Jutro, drage moje. Evo bila sam na laganim vježbama jutros. Ne znam ako sam napomenula, ali imam bolesnu kralježnicu pa moram vježbati stalno. Danas je počelo jače krvariti pa mislim da je to to.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Jel nam tko danas radi test? 🤞🤞🤞😁
Ja cu danas samo da potvrdim da je ipak M bila (ocito 2 dana samo), jer me kopka nesto pa da budem sigurna😏
Sretno 🤞🤞
Bas mi je zao,Pupa.
😘
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Ja ne osjetim nikakve simptome. U nedjelju (ne)trebam dobiti. Cekat cu da zakasni, pa tek onda radit test. Tako mi je nekako najbolje.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutro, drage moje. Evo bila sam na laganim vježbama jutros. Ne znam ako sam napomenula, ali imam bolesnu kralježnicu pa moram vježbati stalno. Danas je počelo jače krvariti pa mislim da je to to.
Drži se pupa, javljaj kako će se situacija razvijati dalje.
Ja ne osjetim nikakve simptome. U nedjelju (ne)trebam dobiti. Cekat cu da zakasni, pa tek onda radit test. Tako mi je nekako najbolje.
Najbolje tako, ako možeš izdržati najsigurnije je ili da zakasni ili na dan kad bi trebala stići. Držim 🤞🤞🤞
Najbolje tako, ako možeš izdržati najsigurnije je ili da zakasni ili na dan kad bi trebala stići. Držim 🤞🤞🤞
Hvala ti. :) Ma samo ce mi biti gore ako bude negativno, a radila koji dan ranije, a svejedno moram cekat da dobijem da budem 100% sigurna. Ovaj puta malo pametnije... 😁
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ivyyy slikaj test. Ako je bila crtica znaci da si trudna!!!! Ne moze biti da nisi trudna! ❤️Jupiiiiii!
https://ibb.co/rHbpjSH
https://ibb.co/njFnqqc
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Evo, ovo je od prosle sub.. s tim da sam 16.radila digitalni i bio je -, i jos to krvarenje.. ne nadam se previse i mislim da nije +, al cu provjerit eto radi sebe da se smirim malo 😌
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji