Ja sam pisnula sad jos jednom jer mi nesto neda mira😂 neg je, velika i debela jedna crtica, tako da je valjda bila biokemijska u pitanju 😏
Ali idemo dalje u sljd mj 🤞🤞 i svima koji cete piskit puno srece i da bude + ko kuca! 🤞🥰
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Andela samo hrabro♥️
Zg123 sretno i javi🤞🤞🤞🤞
Ivyyyy baš mi je zao😔😔😔😔😤 svu sreću u slijedećem ciklusu♥️
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sanjarka kako si nam ti, što ima kod tebe?
Ancioo draga zao mi je,jako jako! Znam da je nada potonula no pricekaj dok ne dode M...cuda su miguca,ovdje smo svasta vec naucile i vidjele!
Ivy takoder mi je zao! Idemo u novi ciklus ♥
Ja sam dosla bas sretna doma sa folikulom.
Sve izgleda super , Ovulacija pada taman za vikend ,
biti ce vatrometa ahahhahahahahaha
Narucila sam se odmah iduci ciklus (ako dode) na briseve, rekao mi je neka imam taj nalaz pa ako ce trebati vec brzo mogu na prohodnost jajovoda.
Gin je skroz super i optimistican i kaze ma ako i nece prirodno jedna inseminacija ce kod tebe biti dovoljna ahahhah kralj!
Jos se zeza koliko sam "skloski plodna" jaooo...
Sirote mi zene 😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ancioo draga zao mi je,jako jako! Znam da je nada potonula no pricekaj dok ne dode M…cuda su miguca,ovdje smo svasta vec naucile i vidjele!
Narucila sam se odmah iduci ciklus (ako dode) na briseve, rekao mi je neka imam taj nalaz pa ako ce trebati vec brzo mogu na prohodnost jajovoda.
Gin je skroz super i optimistican i kaze ma ako i nece prirodno jedna inseminacija ce kod tebe biti dovoljna ahahhah kralj!
Jos se zeza koliko sam "skloski plodna" jaooo…
Sirote mi zene 😂
Školski plodna😂😂 sretno Watson sretno♥️🤞🤞🤞 vikend vatromet, samo vi uživajte😁😁🥳
Ancioo draga zao mi je,jako jako! Znam da je nada potonula no pricekaj dok ne dode M…cuda su miguca,ovdje smo svasta vec naucile i vidjele!
Jos se zeza koliko sam "skloski plodna" jaooo…
Sirote mi zene 😂
Odlično zvuči 🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Ja sam pisnula sad jos jednom jer mi nesto neda mira😂 neg je, velika i debela jedna crtica, tako da je valjda bila biokemijska u pitanju 😏
Ali idemo dalje u sljd mj 🤞🤞 i svima koji cete piskit puno srece i da bude + ko kuca! 🤞🥰
Idemo dalje!!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Ja sam danas krenula sa uputnicama za prikupljanje svih nalaza za bolnicko lijecenje. Trebalo je da radim samo histeroskopiju radi uklanjanja polipa ali doktor je predlozio i laparaskopiju kad cu vec biti pod anestezijom. On kaze da cemo time zaokruziti pretrage vezane za trudnocu pa cu znati kakvo je stanje. Da ne gubim vrijeme previse, nakon godinu dana pokusavanja, uradice mi laparaskopiju, histeroskopiju, HSG i driling jajnika. Citam sam po netu da nije opasno, vise je postalo rutinski ali eto opet nije mi svejedno. 3 dana u bolnici, oporavak, bolovanje... imate li iskustva ili neki savjet? Sve je dobrodoslo 🙉🙉🙉
Je li ko radio ovaj driling, nemam PCOS pa ne znam sta to znaci za mene?
Nekako sam uplasena ali eto tjesim se time da je bolje sve odjednom, nego se zavlaciti iz mjeseca u mjesec i plakati kada vjestica dodje...
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Bio dragi kod dr po uputnicu za spermiogram. Jedva mu je dala maltene je morao moliti. Kaze pa nikada nisi bio ni bolestan?! Nikada s tobom nikakvih tegoba?! Sta ce ti to. Stresno je doba normalno je da se radi na bebi godinu dana. Zelim reci da to sto on nije bolovao od gripe, prehlade i slicno, sto nikada nije bio na bolovanju ne znaci da nema mozda problema tog tipa. Naravno da se nadamo da nema ali nije iskljuceno dok ne provjerimo. Ne zelimo cekati godinu ili vise da se pocnemo kontrolirati. Prvo ce on pa cu ja na pretrage.
Sad je rad na bebi 4 mj prosao neuspjesno, iducih 2 do 6 mj se necemo ni vidjeti ide na teren i odu godine...
Sortiraj odgovore
Najstariji