https://imgbb.com/ Ovdje ucitaj sliku pa zalijepi link
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Bokic cure, kako ste mi ima li sto novoga😁
Hej🤗🤗 kako si nam ti?
Hej hej, ma dobro sam hehe super je, iskreno ne osjecam se trudno nes previse haha navecer ne smijem bas jest odmah mi muka bude, grceve imam i dalje cicke sve jace bole uzas i to je vecinom to 😁
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
https://ibb.co/N7M1Hp8
Evo slike, jel nekom pokazao test nakon sat vremena da je pozivitvan, a na kraju nije bila trudnoća?
Hvala svima na pomoći :)
Daaa, samo ne znam koliko je mjerodavno ako se nakon sat vremena pojavila 🤷🏼♀️ Makar nikad dosad mi se nije pojavio pozitivan test, a stvarno sam ih jako puno napravila dosada. Jesi ti radila test pošto u isto vrijeme trebamo dobiti?
Zg123, meni se ista stvar desila prosli mjesec sa istim testom, pojavila se crtica nakon 20 min.
Nažalost nisam bila trudna .
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Mislim da kod tih testova stvarno treba postovati da se ocitavaju mislim do 10 min jer ako ne nije vazece
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ancioo draga moja žao mi je😬😬😔 samo 💪 dalje, plači ako treba, i idemo dalje🤞♥️
Tinceee ma super da je tako, samo ti uživaj u ovom prekrasnom periodu i javi se kad obaviš pregled da vidimo kako mrvica napreduje😘😘🤗
Pupa ♥️
Zg123 da, test nakon 10 minuta mislim da se ne broji. Piše u uputama koliko nakon testiranja možeš uzeti rezultate u obzir a kad je to poslije zanemarivo. Od srca ti želim + i sacekaj još dan dva pa ponovi🤞🤞🤞
Kad smo kod te ovulacijske služi, i meni baš dnaas je bilo tako u jednom mahu. Kad bi to bar bilo ono kaj želimo da bude🤭🤭😁 ostalo kod mene po starom, nikakvih simptoma nema.
Nisam draga. Jakooo se bojim da ga uradim , pogotovo ako bude plus , pa onda minus jer … uvek vijestica moze doci… u tako ranom periodu. Sacekacu bar 1 dan da zakasni. Ugl imam iste simptome kao ti. Danas me je tako nesto preseklo u maternici na par sekundi jedva sam izdrzala… juce ujtro se umalo ispovracala nisam trajalo je par minuta, bradavice me boleee ta sluz …
Ja jedva čekam tvoj test😁😁😁🤞
Bella kad trebas ne dobiti?
3.10.
Ali mislim da mi je O bila ranije iako nisam ničime pratila.
Sortiraj odgovore
Najstariji