Ako danas kupim test jel mi bolje pričekat jutro ili da ga odmah pisnem
Ancioo ma ja ti nisam normalna hahaha
Ja nakon sto sam vidjela prvu sjenicu na svom testu ja sam ih kupila jos sto, jucer uradila test -, al ja svejedno narucila paket od jos 20 testova ( da se nadje ).. ja imam osjecaj da sam trudna(jer imam cudne simptome koje nikad nemam, i nisam do sad imala) makar mi testovi sad pokazuju da nisam.. mene je samo strah da nije vanmatericna ( ali ne znam kako se to prepozna) i da li je bila biokemijska ( moze li doktor to vidjet ako odem na pregled).. sve mi je neugodno nekom to pricat da ljudi ne pomisle da sam malo skrenula haha
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ja sad kupila test da kao imam za ujutro i odem u wc i procurila. Okrivila sam test naravno hahahah. Vise srece drugi put 😁
Moram poceti sa ovulacijskim trakicama ali nigdje po apotekama ne mogu da ih nadjem kod nas.
Cure, hajmo testici, zelim vam plusiceeee 🤞🤞🤞🤞🤞
🙋♀️ 33 g.
🙋♂️ 38 g.
💑 8 g.
👰🤵 2 g.
Pokušavamo ostati🤰 od 8/20
Evo glava me opet počinje bolit tak da doći će vještica
Ma ivyy razumijem te, zato postoji ovaj forum :)
Anđela nemam test doma a mislim da će doc danas u toku dana glupa koza
Andela111 a ne znam jesam li ili nisam.. 13. i 14. sam imala kao nesto, i onda sam 3 dana jos imala samo neko smedjarenje... i sad posto ja nisam u Hr ( tesko je dobit termin kod doktora ovako za pregled) ne znam da li da nazovem pa ispricam sta je bilo, ili da sacekam..
jer imam probadanje ko neko ili grcice na desnoj strani jajnika ( al to nije konstantna tupa bol, vec ponekad, i kad legnem na suprotnu stranu, ode ta bol).. ali ja citam na int i odmah pomislim na sve najgore...
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Andela kraljica 😂😂😂🙈❤️
Chloe zao mi je, nadam se da ce sljedeci mjesec biti dobitan 🤞
Ancio dajjjj pisnii taj test da nam svima uljepsas dan sa ogromnim +
Curke ja sam Vam danas 7DPO nemam apsolutno nikakvih simptoma tako da iskreno mislin da nista ovaj mjesec :/
Malo sam vec pomalo i tuzna cim dode tako 7,8 DPO a jos uvijek nikakav simptom znam da je toto 😢
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ancioo znam, zato sam se i ukljucila jer znam da postoji jos neko ko prolazi kroz to, i vjeruj mi puno mi je lakse kad sa vama podjelim sta me muci 🥰
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Jao andela neee znam, malo mi je temperatura niskaaa,ne znam sta se dogadja i jel temp treba takva biti ili sta 🙈 evo graf
https://ibb.co/HNYHVjR
Inace bi pred m imala bubuljice na licu, i bolne grceve, a sada nista 🤷🏻♀️
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Ja sam testirala mislim 9dpo zadnje i bilo je bijelo kao snijeg na prvi jutarnji. Sjecam se nase drage Sanjarke kako je ona lijepu sjenu imala na trakici 9dpo. I od tada sam sigurna u M. Sto kaze ancioo nema sanse da trudnoca toliko boli ( grudi, maternica) kao ovo kada dolazi M. Ja cu je sigurno dobiti. Imam sve simptome i na moju zalost previse poznajem svoje tijelo
Ali vama saljem ogromno puno podrske i jedva cekam vidjeti slike plusica 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji