trudnocu pa cu znati kakvo je stanje. Da ne gubim vrijeme previse, nakon godinu dana pokusavanja, uradice mi laparaskopiju, histeroskopiju, HSG i driling jajnika. Citam sam po netu da nije opasno, vise je postalo rutinski ali eto opet nije mi svejedno. 3 dana u bolnici, oporavak, bolovanje… imate li iskustva ili neki savjet? Sve je dobrodoslo 🙉🙉🙉
    Je li ko radio ovaj driling, nemam PCOS pa ne znam sta to znaci za mene?

Nekako sam uplasena ali eto tjesim se time da je bolje sve odjednom, nego se zavlaciti iz mjeseca u mjesec i plakati kada vjestica dodje…

Hej opet ja, imam iskustvo s laparoskopijom radi endometrioze, koju su zajedno uz histeroskopiju radili. I ispitivali su prohodnost jajovoda tijekom operacije. Kod mene je bilo ovako: dođeš dan ranije, ništa nisam jela od podneva ,al smiješ piti do navečer i onda više ništa. Navečer je išao klistir i dobiješ prije spavanja tabletu da se malo opustiti. Ujutro operacija, prije nego ides u salu dobiješ tabletu od koje ti se polako počne već mantati i onda u sali dobiješ anesteziju. Naravno ničeg se ne sjećaš poslije. Meni je kad sam se probudila bilo jako muka i dobila sam za mučnine tabletu. Nisam trebala kateter imati kasnije što je bilo dobro. Malo te bude kod ramena poslije boljelo zbog tog nekog plina kaj imaš u sebi ne znam točno što to je,al to će kroz par dana proći. I ono što sam ja primijetila je da sam se brzo umarala poslije, uspuhala kad bi hodala.
    I to ti je to. Bila sam svega mislim da ukupno 4 dana u bolnici. I nakon mjesec dana ideš na kontrolu. 
    Nije bilo prestrašno, meni inače nije strah takvih stvari pa sam to ok podnijela. Sretno i vjerujem da će ti operacija uredno proći. To stvarno već je rutinski. A prije toga ćeš ionako sve pretrage napraviti-krv,anesteziolog i bit će to ok.♥️
    Gdje ideš na operaciju?

Bella🌟
    22. Rujan 2020. 21:26

Meni se sad nekoliko stvari dogodilo u zadnja 2 sata. Prvo malo me trbuh bolio kao da je M ,al skroz lagano i vidjela sam na WC papiru roskasto smeckaste spotting. Ništa jako. Malo i slabo. Što mi je za ovaj dio ciklusa potpuno čudno. Ili mi je baš crveni tijekom O ili dan dva prije M smeđi. Ovo je otp 7 dpo. Uz to, muka mi je zadnjih sat vremena. Ne povraća mi se ,samo mi je mučno. I sad sam dobila proljev što nije pak nikakav simptom. Al eto.. tko zna 🤔

Divna 🎀
    22. Rujan 2020. 21:26

Andela111

Divna zelim ti svu srecu, ne znam nista o svemu tome… razumem da si uplasena, ne boji se…. bice sve ok. Uz tebe smo.

Hvala puno ❤ i ja tebi zelim srecu i da sto prije ugledas plusic 💞💞

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    22. Rujan 2020. 21:31

Bella🍁

Divna_Sa

Ja sam danas krenula sa uputnicama za prikupljanje svih nalaza za bolnicko lijecenje. Trebalo je da radim samo histeroskopiju radi uklanjanja polipa ali doktor je predlozio i laparaskopiju kad cu vec biti pod anestezijom. On kaze da cemo time zaokruziti pretrage vezane za trudnocu pa cu znati kakvo je stanje. Da ne gubim vrijeme previse, nakon godinu dana pokusavanja, uradice mi laparaskopiju, histeroskopiju, HSG i driling jajnika. Citam sam po netu da nije opasno, vise je postalo rutinski ali eto opet nije mi svejedno. 3 dana u bolnici, oporavak, bolovanje… imate li iskustva ili neki savjet? Sve je dobrodoslo 🙉🙉🙉
    Je li ko radio ovaj driling, nemam PCOS pa ne znam sta to znaci za mene?

Nekako sam uplasena ali eto tjesim se time da je bolje sve odjednom, nego se zavlaciti iz mjeseca u mjesec i plakati kada vjestica dodje…

Hej opet ja, imam iskustvo s laparoskopijom radi endometrioze, koju su zajedno uz histeroskopiju radili. I ispitivali su prohodnost jajovoda tijekom operacije. Kod mene je bilo ovako: dođeš dan ranije, ništa nisam jela od podneva ,al smiješ piti do navečer i onda više ništa. Navečer je išao klistir i dobiješ prije spavanja tabletu da se malo opustiti. Ujutro operacija, prije nego ides u salu dobiješ tabletu od koje ti se polako počne već mantati i onda u sali dobiješ anesteziju. Naravno ničeg se ne sjećaš poslije. Meni je kad sam se probudila bilo jako muka i dobila sam za mučnine tabletu. Nisam trebala kateter imati kasnije što je bilo dobro. Malo te bude kod ramena poslije boljelo zbog tog nekog plina kaj imaš u sebi ne znam točno što to je,al to će kroz par dana proći. I ono što sam ja primijetila je da sam se brzo umarala poslije, uspuhala kad bi hodala.
    I to ti je to. Bila sam svega mislim da ukupno 4 dana u bolnici. I nakon mjesec dana ideš na kontrolu.
    Nije bilo prestrašno, meni inače nije strah takvih stvari pa sam to ok podnijela. Sretno i vjerujem da će ti operacija uredno proći. To stvarno već je rutinski. A prije toga ćeš ionako sve pretrage napraviti-krv,anesteziolog i bit će to ok.♥️
    Gdje ideš na operaciju?

Hvala Bella na podijeljenom iskustvu ❤  tjesi me to sto cu onda znaci na cemu sam. A zene su jace nego sto se misli.  Ja sam iz Sarajeva, pa cu operaciju raditi u Opcoj bolnici.

1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    22. Rujan 2020. 21:36

Bella🍁

Meni se sad nekoliko stvari dogodilo u zadnja 2 sata. Prvo malo me trbuh bolio kao da je M ,al skroz lagano i vidjela sam na WC papiru roskasto smeckaste spotting. Ništa jako. Malo i slabo. Što mi je za ovaj dio ciklusa potpuno čudno. Ili mi je baš crveni tijekom O ili dan dva prije M smeđi. Ovo je otp 7 dpo. Uz to, muka mi je zadnjih sat vremena. Ne povraća mi se ,samo mi je mučno. I sad sam dobila proljev što nije pak nikakav simptom. Al eto.. tko zna 🤔

Mozda je implantacijsko... cini mi se da je Sanjarka vec 8 ili 9dpo imala sjenu... tako da, sve je moguce 🤞🤞🤞

22. Rujan 2020. 22:00

watson009

Ancioo draga zao mi je,jako jako! Znam da je nada potonula no pricekaj dok ne dode M…cuda su miguca,ovdje smo svasta vec naucile i vidjele!
    Ivy takoder mi je zao! Idemo u novi ciklus ♥
    Ja sam dosla bas sretna doma sa folikulom.
    Sve izgleda super , Ovulacija pada taman za vikend ,
    biti ce vatrometa ahahhahahahahaha
    Narucila sam se odmah iduci ciklus (ako dode) na briseve, rekao mi je neka imam taj nalaz pa ako ce trebati vec brzo mogu na prohodnost jajovoda.
    Gin je skroz super i optimistican i kaze ma ako i nece prirodno jedna inseminacija ce kod tebe biti dovoljna ahahhah kralj!
    Jos se zeza koliko sam "skloski plodna" jaooo…
    Sirote mi zene 😂

Kod mene isto 😂 Uz to mi se plodni dani poklapaju sa 5.godisnjicom braka, pa ako to nije znak ne znam sta je 😄 Ovo nam je prvi pokusaj ikad i zaista bi htjeli da uspije tako da se vec 3 dana "zagrijavamo" 🤪

22. Rujan 2020. 22:06

Lindsay, bas mi je zao. Ne brini zbog godina, sve se događa s razlogom 🤗
    Divna, samo hrabro 👍
    Andela, bas sam uzbuđena zbog tvog testa, imam osjećaj da ce bit plusic 🤗

Bella🌟
    22. Rujan 2020. 22:15

Divna bit će to sve ok. I kao što kažeš vidjet će kakvo je stanje unutra.

Sanjarka88
    22. Rujan 2020. 22:44

Bella🍁

Sanjarka kako si nam ti, što ima kod tebe?

🤗
    Dobro sam. Nesto problema s okom zadnje dane pa izbjegavam gledat puno u mob 
    Al tu sam 🤗 listu azuriram sutra 
    Inace.. Ovulacija bila, prosla.... Menga ce oko 4.10.
    Onda se moram narucit na bris i papu pa ako to bude u redu idemo Opusteno dalje 🙂
    Zao mi je zbog svih minusa 😔 ali novi ciklus nova nada! ❤️
    Sretno svima koji tek misle piskit 😍✌️✌️✌️✌️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bella🌟
    23. Rujan 2020. 05:50

Sanjarka88 🦋

Bella🍁

Sanjarka kako si nam ti, što ima kod tebe?

🤗
    Dobro sam. Nesto problema s okom zadnje dane pa izbjegavam gledat puno u mob
    Al tu sam 🤗 listu azuriram sutra
    Inace.. Ovulacija bila, prosla…. Menga ce oko 4.10.
    Onda se moram narucit na bris i papu pa ako to bude u redu idemo Opusteno dalje 🙂
    Zao mi je zbog svih minusa 😔 ali novi ciklus nova nada! ❤️
    Sretno svima koji tek misle piskit 😍✌️✌️✌️✌️

Odlično Sanjarka🤗♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.