U 10. mj. sve ostajemo trudne (ako već neke sad nisu) i radimo novu temu Ljetne bebe 2021. Idemooo cure moje 💪💪💪💪💪
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
U 10. mj. sve ostajemo trudne (ako već neke sad nisu) i radimo novu temu Ljetne bebe 2021. Idemooo cure moje 💪💪💪💪💪
Strasna si hehe ! ♥
Netko je tu grupu od cura vec napravio taki da ceka spremno da samo uskocimo u nju hehe
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pupa mene zanima dal ti ovaj ciklus opet ides na inseminaciju ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pupa menezanima dal ti ovaj ciklus opet ides na inseminaciju ?
Idem. Još ovaj ciklus. Ako ne uspije, idem na IVF.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Pozdrav! Mozda nije vezano bas za temu Al triba mi pomoc.. Dobila sam drugu menstruaciju u 20 dana roskaste boje. Prije 20 dana mi je pocela mucnina bol u grudima zatvor… Udebljala sam se 5 kilograma i neprestano jedem, pospana san, umorna
Iman sve simptome trudnoće neznan sta da radin i jel ovo moguće pa ako mi mozete pomoc bila bih vam zahvalna! ❤️ nikakve zdravstvene probleme neman menstruacija dolazi uredno svaki mjesec u dan. Nikad mi nije bilo ovako😬
Bokic cure, kako ste mi ima li sto novoga😁
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Strasna si hehe ! ♥
Netko je tu grupu od cura vec napravio taki da ceka spremno da samo uskocimo u nju hehe
Da da ima temica već, Ljetne bebe 2021.💛
Pa se sve prikljucimo tamo🤭🤭
Cure, ako može mala pomoć...
Ovaj mjesec se može reći da samo stvarno radili na bebi i pijem vrkutu (trudim se svaki dan, ako ne zaboravim)...
Sad sam trebala dobiti menstruaciju, ali i inače mi zna kasniti po par dana... Ali zadnjih par dana sam primijetila smeđi iscjedak, i to samo kad idem na wc, vidim na papiru... I uz to, zadnja 3-4 žgaravica...
Dali to može biti ikakav simptom ili da se ne nadam previše?
Puno Vam hvala unaprijed na odgovoru...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Sortiraj odgovore
Najstariji