Jutro cure, pijem kavu i citam vas 😎
Valentina ja slabije vidim ali sjena je tuuu 🙏♥
Drzim na najjace da uspijes!
Andela ajde ovaj mjesec po plus,nema ti druge!
Sanjarka&Pupa cure nema predaje, do kraja godine smo sve trudne 😍
Pratim vas ali nemam nista pametno za pisati, danas idem na folikulometriju pa cemo vidjeti koje dane da vise pokrivamo...
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jutro dame moje, evo kontam kako nemam nijedan test kod kuće, taman sam se probudila
Ne znam sto bih vam rekla, ali mislim da nisam trudna
Grudi su mi samo tople onako, na bedrima sam imala jedan period onako vene izražene sada ni toga nema
Glava me dva dana ubijala, i to mi je znak da će stići
Jučer sam popila paracetamol koliko su me leđa i koliko me dole sve boljelo, vjerojatno će vještica doći, tipični moji predsimptomi
Popodne ću do grada ako do tad ne dođe budem kupila onaj ultravidnost čisto da malo novaca potrošim 😅😅😅😅
Ljubim vas sve 😘😘
Mirjam dobrodošla🤗🤗🤗 i sretno😘
Valentina ja vidim na prvoj slabo, na drugoj jace a na trećoj uopće ne. Ponovi za koji dan🤞🤞🤞
Chloe ovo za akne ne mora biti točno, ja sam u trudnoći prosli put imala grozno lice, niš se nije očistilo nego je bilo akni i dalje.😬 Možda se očisti u kasnijem stadiju, to ne znam..
Ancioo ti si meni vrh, čisto da malo novaca potrošiš😂 neka neka, nadamo se da neće stići M🤞🤞💪♥️
Watson draga javi kako je prošlo na folikulometriji, što ti je rekao🤗
Kod mene baš nema nekih simptoma, 3 dpo(po mojoj subjektivnoj procjeni O) sam imala bol u L strani, ne jajnik nego cijela ta strana i takva bol mi se javila prošli put kad je implantacija bila samo što je bila jača i uz spotting kojeg sad nema a i nekako je rano da 3 dpo bude tako nešto. Nemam nekih posebnih simptoma , malo kao da osjećam žarenje u grudima,ali ništa ekstra. I ostalo apsolutno ništa. Čekam da vidimo kaj bude🧐👀
Andela ti si kraljica, forum bude pun pozitive kad ti pišeš šaljem ti virtualni paketić maramica zbog suza 😍
Bella pa šta ću, ja volim tak kupovat testice i gledat rezultate gdje ruzltata nema 😅😂😅😂
Watson sretno na folik.
Hvala vam drage moje sto mislite na mene ❤️🥰
Vi ste čudo ja koja uopće ne vjerujem da sam trudna vi sve mi ulijete neku potajnu nadu 🤭
Bella sretno i tebi,odbrojavanje dpo je dakle pocelo 😱
Javim popodne sto sam obavila...
Ancioo ne odustaj,biti ce! Mora biti plusic jedan mjesec...mozda je bas ovaj tvoj.
Andela kraljice umirme ti,hormoni peru jel da?
A mozda su bas oni trudnicki najljepsi hormoni ♥
Sutra testic ujutro pisni i razveseli nas!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ancioo ja sam ko i ti hahaha😂 ja nakupujem toliko testova da me M stalno pita jel pola place otislo😂😂
Da barem sve ugledate ogromni + ! 💕 drzim vam 🤞🤞
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ivyyy ti si dobra, moj ni ne zna koliko ih kupim i pisnem bez njegovog znanja 😅😬😅😬
Ancioo ne zna ni moj za sve haha al ovaj mjesec je samo vidio da pakujem u ormaric po 5 paketa odjednom 😂 ja ako nisam 100 eura ovaj mj potrosila na testove nisam nikad haha🙈😂😂😂
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Andela111 mozda ce bas sutra biti + ko kuca!! 🤞🤞🤞🤞
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ivyyy ženo ti si vrh hahah