Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    21. Rujan 2020. 16:21

Ne znam sta je bilo niti jel mozda bila kasnija O pa je jos rano za test, ne znam.. ali ja imam mucnine koje dodju samo nekad, recimo malo prije iz cista mira ( i ne povracam nego mi je samo muka), pritisak na desnoj strani jajnika i napuhanost.. znam da je test negativan ko kuca, al sve mi se cini da cu ja nazvat ginicku i otic kod nje( izludi me ovo sve).. 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Chloe
    21. Rujan 2020. 16:21

Angela sta znaci ovulacijska sluz? Ja sam upravo kako sam otpikala prosli komentar u roku od 2 minute tako mi je nesto bljucnulo dolje da sam pomislila 100% da sam dobila, doslovno takav osjecaj i odem u wc i kako sam se obrisala na papiru mi je ostao iscjedak mlijecan, bijelkast i gusci onako dosta. Ne znam da mi se to ranije desavalo ili mozda jeste pa nisam posebno paznju obracala, a prilicno sam nova u svemu ovome, pa bas ne razlikujem te vrste razlicitih iscjedaka i sluzi hahaha, nemojte mi zamjeriti sto detaljno previse opisujem :))

🙋‍♀️ 33 g.
    🙋‍♂️ 38 g.
    💑 8 g.
    👰🤵 2 g.
    Pokušavamo ostati🤰 od 8/20

Chloe
    21. Rujan 2020. 16:24

Pupa

Chloe

Ja necu raditi test prije srijede, kada bih trebala ne dobiti M. Prosli mjesec sam radila unaprijed i samo se stresirala bespotrebno, a cak dobila M dan ranije, tako da ovaj necu da forsiram nista. Mada ja jedan dan imam sve simptome kao da cu dobiti pa prestanu, pa se pojavi neki iscjedak koji prije nisam imala i ponadam se evo ga nesto novo, pa su me sinoc siske bolile sto mi se bas rijetko desava pred M, ali evo danas recimo nista, ni-sta :))) luda sam prosto

Napravi na dan kad trebaš dobiti ili dan poslije. Ja sam ovaj mjesec naučila lekciju. Nemoj se stresirati ranije. Puno sreće ti želim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Hvala, Pupa. I ja tebi i svima zelim plusic sto prije. 

🙋‍♀️ 33 g.
    🙋‍♂️ 38 g.
    💑 8 g.
    👰🤵 2 g.

Chloe
    21. Rujan 2020. 16:57

Cini mi se da je ova moja bila vise bijela, ali kako da znam kad mi je toalet papir bijele boje, a nisam je rastezala joooj hahaha valjda se pojavi opet bar da provjerim kakve je strukture 🤣

🙋‍♀️ 33 g.
    🙋‍♂️ 38 g.
    💑 8 g.
    👰🤵 2 g.

21. Rujan 2020. 21:32

Bok cure! Ajme, ne mogu vjerovati da napokon mogu napisati da zelimo bebu 😃
    Nakon dugih, divnih 14 godina, odlucili smo se na prinovu. Doslovno od jučer radimo na bebi 😂
    Al nakon puno pročitanih stranica vidim da nije bas lako kako se misli.. Pa se nadam da nece potrajati. Uglavnom, anemična sam uvijek bila, pijem folnu unazad mjesec dana, opskrbila se testovima za ovulaciju i trudnoću pa neka igre počnu 😄

Mokosh
    21. Rujan 2020. 21:49

Mirjam2

Bok cure! Ajme, ne mogu vjerovati da napokon mogu napisati da zelimo bebu 😃
    Nakon dugih, divnih 14 godina, odlucili smo se na prinovu. Doslovno od jučer radimo na bebi 😂
    Al nakon puno pročitanih stranica vidim da nije bas lako kako se misli.. Pa se nadam da nece potrajati. Uglavnom, anemična sam uvijek bila, pijem folnu unazad mjesec dana, opskrbila se testovima za ovulaciju i trudnoću pa neka igre počnu 😄

Sretno! Ne mora znaciti da ce se i kod tebe oduziti. Meni se prvi i drugi put uhvatilo iz prvog pokusaja. Pocinjem misliti da sam plodna samo u 12mj jer smo obje cure napravili tada. 😂 Blizancica vjecno osuđena na djevice. 😁

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Chloe
    21. Rujan 2020. 21:49

Mirjam zelim vam plusic sto prije 🤞🤞🤞 
    Mi smo tako godinama odugovlacili misleci da ce se uloviti iz prvog puta, ali evo nece bas 😃 nadam se da cete vi imati vise srece. 🤞😊

🙋‍♀️ 33 g.
    🙋‍♂️ 38 g.
    💑 8 g.
    👰🤵 2 g.

valentina98
    21. Rujan 2020. 22:01

Pozdravljam vas cure moje, nisam bila aktivna danas jer sam nekakva smrkava i hladno mi je cijeli dan,prepisujem da mi je zato i temperatura ujutro bila niska zbog toga, uz to mi je i prozor bio otvoren u spavacoj i ujutro je bilo bas hladno 😬 
    No,ja naravno nisam izdrzala do srijede 😂 ali ovo je zadnji sto ga imam u ormaricu😂 tako da cu sutra morat ici kupiti za srijedu jos jedan 🙈 
    Ja kao da vidim sjenicu,bez prozorcica se isto kao vidi ali slabije, ne zelim se ponadati pa da nebi opet bila ona bezazlena crtica 😬 
    No,zelim cuti i vasa misljenja,jel se stvarno vidi? 
     https://ibb.co/n6ryNCB
    https://ibb.co/nMBYYdY
    https://ibb.co/2s0CRyt

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    21. Rujan 2020. 22:02

Mirjam dobrodosla🥰
    Andela ja mislim da si ti trudnaaaa! 🤞🤞🤞🤞

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Lindsay
    21. Rujan 2020. 22:11

Mirjam pozdrav dobrodosla i jos bolje otisla na teme trudnica.
    Koji ti je dan ciklusa?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.