Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    21. Rujan 2020. 13:30

lindsay

freya_444

Ja evo na ulošku vidjela smeđkasto nešto, ali kad se obrišem nema ničega. Pričekat ću još malo, ali sve upućuje na to da ću ili danas popodne ili sutra procuriti…ovaj mjesec mi je bio malo kaotičan, ne vjerujem da smo pohvatali baš sve plodne dane, a i moja blaga vaginalna infekcija nas je sprječila da se hopsamo u onim najbitnijim trenucima ja mislim…ali dobro šta je tu je, u nove pobjede :D

Volim vidjeti optimistican smjesak na kraju i prihvacanje situacije. Sretno :)

ma naravno  doći će bebica kad tad, meni najbitnije da smo nas dvoje zdravi, da se volimo i da smo pozitivni u vezi svega toga ako nije ovaj ciklus, možda idući bude dobitan! 

Lucija 16.12.2021.💗

Ivyyyy
    21. Rujan 2020. 13:51

Eto, - ko kuca 😔 
    Idemo dalje🤞

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

21. Rujan 2020. 14:01

Glavu gore bit će bolje idući ciklus 
    Ma joj kao ima malo nade al ja se evo pomaknut od bolova ne mogu sad kontam kad odem piškit da će krenuti, a onda opet pomislim mozd i ne dođe 😂 ženska psiha 😅😅 
    Doći će jer nemoguce da ovo ovoliko boli 😢

Chloe
    21. Rujan 2020. 14:10

Joj najteza su ova 2-3 dana do M, nestrpljivost na razini nemoguceg. samo simtome osluskujem, je li, mozda je, ima li, nema li... :)))))

🙋‍♀️ 33 g.
    🙋‍♂️ 38 g.
    💑 8 g.
    👰🤵 2 g.
    Pokušavamo ostati🤰 od 8/20

Lindsay
    21. Rujan 2020. 14:11

Ancioo, chloe hocete li raditi testic?

21. Rujan 2020. 14:18

Mozd ako do sutra ne dobijem 

Pupa
    21. Rujan 2020. 15:02

Sanjarka88 🦋

Pupa a beta?

Nisam ju vadila. Ovo se baš vidi da je M. Danas sam normalno procurila. 
    Eto, već sam se javila za folikulometrije i baš se veselim 😉❤️🤞🏻

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Pupa
    21. Rujan 2020. 16:07

Andela111

Pupa….steta….ali samo napred druge nema!❤️

Naravno. Javljat ću vam kako napreduje ❤️

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

Chloe
    21. Rujan 2020. 16:07

Ja necu raditi test prije srijede, kada bih trebala ne dobiti M. Prosli mjesec sam radila unaprijed i samo se stresirala bespotrebno, a cak dobila M dan ranije, tako da ovaj necu da forsiram nista. Mada ja jedan dan imam sve simptome kao da cu dobiti pa prestanu, pa se pojavi neki iscjedak koji prije nisam imala i ponadam se evo ga nesto novo, pa su me sinoc siske bolile sto mi se bas rijetko desava pred M, ali evo danas recimo nista, ni-sta :))) luda sam prosto

🙋‍♀️ 33 g.
    🙋‍♂️ 38 g.
    💑 8 g.
    👰🤵 2 g.
    Pokušavamo ostati🤰 od 8/20

Pupa
    21. Rujan 2020. 16:09

Chloe

Ja necu raditi test prije srijede, kada bih trebala ne dobiti M. Prosli mjesec sam radila unaprijed i samo se stresirala bespotrebno, a cak dobila M dan ranije, tako da ovaj necu da forsiram nista. Mada ja jedan dan imam sve simptome kao da cu dobiti pa prestanu, pa se pojavi neki iscjedak koji prije nisam imala i ponadam se evo ga nesto novo, pa su me sinoc siske bolile sto mi se bas rijetko desava pred M, ali evo danas recimo nista, ni-sta :))) luda sam prosto

Napravi na dan kad trebaš dobiti ili dan poslije. Ja sam ovaj mjesec naučila lekciju. Nemoj se stresirati ranije. Puno sreće ti želim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.